View Full Version : حذف ناگهانی سشن
morteza_mokhtari
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 16:24 عصر
سلام دوستان بنده تویه سایتم از سشن برای لاگین کاربران استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا سشن خودش بعد از یک مدت کوتاهی حذف میشه کدی که تویه وب کانفیگ قرار دادم اینه
<sessionState mode="InProc" cookieless="false" timeout="80" />
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="/error.aspx" redirectMode="ResponseRewrite">
<error statusCode="404" redirect="/error404.aspx"/>
</customErrors>
<authentication mode="Forms" />
و وقتی هم صفحه ای اشتباه وارد بشه به صفحه erorr404 ری دایرکت نمیشه این سوال رو قبلا هم پرسیدم ولی جواب نگرفتم ممنون میشم راهمایی کنید. بیشتر موقعی که میخوام عمل انسرت یا آپدیت انجام بدم حذف میشه.
Dr.Bronx
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 16:35 عصر
Session فقط تا زمانی اعتبار داره که صفحه بسته نشه !
یعنی وقتی صفحات سایت شما بسته بشه اون Session هم اعتبار خودش رو از دست میده .
بهتره از Cookie استفاده کنید .
در مورد مشکل دوم این http://weblogs.asp.net/nannettethacker/archive/2012/01/15/custom-error-pages-and-404-page-not-found-error-web-config-setup.aspx لینک کاملا توضیح داده که اشکال این کجاست .
موفق باشید ./
tahamishebaran
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 16:48 عصر
سلام دوست عزیز
من هم به این مشکل برخوردم و سشنی که برای ثبت مشخصات کاربر هنگام لاگ این استفاده کردم زود منقضی شده ...
از این راه برای حل مشکلم استفاده کردم .بعد از ثبت اطلاعات کاربر در سشن هنگام لاگ این باید برای سشن زمان تعریف کنی ... به این صورت
Session.Timeout = 360000000;
فکر میکنم مشکلتون حل بشه
morteza_mokhtari
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 22:00 عصر
ممنون از اینکه پاسخ دادید ولی مشکل بنده حل نشد Session.Timeout = 360000000; البته با session.timout=120 زدم تویه سایت ولی همچنان session بعد از یک مدتی حذف میشه؟از دوستان اگه راه حل بهتری دارن ممنون میشم راهنمایی کنید
morteza_mokhtari
سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 22:02 عصر
از دوستان کسی تا حالا با این مشکل برنخورده باید چیکار کنم هرچی سرچ کدم مطلبی پیدا نکردم
morteza_mokhtari
سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 22:34 عصر
<sessionState mode="InProc" stateConnectionString="tcpip=127.0.0.1:42424" stateNetworkTimeout="60" sqlConnectionString="data source=127.0.0.1;Integrated Security=SSPI" cookieless="false" timeout="60" />
سلام دوستان میشه این کد رو برای بنده توضیح بدهید آیا همین جوری باید بزنم تویه سایت یا باید تغییرش بدم با تشکر
morteza_mokhtari
جمعه 13 اردیبهشت 1392, 17:29 عصر
سلام دوستان بنده تمام روش ها رو تست کردم فقد میمونه کدی که تویه پست بالا نوشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.خیلی زیاد سرچ کردم ولی هنوز به نتیجه ای نرسیدم.
ahmad1358
جمعه 13 اردیبهشت 1392, 18:38 عصر
سلام اگر تمام این راهها جواب نداد به احتمال زیاد مشکل از Application Pools است که زود محتویش خالی میشود. اونو از IIS manager باز کنید اگر به اون دسترسی دارید.و تنظیمات رو مانند شکل زیر یا شبیه به آن تغییر دهید
phonixone2
جمعه 13 اردیبهشت 1392, 18:56 عصر
سلام دوست عزیز این مشکلو باید به پشتیبانی جایی ک هاست گرفتی اطلاع بدی اونا درستش میکنن
morteza_mokhtari
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 21:33 عصر
سلام دوستان بنده هنوز مشکلم حل شده به پشتیبانی هاست هم مواردی رو که گفته بودید رو گفتم و میگه که انجام دادم ولی باز هم مشکل اینه که سشن پاک میشه.ببینید به زمان هم بستگی نداره گاهی موقع ها هنگام کار کردن با صفحه پاک میشه انگار به این صورت که هر 3 الی 4 دقیقه یک بار چه با صفحه کار بکنی چه کار نکنی سشن پاک میشه.لطفا راهنمایی بکنید بنده سایتم جوری هست که به هر شرکت یک نام کاربری و رمز عبور دادم و میترسم با این مشکل به سایت اعتماد نکنند.ممنون میشم راهنمایی کنید.خیلی ضروریه.با تشکر
bahar_1984_n
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 11:55 صبح
دوست عززی منم همچین مشکلی داشتم و با یک راه حلی که پیدا کردم تونستم حلش کنم شما باید به
1- در کد نویسیتون اینا رو اعمال کنید:
در وب کانفیگ
<sessionState mode="InProc" cookieless="false" timeout="45" regenerateExpiredSessionId="true" useHostingIdentity="true" >
در گلوبال
void Session_Start(object sender, EventArgs e)
{
Session.Timeout =3000;
}
2-مدیر هاست بگی و تنطیما ت IIS زیر که براتون ضمیمه کردم رو انجام بدی104175
104175
Dr.Bronx
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 12:58 عصر
سلام دوستان بنده هنوز مشکلم حل شده به پشتیبانی هاست هم مواردی رو که گفته بودید رو گفتم و میگه که انجام دادم ولی باز هم مشکل اینه که سشن پاک میشه.ببینید به زمان هم بستگی نداره گاهی موقع ها هنگام کار کردن با صفحه پاک میشه انگار به این صورت که هر 3 الی 4 دقیقه یک بار چه با صفحه کار بکنی چه کار نکنی سشن پاک میشه.لطفا راهنمایی بکنید بنده سایتم جوری هست که به هر شرکت یک نام کاربری و رمز عبور دادم و میترسم با این مشکل به سایت اعتماد نکنند.ممنون میشم راهنمایی کنید.خیلی ضروریه.با تشکر
جسارتا می تونم بدونم که چرا از Cookie استفاده نمی کنید ؟
برای نام کاربری و رمز از Cookie استفاده می کنند تا هر بار که کاربر سایت رو باز کرد نخواد اطلاعات رو دوباره وارد کنه .
موفق باشید ./
morteza_mokhtari
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 19:15 عصر
دوست عززی منم همچین مشکلی داشتم و با یک راه حلی که پیدا کردم تونستم حلش کنم شما باید به
1- در کد نویسیتون اینا رو اعمال کنید:
نمیدونم چرا از کوکی استفاده نکردم شاید برای امنیتش.ولی الان دیگه تغییر دادنش خیلی سخت و وقت گیره چون تعداد صفحات خیلی زیاده.
راه حلی که دوستمون هم گفته بودم رو تست کردم ولی جواب نداد این هم جواب مدیر هاست هست که برای میل کرده ممنون میشم راهنمایی کنید
یکی از تغییرات انجام شد ولی تغییر دوم که مربوط به سشن استیت بود قابل انجام نبود چون بصورت پیش فرض گزینه های آن غیرفعال است ، یک تغییر دیگر هم خودم اضافه کردم که فکر کنم مشکل شما تا حد زیادی برطرف شود
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.