View Full Version : ایجاد تالار برای مباحث امنیت
engmmrj
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 12:58 عصر
با عرض سلام و احترام و عرض خسته نباشید به مدیران محترم
من از شما تقاضا دارم یک تالار برای مباحث امنیت ، هک ،اخبار هک و امنیت در زبان های برنامه نویسی ایجاد کنید تا از پراکندگی این مباحث جلوگیر شود .
engmmrj
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 01:10 صبح
کما کان بدون جواب !
FastCode
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 02:41 صبح
این تالار وجود داره.
http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?66-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C
engmmrj
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 19:57 عصر
من منظورم امنیت نبود ، منظورم هک بود مثل انجمن آشیانه !
FastCode
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 21:26 عصر
من منظورم امنیت نبود ، منظورم هک بود مثل انجمن آشیانه !
هرگونه بحث در مورد نفوذ و خرابکاری در این انجمن ممنوع هست.اعضای این سایت هم تخصص زیادی در این موارد ندارند.
برای این کار میتونید تشریف ببرید همون آشیانه که اتفاقا یکی از بزرگترین فوروم های غیر اینگلیسی هک در دنیاست.
engmmrj
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 21:20 عصر
هرگونه بحث در مورد نفوذ و خرابکاری در این انجمن ممنوع هست.اعضای این سایت هم تخصص زیادی در این موارد ندارند.
برای این کار میتونید تشریف ببرید همون آشیانه که اتفاقا یکی از بزرگترین فوروم های غیر اینگلیسی هک در دنیاست.
کی گفته ممنوعه ؟ اگر هم ممنوعه بهتر قوانین رو اصلاح کنن.
شما از کجا میدونی کسی در این زمینه تخصص کافی نداره ؟
آشیانه کیه چیه ؟
به خودم مربوطه که کجا برم و کجا نرم ، افتاد ؟
WOLF_MEHRDAD
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 21:27 عصر
اینجا قراره بحث های برنامه نویسی بشه ، و عوامل رو یاد بگیریم که جلوگیری از هک و ... رو بگیریم
بهتر نیست یه کم با لحن دوستانه تر صحبت کنید ؟
FastCode
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 21:48 عصر
شما از کجا میدونی کسی در این زمینه تخصص کافی نداره ؟
آشیانه کیه چیه ؟
قوانین سایت.
این سایت بیش از یک دهه با این قوانین پیش رفته, تا الان موفق بوده و بزرگترین مرجع برنامه نویسی ایران هست.
من بیش از ۴ سال در این سایت فعال بودم.و میدونم که چون قوانین اجازه این کار رو نمیده افرادی که در این کار تخصص دارن زیاد در اینجا فعالیت نمیکنن.
ادب هم یکی از اون قوانین هست.با کلماتی مثل 'افتاد' و 'خودم میدونم' اینجا کسی برای شما کف و صوت نمیزنه.اینجا یک انجمن تخصصی هست که همه حرفها باید دلیل و مدرک پشتش باشه.با دو تا جمله شما بنده بی سواد یا ضعیف یا حقیر نمیشم.
و اتفاقا من خیلی خوب بلدم قاطی کنم.سعی کن مودب باشی.
این هم سایت آشیانه خدمت شما:http://ashiyane.org
البته اگر کار کردن با هویج و متا اسپلویت و نسوس رو هک حساب کردید باید بگم که من در این سایت بیش از هزار تا هکر میشناسم.
veniz2008
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 22:04 عصر
سلام.
هر مکان و نهاد و موسسه ای قوانین مخصوص به خودش رو داره. از خونه خودتون بگیرید تا هر جایی که فکرشو بکنی قوانین خاص خودش رو داره. اینجا هم مدیر سایت جناب کرامتی قوانینی براش در نظر گرفته که یکی از این قوانین، نداشتن مباحث هک (در جهت منفی)هست.
قانون شماره 10
مطرح کردن و پاسخ به مباحثی که به هک و کرک ( از دید منفی ) و مسائلی که باعث آزار و اذیت دیگران شود اکیداً ممنوع است.
میتونید قوانین رو از اینجا مطالعه کنید :
http://barnamenevis.org/misc.php?do=showrules
شما از کجا میدونی کسی در این زمینه تخصص کافی نداره ؟بعضی دوستان، نصف بیشتر وقتشون رو توی این تالار برای کمک به دوستانشون میگذرونن. دوستمون جناب FastCode (http://barnamenevis.org/member.php?109710-FastCode) هم از این دسته از کاربران هستن که کارشون قابل ستایش هست. بنابراین قشنگ دستشون هست که چه کسانی بار علمی مناسب دارند و چه تالاری در چه سطحی هست. واقعیتش اینه که این فروم، یک فروم تخصصی هک نیست پس نباید انتظار زیادی هم از اون داشت.
به خودم مربوطه که کجا برم و کجا نرم ، افتاد ؟ این حرف اصلا شایسته نیست. امیدوارم دوستان هیچوقت به هم بی احترامی نکنن.
موفق باشید.
engmmrj
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 22:20 عصر
اینجا قراره بحث های برنامه نویسی بشه ، و عوامل رو یاد بگیریم که جلوگیری از هک و ... رو بگیریم
بهتر نیست یه کم با لحن دوستانه تر صحبت کنید ؟
نه ، یعنی نه با کاربرانی که ...حیف که ایجا جاش نیست.
اگر اسم تالار رو می خواندید می فهمیدین که نوشته گفتگو با مدیران سایت ، من هم پیشنهاد دادم که قوانین رو تغییر بدن که کار غیر مجازی مرتکب نشدم.
افتاد : افتاد یک کلمه لاتی است که در چاله میدان ها مورد استفاده قرار میگیره و به این معنی است که منظورم را فهمیدین که اصلا کلمه بی احترامی نیست . (کلمه ایی است که احساس راحتی به انسان دست میده)
و اتفاقا من خیلی خوب بلدم قاطی کنم.سعی کن مودب باشی
:قهقهه:
اگر پروفایل رو خونده بودی قطعا همچین چیزی نمی گفتی .
نکته : به چه راحتی میشه یک انسان رو عصبانی کرد تا حالا تست نکره بودم .
FastCode
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 22:37 عصر
نه ، یعنی نه با کاربرانی که ...حیف که ایجا جاش نیست.
اگر اسم تالار رو می خواندید می فهمیدین که نوشته گفتگو با مدیران سایت ، من هم پیشنهاد دادم که قوانین رو تغییر بدن که کار غیر مجازی مرتکب نشدم.
افتاد : افتاد یک کلمه لاتی است که در چاله میدان ها مورد استفاده قرار میگیره و به این معنی است که منظورم را فهمیدین که اصلا کلمه بی احترامی نیست . (کلمه ایی است که احساس راحتی به انسان دست میده)
اگر پروفایل رو خونده بودی قطعا همچین چیزی نمی گفتی .
نکته : به چه راحتی میشه یک انسان رو عصبانی کرد تا حالا تست نکره بودم .
ببین عزیزم.اگر نمیدونی اینترنت چیه بزار برات توضیح بدم:
اینترنت یه جاییه که توش آدما فقط اسم هم رو میبینن و حرف های همدیگه رو میخونن.اینجا کونگ فو مهارت حساب نمیشه.Kernel Development مهارت حساب میشه.
منظور از قاطی کردن هم اینه که شما با این سطح سواد و فرهنگ نمیتونی در برابر من و امثال من مقاومت کنی.توی اینترنت کسی اسلحه نداره.به جاش flame و troll داریم که اتفاقا من توش خیلی خیلی واردم.
engmmrj
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 23:50 عصر
ببین عزیزم.اگر نمیدونی اینترنت چیه بزار برات توضیح بدم:
اینترنت یه جاییه که توش آدما فقط اسم هم رو میبینن و حرف های همدیگه رو میخونن.اینجا کونگ فو مهارت حساب نمیشه.Kernel Development مهارت حساب میشه.
منظور از قاطی کردن هم اینه که شما با این سطح سواد و فرهنگ نمیتونی در برابر من و امثال من مقاومت کنی.توی اینترنت کسی اسلحه نداره.به جاش flame و troll داریم که اتفاقا من توش خیلی خیلی واردم.
معلومه که یک جوان مغرور ، بی ادب،از اونا که گنده گویی می کنند ولی چیزی بارشون نیست و . . . هستی .
FastCode
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 00:49 صبح
معلومه که یک جوان مغرور ، بی ادب،از اونا که گنده گویی می کنند ولی چیزی بارشون نیست و . . . هستی .
ببین دوست عزیز.
اگر مسالت هکه شاید دوست داشته باشی بدونی که به تنهایی سه نفر آخری که سعی کردن اعضای این سایت رو هک کنن رو بیچاره کردم.میخواهی شمارهی یکیشون رو بدم درد دل کنید؟
به خودت رحم کن.نمیخواستم بحث به جاهای باریک بکشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.