ورود

View Full Version : ساعتی زیبا برای دسکتاپ !!!!

Nabege
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 19:35 عصر
این جا براتون یک ساعت بسیار زیبا گذاشتم که خودم برنامشو نوشتم
سورس برنامه با خودش : دانلود کنید (http://writers.persiangig.com/other/nice%20clock.rar)
لذت ببرید :بامزه::بامزه::بامزه::بامزه:: امزه::بامزه::بامزه::بامزه::ب مزه::بامزه::بامزه::بامزه::با زه::بامزه::بامزه::بامزه::بام ه::بامزه::بامزه::بامزه::بامز ::بامزه::بامزه::بامزه::بامزه: :بامزه::بامزه::بامزه::بامزه:: امزه::بامزه::بامزه::بامزه::ب مزه::بامزه::بامزه::بامزه::با زه::بامزه::بامزه::بامزه::بام ه::بامزه::بامزه::بامزه::بامز ::بامزه::بامزه::بامزه::بامزه: :بامزه::بامزه::بامزه::بامزه:: امزه::بامزه::بامزه::بامزه::ب مزه::بامزه::بامزه::بامزه::با زه::بامزه::بامزه::بامزه::بام ه::بامزه::بامزه::بامزه::بامز ::بامزه::بامزه::بامزه::بامزه: :بامزه::بامزه::بامزه::بامزه:: امزه::بامزه::بامزه::بامزه::ب مزه::بامزه::بامزه::بامزه::با زه::بامزه::بامزه::بامزه::بام ه::بامزه::بامزه::بامزه::بامز ::بامزه::بامزه::بامزه::بامزه: :بامزه::بامزه::بامزه::بامزه:: امزه::بامزه::بامزه::بامزه::ب مزه::بامزه::بامزه::بامزه::با زه::بامزه::بامزه::بامزه::بام ه::بامزه::بامزه::بامزه::بامز ::بامزه::بامزه::بامزه::بامزه: :بامزه::بامزه::بامزه::بامزه:: امزه::بامزه::بامزه::بامزه::ب مزه::بامزه::بامزه::بامزه::با زه::بامزه::بامزه::بامزه::بام ه::بامزه::بامزه::بامزه::بامز ::بامزه::بامزه::بامزه::بامزه: :بامزه::بامزه::بامزه::بامزه:: امزه::بامزه::بامزه::بامزه::ب مزه::بامزه::بامزه::بامزه:

Nabege
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 19:39 عصر
در ضمن اگر شورت کات برنامه رو تو فولدر startup ویندوز بزارید وقتی ویندوز بالا می یاد ساعته هم اجرا میشه. لذت ببرید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

SlowCode
جمعه 13 اردیبهشت 1392, 09:22 صبح
این که کار نمیکنه!
عقربه ثانیه شمار تا 10 ثانیه میره بعد ریست میشه.
ساعت شمار و دقیقه شمار هم درست نیست!
ساعت movable نیست، بهتره تو تسکبار هم نمایش داده بشه.
اینا رو رفع کنی خوب میشه.

Nabege
جمعه 13 اردیبهشت 1392, 17:37 عصر
این ساعت بر اساس ساعت ویندوز کار می کنه بنابراین اگر مشکلی در زمان هست به احتمال زیاد مشکل از ساعت ویندوز که تنظیم نشده چون من بار ها تو کامپیوتر های مختلف که اجراش کردم خوب کار میکرد.
از نظر movable بودنش هم درستش می کنم اما نمایش در تسکبار برا همچین نرم افزاری به نظرم جالب نیست.
با تشکر :لبخندساده::لبخندساده::لبخن ساده: