ورود

View Full Version : سوال (membership یا session)

mahdi_2490
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 18:33 عصر
سلام
برای یه سایتی که لاگین و عضویت داره استفاده از کدوم روش بهتر و امنیت بهتری داره ؟

ahmad156
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 18:56 عصر
دوست عزیز برای شروع بهتره با membership کار کنین.ولی اگر به صورت خیلی حرفه ای بخواین بهتره از session استفاده کنین.در مورد معایب membership تو لینک زیر بحث شده
http://barnamenevis.org/showthread.php?210336-%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D8%A8-Membership&highlight=membership

tree1371
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 19:23 عصر
session به هیچ وجه با membership عاغدت نده خودت رو .

ahmad156
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 19:37 عصر
session به هیچ وجه با membership عاغدت نده خودت رو .
میشه دلیلتون رو بگین؟:متفکر:

tree1371
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 20:28 عصر
آره دلیلش این هست با استفاده از ابزارهای آماده همیشه قدرت مانور و انعطاف پذیری رو می گیریم از خودمون . شاید ابزارها در جای خودشون عالی باشند و حتما هم همینطور هست اما آیا واقعا قرار هست واسه هر کاری ما بشینیم از پایه کد بزنیم ؟ پس بهتر یک بار کد بزنیم و ازش استفاده کنیم تا هم هزینه و هم زمان پایین بیاد . چون ممکنه در هر پروژه نیازها متفاوت باشه پس بهتر هست خودمون کد بزنیم تا اون قدرت مانور و تغییری که می خوایم رو داشته باشیم در کد . من اینطوری ترجیح میدم .

ابزارهای آماده تنها باعث میشن افکار برنامه نویسی هر فردی رشد نکنه چون در هر قسمت مشکلات جالب خودش وجود داره که راه حل های جالبی هم واسش هست . راه حل هایی که باعث میشن شما واسه پیدا کردنشون با علمتون و دانسته هاتون بازی کنید و واسش راه پیدا کنید.

من می گم برنامه نویسی مثل آشپزی هست . یکی میاد بعضی چیزاش رو آماده می خره یکی میاد همه چیز رو از بیس و پایه می خره یاد میگیره بعد آشپزی می کنه . اونی که آماده می خره به داغ کردن غذا می گه آشپزی اونی که خودش مزه و طعم های مختلف رو میدونه و با مزه ها بازی می کنه تا غذای خوشمزه ای رو درست کنه :کف: هم می گن آشپزی . اما این کجا و آن کجا .:گیج:

ahmad156
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 20:37 عصر
دوست عزیز در جواب مثالتون:
شما اگر بخواین مثلا نهار قرمه سبزی بخورین
1-آیا شما اصلا بلدین درست کنین؟
2-آیا وقت درست کردن اون رو دارین؟
3-آیا به کیفیت قرمه سبزی آماده(بیرون بر) میشه؟
و ...
من هم گفتم اگر بخواین خیلی حرفه ای کار کنین بهتره با Session کار کنین.
مهم تر از اون بحث امنیت چیزی مثل Drag کردن یه Button یا استفاده از یه کنترل آماده نیست که نهایت تبعات اون خطایی بده و برنامه اجرا نشه.تبعاتی که بحث امنیت میتونه داشته باشه خیلی حیاتی هست.دوست عزیزمون که این سوال رو پرسیده حتی نمیده membership چی هست ایا بعد میتونه امنیت سایتش رو دستی و کامل با session تامین کنه؟؟
در ضمن اگر اون صفحه رو بخونین اکثرا اساتید همین نظر رو دارن!

tree1371
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 21:05 عصر
حرف شما کاملا درست هست . امنیت خیلی مهم هست .

این دیگه بستگی به انتظار هر کس از خودش داره یک می خواد یک طراح بشه که بتونه درآمد داشته باشه و کارش رو انجام بده یکی میخواد به مراتب بالا تری هم برسه .

واسه اونی که می خواد یک طراح باشه شاید ایده خوبی هست چون اون رو از فکر امنیت و خیلی چیزای دیگه خلاص می کنه اما هرکی خوب می خواد رشد کنه بهتر هست این چیزا رو به جون بخره و با تحقیق و بررسی و سوال کردن امنیت و غیره رو حل کنه .

در ضمن اگر من دوست داشته بشم توی قرمه سبزیم لوبیا باشه یا سبزیاش درشت باشه و از شانس بد من بیرون بر نه لوبیا قرمز ریخته باشه و سبزیاشم ریز ریز باشه و من کم نمک بخورم و اون قرمه سبزی نمکش متعادل باشه دیگه از من کاری بر نمیاد . پس برای اینکه طبق سلیقه خودم باشه خودم از پایه درست می کنم .

البته بازم می گم کاملا حرفهای شما درست هست و هیچ جای شکی در درست بودنش نیست و این بستگی به انتظار آدم از خ,nدش و طرز فکر آدم داره که مطمئنا متفاوت در هر کس.

tree1371
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 21:11 عصر
و درباره وقت خوب از خوش شانسی ما اگر برنامه رو با شی گرایی بنویسید مثل یک غذایی میشه که تموم نمیشه ، هر وقت میری سر یخچال اون توی یخچال هست و فقط باید وقت واسه گرم کردنش بزاری ، فقط کافیه یک بار وقت بزاری اون غذا رو درست کنی دیگه همیشه توی یخچالتون دم دستتون هست و اون وقتی که می خواد بیرون بر غذا رو بیاره کافی هست شما صرف جابجا کردن غذا و گرم کردنش بکنید ، اونم با اون نوع مزه ای که دوست دارید.

mahdi_2490
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 21:58 عصر
دوست عزیز برای شروع بهتره با membership کار کنین.ولی اگر به صورت خیلی حرفه ای بخواین بهتره از session استفاده کنین.در مورد معایب membership تو لینک زیر بحث شده
http://barnamenevis.org/showthread.php?210336-%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D8%A8-Membership&highlight=membership

من ابتدا با session شروع کردم بعد فهمیدم یه چیزی به نام membership هست و برام سوال شد
چون این تابع خوده دات نت هست و بلاخره رو اصول امنیتی نوشته شده که ممکنه من رعایت نکنم یا اصلا خبر نداشته باشم