ورود

View Full Version : سوال: نمونه قرار داد فروش و پشتیبانی نرم افزار

NasimBamdad
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 11:10 صبح
سلام .

دارم یک نرم افزار می نویسم برای مطب پزشکان و ارزش پروژه رو 2 میلیون تومان قرار دادم .

حالا بحث پشتیبانی هم ماهی 50 تومان گذاشتم .

آیا یک قرار داد خوب و محکم برای فروش و پشتیبانی نرم افزار ها و اتوماسیون های اداری موجود هست ؟!

ممنون میشم کمک کنید !

NasimBamdad
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 09:50 صبح
نزدیک به 50 بازدید امام جوابی نیست . یعنی واقعا کسی اطلاعی نداره ؟!

morteza271
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 09:37 صبح
منظورتون از قرارداد چیه؟
یعنی شما میخواین یه قرارداد امضا کنین که هم شما پشتیبانی کنید و هم اونا مبلغ رو پرداخت کنن؟!!

اگه منظورتون اینه که به نظرم بهتره خودتون بشینید یه سری موارد رو توی قراردادتون ذکر کنین که بعدا طرف نتونه بزنه زیرش.
و تمام سعی خودتون رو بکنین که تعهدات زیادی ندین.
البته منم مثل شما زیاد آشنایی ندارم!

NasimBamdad
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 13:36 عصر
منظورتون از قرارداد چیه؟
یعنی شما میخواین یه قرارداد امضا کنین که هم شما پشتیبانی کنید و هم اونا مبلغ رو پرداخت کنن؟!!

اگه منظورتون اینه که به نظرم بهتره خودتون بشینید یه سری موارد رو توی قراردادتون ذکر کنین که بعدا طرف نتونه بزنه زیرش.
و تمام سعی خودتون رو بکنین که تعهدات زیادی ندین.
البته منم مثل شما زیاد آشنایی ندارم!

آره . به نظرت چی داشته باشه ؟ می خوام موارد پشتیبانی رو قید کنم که فردا به ضررم نشه .

ممنون میشم اگه کسی می دونه بگه !

hossein_h62
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 15:56 عصر
سلام
معمولا قرارداد باید شامل موارد زیر باشه :
1- موضوع قرارداد
2-مدت قرارداد
3-تعهدات کارگزار
4-تعهدات کارفرما
5-مبلغ قرارداد
6-حالات فسخ قرارداد
7-سایر موارد ...

موارد پشتیبانی رو در قسمت تعهدات کارگزار قید کن، فکر میکنم همه موارد و حالات رو میتونی تو فرم بالا نشون بدی.

Mani_rf
سه شنبه 04 تیر 1392, 02:29 صبح
سلام .

دارم یک نرم افزار می نویسم برای مطب پزشکان و ارزش پروژه رو 2 میلیون تومان قرار دادم .

حالا بحث پشتیبانی هم ماهی 50 تومان گذاشتم .

قرارداد پشتیبانی رو سالیانه میبندن نه ماهیانه. دیگه سعی کن که دست کم یک قرارداد 6ماهه ببندی.
بعد قیمت اولیت به نسبت پشتیبانیت کم به نظر میرسه. فکر میکنم حتی جا داشته باشه که قیمت اولیه رو افزایش بدی. این رو هم در نظر داشته باش که کلا ما ایرانی ها چونمون تو تخفیف گرفتن گرمه

kazem235
دوشنبه 24 تیر 1392, 21:32 عصر
به نظر من از 5 میلیون تومان شروع کن تا به یه قیمت مناسب برسی.بابا طرف قردادت دکتره نترس قیمتو بالا بده،کم اونا رو ویزیتاشون میکشن این هم 2 هزارتومن بیشتر،بیشتر از این که دیگه نیست.میری دکتر عمومی 15000 هزار تومان ویزیتشه با 2000 تا مریض.5 میلیون هم که بگی فوقش دو روز بیشتر اضافه کاری(خوبه حالا بیل نمیزنند).
به نظر من با هرکسی باید مثل خودش و در حد خودش باهاش تاکنی.در کل خواستم بگم کم نگی قیمتو.
موفق باشی

NasimBamdad
چهارشنبه 26 تیر 1392, 13:01 عصر
به نظر من از 5 میلیون تومان شروع کن تا به یه قیمت مناسب برسی.بابا طرف قردادت دکتره نترس قیمتو بالا بده،کم اونا رو ویزیتاشون میکشن این هم 2 هزارتومن بیشتر،بیشتر از این که دیگه نیست.میری دکتر عمومی 15000 هزار تومان ویزیتشه با 2000 تا مریض.5 میلیون هم که بگی فوقش دو روز بیشتر اضافه کاری(خوبه حالا بیل نمیزنند).
به نظر من با هرکسی باید مثل خودش و در حد خودش باهاش تاکنی.در کل خواستم بگم کم نگی قیمتو.
موفق باشی

.مرسی دوست عزیز ..اره حرفشما درسته.اما خیلی خسیس هستند .باید رایزنی کنیم