View Full Version : سوال:برنامه نویسی گرافیکی با پیتون
wolf_alone
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 19:05 عصر
سلام خسته نباشید
یک سوال داشتم از اساتید :من با پیتون برنامه نویسی میکنم چند وقتی هست که دنبال برنامه نویسی به صورت گرافیکی هستم
اما متاسفانه چیزی گیرم نیومده تا الآن.من دنبال یک برنامه مثل ویژال استدیو که وقتی طراحی کردی و میخوای برای بتون یا و...
کد مورد نظر رو بنویسی دوتاکلیک میکنی میری به صفحه کد نویسی و براش کد مورد نظر رو مینویسی .خواهشا کامل جواب بدید
ممنونم از انجمن خوبتون
leonard
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 19:42 عصر
این سبک که کلیک کنی و کد رو بنویسی همه جا جوابگو نیست و بعضی کارای سطح پایین رو میشه باهاش انجام داد
پایتون هم ابزاری مثل اون نداره (البته یه ide به اسم BOA وجود داشت که زیاد فعال نبود حالا یه گوگل بکن شاید الان پیشرفت کرده باشه ضمنا فکر کنم با wx کار میکرد که از قرار wx هم دیگه مثل قدیم نیست)
من به جاش یه شما PyQt + eclipse رو پیشنهاد میدم که وقتی باهاش کار کنی و مسلط بشی هیچ کم از ویژوال استدیو نداره
به نظر من بیشتر ویژگی های اضافی که ویژوال استدیو داره استفاده چندانی برای حرفه ایها نداره
paraxhitman
شنبه 11 خرداد 1392, 15:21 عصر
دقیقا درسته eclipse خیلی بدردت میخوره و میتونی پلاگین pyqt رو بگیری و روش نصب کنی.
و بعد از اون هم میتونی یه برنامه فوق العاده راحتر از ویژال استدیو که اسمش QtDesigner رو نصب کنی که حتی کد این رو هم که دکمه چیکار کنه برات رو هم ننویسی و با اسلات گذاری و درگ و دراپ برات اینکارو انجام بده.البته اینا همش c++ هست و برای اینکه به پایتون تبدیلش کنی باید یه بسته به نام pyuic4 رو نصب کنی که به راحتی برات تبدیل به پایتون کنه.
گرچند که من توصیه میکنم همیشه خودت از اول کد بزنی بهتره تا از qtdesigner استفاده کنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.