PDA

View Full Version : راهنمایی در مورد گزارش گیری با کریستال ریپورت(تعداد فیلد های مشخص در دیتابیس)

amin4763
سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 16:30 عصر
سلام خدمت اساتید :
یه جدول دارم که تو اون یه تعداد فیلد ذخیره کردم به این صورت : آقای x با مدرک کاردانی در قسمت 1،y با مدرک ابتدایی در قسمت 2؛zبا مدرک راهنمایی در قسمت 1 ، البته تمام مدارک تحصیلی رو اضافه کردم، از اساتید می خوام یه راهنمایی کنن که چه طوری می تونم این گزارش رو تهیه کنم:

>>>> راهنمایی دبیرستان کاردانی کارشناسی
قسمت 1 1نفر 0 نفر 4 نفر 1 نفر
قسمت 2 2 5 2 0

خیلی ممنون می شم کمکم کنین یا راهنمایی واسم حیاتی هستش؛لطف می کنین::ناراحت:
به عبارتی می خوام افراد با مدارک مختلف که در قسمت های مختلف توزیع شدن تعدادشون رو بدونم؛مثلا چندتا کاردانی تو قسمت 4 کار می کنن.

amin4763
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 15:53 عصر
آقا نیست کسی مارو اینجا راهنمایی کنه؟

swallow.pa
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 16:05 عصر
فكر كنم مسير رو اشتباهي مي ريد شما بايد قاعده نورمال سازي پايگاه داده رو انجام بديد مثلا يك جدول بايد براي مدرك باشد يك جدول براي افراد كه توي جدول افراد نوع مدرك رف شده به اي دي جدول مدرك تحصيلي و توي گزارش بايد با كوئري و يا جوين اونها رو بياري ؟؟؟؟!!!!ً

amin4763
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 22:30 عصر
دوست عزیز ممنون که جواب دادین،من توی سیستم چند قسمت داشتم که تموم کردم و به مشتری تحویل دادم؛اما بعد از اتمام پروژه این ها رو ازم خواستن که مجبور شدم همه ی اطلاعات رو بریزم تو گرید ویو بعد بوسیله ی اون 39 سطر و 5 ستون رو همینجوری دستی محاسبه کردم و ریختم جمعا تو 295 تا لیبل و بعد از فرم پرینت گرفتم!!!!!!!!!!!! الان اون قسمت رو تموم کردم اما تو اون دوتای بعدی موندم،هرکی می تونه یه کمکی بهم بکنه ؛خیلی آقایی می کنین گزارش قبلیم یه هفته طول کشید!!!!!!!!!!!!!! هر جوری که راهنمایی می تونین بگین لطفا با کریستال یا هر روش دیگه ای؛ابته خواهشا.

amin4763
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 10:42 صبح
آقا از اساتید یکی محض رضای خدا کمکمون بکنه