ورود

View Full Version : سوال: بهم ریختن ظاهر سایت موقع طراحی در حالت design

mtahmasebi
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 18:31 عصر
با سلام

همونطور که میدونید یکی از مشکلات طراحی وب هماهنگ نبودن مروگرهای اینترنت مثل اینترنت اکسپلورر و موزیلا و... بدلیل عدم پشتیبانی از استاندارد واحد و نتایج متفاوت برای کدهای یکسانه. :افسرده:
یکی از مشکلات مشابه هم بهم ریختن ظاهر سایت موقع طراحی در نرم افزارهای طراحی (مثل دریم ویور، ویژوال استودیو و..) در حالت دیزاین هست؛ البته با run کردن نرم افزار و مشاهده در مرورگر همه چی روبراهه اما در حالت دیزاین خود نرم افزار همه چی بهم ریخته و آدم نمیتونه نتیجه کارشو بصورت آنی ببینه!! در واقع انگار آدم با چشم بسته طراحی میکنه.:گیج:

می خواستم ببینم دوستان با تجربه چطور با این مسئله کنار اومدن و چه شگردی رو برای حل مشکل میشه به کار بردخصوصا اینکه آیا نرم افزارهایی رو می شناسید که این مشکلات رو کمتر داشته باشن؟؟ (خود من با VS2012 کار می کنم):تشویق:

refugee
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 19:18 عصر
من با دریم ویور کار میکنم و هیچ وقت تا حالا سراغ پنل دیزانش نرفتم :لبخند:

همیشه تو قسمت کد ها مینویسم و در نهایت روی مرورگر مشاهده میکنم نتیجه رو هر جا مشکل داشت , رفع میکنم .

در مورد همسان سازی مرورگر ها هم یه سرچ کوچیک تو انجمن بزنید , کلی بهتون تایپک باز میشه ..

موفق باشید ( پیشنهاد میکنم روی پنل دیزاین کار نکنید , البته سرعت میره بالا ولی ادمو تنبل میکنه و هر چی یاد داری فراموشت میشه چند وقت بعد )

mtahmasebi
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 22:05 عصر
با این حساب انگار پنل دیزاین یه چیز بیخودیه :لبخند: البته هدف من بیشتر دیدن سریع نتیجه تغییرات تو پنل دیزاین بود تا طراحی توی اون...
البته بعضی افزونه های جالب برای طراحان توی فایرفاکس و کروم وجود داره که واقعا جالب و کاربردی هستن؛ مثلا فایرباگ و... نظر دوستان چیه در مورد اینا؟؟
فکر کنم توی توی افزونه های فایرفاکس، افزونه ای برای ویرایش کد هم وجود داره. کسی میتونه توضیحی بده؟ ممنون میشم...:لبخندساده: