PDA

View Full Version : mdf to mysql convert

v.sabbaghi
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 15:37 عصر
سلام خدمت همه دوستان mysql
من یک فایل دیتابیس sql sever دارم که پسوندش mdf هست و می خوام بدونم چطور میشه این فایل رو تبدیل کرد به فایلی که import بشه تو دیتابیس mysql ؟تو اینترنت هم خیلی سرچ کردم ولی فایده ای نداشت.با برنامه openDBcopy هم که اصلا نمیشد و یا با نرم افزار Full Convert Enterprise خواستم بانک sql server رو به mysql تبدیل کنم ولی نشد فکر کنم که باید هر دو سرور رو روی سیستمم نصب کنم تا نصب کنه.راه راحت تری شما سراغ ندارید که داده های این فایل mdf رو من ایمپورت کنم داخل بانک mysql.

سعید صابری
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 19:50 عصر
حتما باید هر دو بانک نصب کنی و یا درایور آنها را نصب کنی با برنامه های convert مثل esf database convert تبدیل کنی و یا خودت بنویسی

safa55
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 20:00 عصر
سلام دوست عزیز
من برا این کار برنامه ای پیدا کردم کارش هم همون چیزی است که شما می خواهید یعنی mssql رو به mysql تبدیل می کنه (خروجی یک فایل با پسوند sql) ولی یک مشکل هست اون هم اینکه چند رکورد ابتدا رو تبدیل می کنه ، اون هم به خاطر این است که نسخه کامل نیست (برای کامل باید پول بدی فکر کنم حدود 49 دلار بود.)
این هم نام نرم افزار mss2sqld.exe ، شما google کنی پیدا می شه و دمو شو دانلود کن ببین چه طوری است.
ولی من در حال حاضر می خوام برنامه اش رو خودم بنویسم .
این هم بگم که این نرم افزار نیاز نداره که mysql داشته باشی .
موفق باشی

سعید صابری
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 20:40 عصر
این هم بگم که این نرم افزار نیاز نداره که mysql داشته باشی .

چون درایور mysql فقط dll هست.البته امکانات بصورت سرور نداره ولی بدرد کارهایی به این شکل می خوره