ورود

View Full Version : برنامه نویسان گرامی یاری فرمایید.

baharebarfi
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 09:46 صبح
1- یک برنامه دستوری بنویسید که ابتدا صفحه را پاک کند و منوی سفارشی زیر را تولید کند؟

Start menu

Here’s what you can do:
1. Back up your document file
2. Mohsebeye jam, tafrigh, zarb, taghsime 2 adad
3. Use MS-DOS

2-1 برنامه دستوری اول را به صورت زیر بنویسید:

برنامه­ای که ابتدا صفحه را پاک کند و نام برنامه را چاپ کند ، سپس کمی منتظر بماند و چاپ کند backup این فایل­ها به صورت زیر است: دستور backup را برای فایل­های درایو E را که اسم آن­ها حداکثر سه حرف دارد را درون درایو D با نام backup.txt قرار دهید، سپس چاپ کند که هر وقت آماده برگشت به start menu بودید یک کلید را فشار دهید. و در نهایت به menu اصلی برگردد.

2-2 برنامه دستوری دوم را به صورت زیر بنویسید: این برنامه را طوری بنویسید که برنامه ضرب و تقسیم از درون برنامه جمع و تفریق دو عدد فراخوانی شود؟

2-3 این برنامه اعلان معمولی سیستم عامل dos را نشان دهد یعنی از منوی start خارج شود.

younes221
سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 00:02 صبح
آبمیوه رو یادت رفت

FastCode
سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 08:09 صبح
خلی جالبه.۲۰ خط توضیح داده.من هنوز نمیفهمم Shell Script میخواد یا Comand Processor. البته هر کدوم رو که بخواد مهم نیست.چون تمرین دانشجویی در این سایت ممنوعه.
لطفا قبل از عضویت قوانین رو مطالعه کنید که اینطوری نشید.

meisam3322
سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 13:29 عصر
من نمیدونم این دوست عزیز در مورد این وب سایت چی فکر کرده ؟؟؟ ماشین تولید پروژه دانشجویی !!!!:قهقهه:

GENERAL IRAJ
سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 23:19 عصر
سلام ، اولاً از دوستان ممنون که به تایپیک جواب ندادند، دوماً به اون دوست عزیزمون گوشزد می کنم که بهتر یه کم به خودش زحمت بده ، سوماً چرا تا الآن این تایپیک حذف نشده ؟!؟!؟!:کف:

BORHAN TEC
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 00:18 صبح
اگه ننویسیم نمره کم میشه؟! :لبخندساده: بد نبود که لااقل یه تلاشی می کردی! :چشمک:

learned
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 14:03 عصر
چه اشکال داره؟
حداقل یه توضیح میدادید

ثواب داره
گر دست فتاده ای بگیری مردی

البته نه جواب جامع کامل که تنبل بار بیان
اما یه جواب که بهشون خط بده چه اشکالی میتونه داشته باشه؟

mahmoodhacker
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 17:30 عصر
من تو عمرم همچین برنامه ای ننوشتم.............
این چیه دیگه :))))))))
به استادتون بگو یه کم تخفیف بده
کمتر اذیتش میکردید.........:)

FastCode
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 18:02 عصر
من تو عمرم همچین برنامه ای ننوشتم.............
این چیه دیگه :))))))))
به استادتون بگو یه کم تخفیف بده
کمتر اذیتش میکردید.........:)
این یعنی توی عمرتون هیچ کاری نکردید.
من برای باز کردن فایرفاکس بیشتر از چیزی که اینجا گفته دستور مینویسم.

واقعا عجیبه که این تاپیک هنوز حذف نشده

matrix-program
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 11:02 صبح
یک برنامه دستوری بنویسید که ...
یه جوری حرف می زنه انگار ما نوکرشیم و بیکاریم

یوسف زالی
جمعه 17 خرداد 1392, 02:02 صبح
دوستان حدس می زنم اون آقایی که اومده با زرنگی با آی دی خانوم پست داده، تا به حال با هجوم پسرهای برنامه نویس شیرین عسل!! به منظورش رسیده که قضیه رو از اینجا پی نمی گیره.
البته باز هم تراوشات یک ذهن شکاک بود اینا!

h_a_m_i_d
جمعه 17 خرداد 1392, 02:40 صبح
دوستان حدس می زنم اون آقایی که اومده با زرنگی با آی دی خانوم پست داده، تا به حال با هجوم پسرهای برنامه نویس شیرین عسل!! به منظورش رسیده که قضیه رو از اینجا پی نمی گیره.
البته باز هم تراوشات یک ذهن شکاک بود اینا!
اگرم اینطور باشه بازم مشکل ما پسراست که تا یک دختر میبینیم :کف: میکنیم
بابا دختر میخواد باشه یا پسر برای من که خدا وکیلی فرق نداره هنوز بدترم میشه اخلاقم البته توهین نشه به خدا دست خودم نیست
بعدم دختر خانم یادخترنما (بازم میشه خانوم دیگه چون مردانیت نداشته با اسم واقعی ثبت نام کنه ) هر که هستی کار نداریم
تو این سایت کسی به کسی دستور نمیده برنامه نویسای اینجا بیکار نیستن بشینن برنامه هایی که شما امر میکنید بنویسند لطفا فرهنگ کار در فضای مجازی داشته باشید اگر تعداد برنامه نویس اینجا جمع شدن و به سوالات پاسخ میدن یا سوالاشون رو میپرسن دلیل بر این نمیشه که هر کس هر جور که میخواد بیاد و حرف بزنه
تو تایپیک نگاه کن کلا دستوری نوشته جملشو یک برنامه بنویسید که اینکارو بکنه به من میگفتی برنامه ای که یک متغییر هم تعریف کنه برات نمینوشتم با این لهن حرف زدن
یه خواهش میکنم کمکم کنید هم میزاشتی تازه یکذره با فرهنگ میشدی البته اونم نه کامل
چون که اینجا مشکلات انجام میشه نه پروژه ها منم از فردا میام و میگم
----------------------
اقایون یک برنامه حسابداری بنویسید اگرم تا شنبه بهم تحویل ندید ..........................
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امان از بی فرهنگی بعضی ادما مجبور میکنن ادم 10 صفحه بنویسه

amin1softco
جمعه 17 خرداد 1392, 11:16 صبح
خلی جالبه.۲۰ خط توضیح داده.من هنوز نمیفهمم Shell Script میخواد یا Comand Processor. البته هر کدوم رو که بخواد مهم نیست.چون تمرین دانشجویی در این سایت ممنوعه.
لطفا قبل از عضویت قوانین رو مطالعه کنید که اینطوری نشید.
خوب به نظر من منظورش ساخت یک بچ فایل بوده ....
و به نظرم بهتر اینجور افراد راهنمایی بشوند مثلاً بگیم برای پاک کردن از دستور cls برای چاپ از دستور echo استفاده کنید یا به یک مرجعی رهنمونشون کنیم http://www.computerhope.com/batch.htm

mfungroup
جمعه 17 خرداد 1392, 11:25 صبح
دوغم باهاش میخوای یا نوشابه؟

matrix-program
جمعه 17 خرداد 1392, 11:30 صبح
amin1softco عزیز1- این یارو لحنش کلا بد بوده یه جوری حرف میزنه انگار نوکرشیم2- تمرین دانشجویی در این سایت غیر مجازه

matrix-program
جمعه 17 خرداد 1392, 11:36 صبح
دوستان راستی بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات‌ (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?171-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D9%88-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA) زیاد جای مناسبی واسه سوال نیست بهتر بود تو قسمت برنامه نویسی مربوطه این رو مطرح می کرد

FastCode
جمعه 17 خرداد 1392, 12:49 عصر
این که خوبه.
یکی دیگه به من pm داده بود که 'برنامه رو برای دوست دخترم میخوام.'