ورود

View Full Version : جدول برای انتقال پول

sarkhosh
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 10:54 صبح
با سلام

در برنامه میخوام کاربر بتونه مبلغی رو از صندوق به بانک و بلعکس انتقال بده و بتونم در دفتر روزنامه این عملیات رو نشون بدم.دفتر روزنامه هم به ازای هر رکورد، دو رکورد باید نمایش بده که در یک سطر یه طرف میشه بستانکار و در سطر بعد طرف دیگه بدهکار) بنظرتون جدولشو چجوری طراحی کنم .

به ازای هر سند من باید نام صندوق و نام بانک و مبلغ و تاریخ و شماره سند و فیلد type برای تشخیص بدهکار بستانکار داشته باشم.ولی فکر میکنم جدولم نادرست هست و برای گزارشاتی مثل دفتر روزنامه جواب نخواهد داد

ممنون میشم راهنماییم کنید

hossein_h62
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 11:13 صبح
سلام
توی همین بخش یه تاپیک بنام گفتگوی فنی در مورد طراحی دیتابیس سیستم مالی هست که بحث زیادی در مورد طراحی سیستمهای مالی درش انجام شده، اونجا رو یه نگاهی بندازین.

sarkhosh
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 11:51 صبح
ممنون. قبلا اون تاپیک رو دیده بودم اما برای من که برنامه ام خیلی ساده تر هست کمی گیج کننده بود و فکر میکنم به نتیجه ای هم نرسیده بودند

hossein_h62
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 12:09 عصر
جدول اسنادتون رو کامل طراحی کنید که برای دفتر روزنامه یا معین یا بقیه گزارشات به مشکل بر نخورید. بطور مثال در جدول آیتمهای اسناد بازای هر سطح حساب یک فیلد اختصاص بدید، دو فیلد برای مبلغ بد و بس، یک فیلد برای شرح سند و سایر فیلدهای دیگه در صورت نیازتون.
برای عنوان ،شماره، تاریخ و اطلاعات ثبت کننده سند و سایر موارد سربرگ سند هم یک جدول اختصاص بدید. دو جدول هم از طریق شماره سند ارتباط بدین.
خیلی کلی و ساده پیشنهاد دادم خودتون بسته به پروژتون بهینش کنید.