PDA

View Full Version : تمرین برای ایجاد Relationship بین جدول ها

niegrua
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 11:08 صبح
های. من تازه ایجاد relationship رو یاد گرفتم شامل primary key و foreign key که همچنین قابلیت integration رو ایجاد می کنه برای جداول. مد های relationship که اعم از one-to-many و many-to-many هستند رو میخوام عملا تمرین کنم. کسی تمرین میتونه به من بده؟ که بهتر یاد بگیرم ! :تشویق:

rasoul_par
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 18:37 عصر
کتاب Database Management Systems رو پیشنهاد می کنم. توش تمرین داره، کتاب حل تمرینش رو هم نویسنده هاش گذاشتن واسه استفاده.
نویسنده: Raghu Ramakrishnan و یکی دیگه!

niegrua
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 22:54 عصر
مرسی از راهنماییتون. لینک های دانلودشون رو شما دارید؟

کتاب Database Management Systems رو پیشنهاد می کنم. توش تمرین داره، کتاب حل تمرینش رو هم نویسنده هاش گذاشتن واسه استفاده.
نویسنده: Raghu Ramakrishnan و یکی دیگه!

rasoul_par
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 23:12 عصر
بفرمایید، لینک کتاب: http://bookfi.org/dl/1097276/21d3ad
کتاب و سایر متریال هاش رو هم لینکش رو توی مقدمه فک کنم گذاشته!

maktoom
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 19:56 عصر
سلام
اگه میخواید تمرین خوبی انجام بدید برای شجره نامه تمرین انجام بدید.
شما یک و فقط یک جدول دارید که شامل فیلدهای متمایز کننده و مشخصات اعضای یک خاندان از اولین نسل تا مثلا چهارمین نسله.
می تونید تعداد عموهای یک شخص خاص یا تعداد نامادری ها یا تعداد پسر خاله هاش رو بدست بیارید.

niegrua
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 21:14 عصر
بنظر وقت گیر باید باشه، آیا هیچ لینکی و منبعی برای این تمرین خاص هست؟ که گام به گام با توضیحاتش پیش برم؟

اگه میخواید تمرین خوبی انجام بدید برای شجره نامه تمرین انجام بدید.

complexcoding
سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 11:27 صبح
بنظر وقت گیر باید باشه، آیا هیچ لینکی و منبعی برای این تمرین خاص هست؟ که گام به گام با توضیحاتش پیش برم؟
داداش درباره نرم افزار من بهم كمك كن . نگاه كن يه نام اجباري با شناسه اتوماتيك مي گيريم حالا نمي دونم چطوري ارتباط بدم با جدول دوم يه زماني كاربر تنها در جدول دوم ايميل وارد مي كنه اونوقت كليد جدول اول بايد بره به فيلد ايميل از جدول دوم اما يه زماني چيز ديگري رو در جدول دوم پر مي كنه و يه زماني چند چيز در جدول دوم پر مي كنه؟ حالا نحوه ارتباط دهيش چطوري هست؟
ممنون

niegrua
سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 16:32 عصر
از 2 تا جدولت یک عکس بگیر بزار تا درست کنم و مرحله مرحله برات عکس بگیرم ببینی.

حالا نحوه ارتباط دهيش چطوري هست؟
ممنون