PDA

View Full Version : مشكل End Response در دريافت email

SReza1
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 16:29 عصر
با سلام
من براي خواندن email از Indy 9 استفاده ميكنم (البته فكر كنم روي 10 هم اين مشكل وجود داره و روي تمام نسخه‌هاي دلفي مشتركه). مشكل اونجاست كه موقعيكه ميخوام Connect بشم اگه سيستم درگير باشه فرم سفيد ميشه(مثل End Response ) كه با اينكه سيستم داره كار ميكنه كاربر فكر ميكنه سيستم هنگه! البته كارش رو درست انجام ميده! ولي براي كاربراني كه براشون توضيح نداده باشيم جذابيت نداره! از كدهاي Application.ProcessMessages هم استفاده كردم ولي تاثيري نداشته. كسي ميتونه كمك كنه؟ اگر لازم بود كد برنامه را هم ميذارم ولي نمونه اين كد در همين سايت برنامه نويس هم هست.

BORHAN TEC
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 16:34 عصر
سلام
هیچ نیازی به استفاده از Application.ProcessMessage نیست. فقط کافیه که یک کامپوننت TIdAntiFreeze روی فرم قرار بدی. همین! البته یک روش خوب دیگه هم هست و اونم اینه که کارها رو در یک ترد جدا انجام بدی(این روش دوم از برخی جهات از روش اول بهتره).
موفق باشید...

SReza1
سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 11:59 صبح
سلام
هیچ نیازی به استفاده از Application.ProcessMessage نیست. فقط کافیه که یک کامپوننت TIdAntiFreeze روی فرم قرار بدی. همین! البته یک روش خوب دیگه هم هست و اونم اینه که کارها رو در یک ترد جدا انجام بدی(این روش دوم از برخی جهات از روش اول بهتره).
موفق باشید...

ممنون از راهنماييتون. من دلفي 7 دارم. به نظرم كامپوننتش رو نميتوني در design روي فرم بندازم(چون پيداش نكردم). فكر كنم در run time بايستي بسازمش . ميشه كمي راهنمايي كنيد از كجا گيرش بيارم؟ من indy 9 دارم كدر فايلهايش TIdAntiFreeze هست. فقط نميدونم چطوري استفاده كنم.

SReza1
سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 17:12 عصر
اينطوريش كردم درست شد. ممنون
[

with TIdAntiFreeze.Create(Self) do
begin
Active := True;
end;