View Full Version : مشکل در استفاده از فونت فارسی در سایت
hamirmir
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 10:08 صبح
می خوام توی سایتم از فونت های فارسی استفاده کنم. محتوای سایت طوری هست که فارسی و انگلیسی قاطی هم هست. اگه از فونت مثلا BMitra استفاده کنم سایزی که نوشته های فارسی رو خوب و خوانا نشون بده باعث می شه که نوشته های انگلیسی خیلی درشت بشه.
چه راه حلی برای این مورد هست ؟ آیا فونت فارسی هست که اندازه انگلیسی و فارسی یکسانی داشته باشه؟
2undercover
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 14:35 عصر
می تونید اینکارو بکنید که باعث میشه برای نوشته فارسی از فونت فارسی و برای متن انگلیسی فونت انگلیسی اعمال بشه:
font-family: 'BMitra','Tahoma';
mehrtash3000
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 19:18 عصر
بهترین فکر استفاده از فونت Tahoma
روی همه دستگاه ها هست
اگر کاربر با ipad و یا از روی apple سایت شما رو باز کرد . اونوقت تکلیف فونت های badr , mitra , nazanin
چی میشه ؟
refugee
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 19:37 عصر
روی همه دستگاه ها هست
اگر کاربر با ipad و یا از روی apple سایت شما رو باز کرد . اونوقت تکلیف فونت های badr , mitra , nazanin
چی میشه ؟
دوست عزیز وقتی فونت رو از رو سایت فراخوانی میکنند , پس ربطی نداره رو چه سیستم عاملی باشه یا ..
باید فونت نشان داده شود .
تا جایی که بنده اطلاع دارم .
2undercover
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 12:57 عصر
در اون روش بالا که گفتم اگر فونت ها موجود نباشند همچنین فونت بعدی اعمال میشه یعنی اگر BMitra در کامپیوتر کاربر نبود یا به صفحه پیوست نشده بود فونت بعدی که نوشته شده یعنی Tahoma رو متن ها اعمال میشه!
SlowCode
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 15:11 عصر
روی همه دستگاه ها هست
چی میشه ؟
فونت tahoma خوبه ولی تو همه سیتسمها نیست! مثلا تو لینوکس. بهتره بعد از تاهوما فونتهای دیگه ای هم بنویسید.
البته اگه فایل فونت رو از یه جایی import کنین بدون مشکل نشون داده میشه. منظورم اینه:
@import url(http://fonts.googleapis.com/earlyaccess/droidarabicnaskh.css);
elahe471
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 19:54 عصر
برای استفاده از فونت ها باید از دستور Font-face استفاده کنید ، اینجوری کسانی که این فونت رو هم نداشته باشن میتونن فونت مورد نظر شما رو ببینن
استفاده از @font-face و آرشیو کامل فونت های اصلاح شده برای وب (http://www.wedesign.ir/css/css3-font-face-methods-and-optimized-font-firefox6)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.