View Full Version : کمک : چگونه می توان آبژکت ها یا تصاویر را چرخاند؟؟؟ !!!
Nabege
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 16:45 عصر
لطفا کمکم کنید
چه طوری می تونیم تصاویر مورد نظر رو بچرخونیم؟:متعجب::متعجب::متع ب::متفکر::متفکر::متفکر:
Nabege
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 20:29 عصر
لطفا در اسرع وقت راهنمایی کنید چون من واقعا نیازمند کمک شما در این زمینه هستم:متعجب::متعجب::متعجب::مت جب::متعجب::متعجب::متعجب::متع ب::متعجب::متعجب::متعجب::متعج ::متعجب::متعجب::متعجب::متعجب: :متعجب::متعجب::متعجب::متعجب:: تعجب::متعجب::متعجب::متعجب::م عجب::متعجب::متعجب::متعجب::مت جب::متعجب::متعجب::متعجب::متع ب::متعجب::متعجب::متعجب::متعج ::متعجب::متعجب::متعجب::متعجب: :متعجب::متعجب::متعجب::متعجب:: تعجب::متعجب::متعجب::متعجب::م عجب::متعجب::متعجب:
SlowCode
سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 12:15 عصر
سلام
یا از توابع api استفاده کن(سورس های زیادی تو نت هست-ولی سطحش یکم بالاست) و یا از کامپوننتهایی مثل alpha image control استفاده کن(از خاصیت rotation استفاده کن-کارکردن باهاش آسونه)
Nabege
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 19:00 عصر
میشه چند تا api در مورد چرخاندن تصاویر بگید :متفکر::متفکر::متفکر: چون من api خاصی در این رابطه سراغ ندارم :متفکر::متفکر::متفکر:
با تشکر
Nabege
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 19:10 عصر
این alfa image control کجاست چون هرچی تو کمپننت ها و کنترل ها گشتم پیداش نکردم از کجا میتونم دانلودش کنم میشه راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
SlowCode
جمعه 13 اردیبهشت 1392, 08:02 صبح
توابع رو بیخیال شو، فکر کنم برات زود باشه.
این کامپوننت رو دانلود کن و تو صفحه کامپوننت ها browse رو بزن بعد فایل رو انتخاب کن.
http://www.mediafire.com/?mf8fp8b3a2y11kr
Nabege
جمعه 13 اردیبهشت 1392, 22:34 عصر
میشه بگید ازش چطور میشه استفاده کرد چون من هرچی باش ور رفتم نفهمیدم :عصبانی++:
فقط یه توضیح مختصر :لبخند:
با تشکر
Nabege
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 14:59 عصر
مشکل چرخوندن تصاویر حل شد :تشویق::تشویق:
ولی میشه بگید چطوری میشه آبژکت ها مثل تکست باکس و غیره رو چرخوند ؟؟؟ :متفکر:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.