PDA

View Full Version : مشکل بعد از نصب SQL Server Data Quality Services - چگونگی ورود به برنامه

Mousavmousab
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 15:01 عصر
سلام
فقط یک مقدار بیشتر دقت کنید.
من چند روزی است که Win8 را نصب کردم و بعد از آن (یعنی الان دات نت 3.5 رو روی سیستمم نیست)lمثل همیشه اول SQL Server 2012 و بعد از آن Visual Studio 2012 را نصب کردم.

با Visual Studio 2012 مشکلی ندارم ولی این SQL منو کشته
مشکل با پنجره ی کوچکی است که توی این تصویر می بینید. قبلاٌ توی SQL 2008 خیلی راحت روی دکمه Connect کلیک می کردم . باز می شد. نام سرور من توی SQL 2008 همون نام سیستمم بود. ولی الان توی SQL 2012 چیزی نیست خالی است.
103676
توی ComboBox این پنجره ای که می بینید 2 تا گزینه وجود دارد و Local و Browse Network For more Servers که نتونستم با هیچ کدومشون به SQL ورود پیدا کنم.
الان دات نت 3.5 را هم روی سیستمم نصب کردم. البته به دات نت ربطی نداره ولی در کل گفتم دیگه..
موقع نصب یک ارور های کوچیکی داد. ولی فکر نمی کنم واسه اون باشه
وقتی گزینه Browsers for Servers را انتخاب می کنم به شکل زیر یک پنجره ای باز میشه و هیچ گزینه ای هم توش موجود نیست. (نگاه کنید)

103677

کمکم کنین چیکار کنم؟
شما هم این مشکل را دارید؟ چطوری برطرف کردین؟
آیا مشکل در نصب من بوده ؟

دوستان منتظر جواب شما هستم.

Mousavmousab
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 21:12 عصر
کسی نیست مشکل منو حل کنه ؟
.
.

.
.
.
.
.
.

mrr_123
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 23:06 عصر
سلام
من هم اول که نصب کردم همین مشکلو داشتم
ومثل شما با ارورهای کوچیک نصب شد- که دقیقا همین تصویری که شما گذاشتین ظاهر میشد( فکر کنم به خاطر همین ارورهای کوچیک هستش)
و لی بعدا یک سی دی از یک شرکت دیگه گرفتم و بدون مشکل نصب شد( به احتمال زیاد رو ی سیستم شما sql server manegement studio نصب نیست)
ویندوز من هم 8 هستش- البته گفته باشم اینهای که گفتم در حد یک تجربه است و علت اصلی شو نمی دونم
اساتید کمک کنننننننننننننننن؟؟؟؟؟

Mousavmousab
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 23:26 عصر
سلام

درسته sql server manegement studio روی سیستمم نصب نیست ، من از اون اولش دنبال sql server manegement studio تا روی آیکنش برای اجرا کلیک کنم کهه ندیدم ، بعد یکی یکی گزینه ها را کلیک کردم ، نتیجه اش هم این شد.

Mousavmousab
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 23:30 عصر
دوست عزیز شما نگفتی که الان وقتی SQL 2012 را باز می کنی چطوریه ؟ نام سرور به صورت پیش فرض توش نوشته ؟ و فقط شما روی دکمه Connect کلیک می کنی و باز میشه؟
شما روی آیکن SQL Server Management 2012کلیک می کنی تا برنامه اجرا بشه؟ ( مثل نسخه ی 2008؟)

دوستان سعی کنید جواب را یک مقدار کامل تر بگین.
ممنون از لطفتون .

mrr_123
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 13:35 عصر
سلام
بله نام سرور به صورت پیش فرض نوشته شده و دکمه Connect کلیک و باز میشه.(مثل 2008)
من روی آیکن SQL Server Management Studio کلیک می کنی تا برنامه اجرا بشه.
پیشنهاد می کنم راهنمای نصبشو گیر بیارین و دوباره امتحان کنید!

Mousavmousab
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 23:25 عصر
سلام

من فایل نصب SQL 2012 را از اینترنت گرفتم و فایل راهنما نداره. در ضمن من الان دیگه فکر می کنم احتمال 99% مربوط به خرابی DVD نصب SQL 2012 باشه ، چون وقتی داشتم Uninstall می کردم یه پیامی مبنی بر اینکه SQL server Management من به درستی نصب نشده ظاهر شد. فهمیدم که SQL Server 2012 من نصب نشده به خاطر همون ارور کوچیک در حین نصب به من داده شد. اینو هم الان واسه اونایی نوشتم که مشکل منو دارن. تا دیگه شک نکنین که اگه DVD آن ها خراب باشه همین اتفاق می افته.
به هر حال از همتون ممنونم. من هم می رم از یه جایی یه DVD سالم گیر می آرم. ولی حیف اون همیه وقت که شب ها داشتم SQL 2012 را دانلود می کردم. دیگه مهم نیست.
موفق باشید.