eshpilen
سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 22:24 عصر
چند وقتیه دارم پاره وقت میرم املاک یکی از آشناها که توی کارهای کامپیوتری بهش کمک کنم.
شاید بدونید که سیستم ثبت قراردادها کامپیوتری و اینترنتی شده: http://iranamlaak.ir/
خب این سیستم میتونه مزایای مهمی داشته باشه مثل کمتر شدن ریسک کلاهبرداری، و همچنین بقیهء مزایایی که یک سیستم رایانه ای که خوب طراحی شده باشه داره.
ولی تا امروز این سیستم دمار از روزگار هممون درآورده.
اولا که فقط روی IE کار میکنه.
در فایرفاکس حتی لاگین هم نمیتونید بکنید (البته من با عوض کردن User agent تونستم وارد بشم ولی بهرحال بعدش چیزهای دیگری کار نمیکنه).
بعد ظاهرا روی ویندوز 7 هم مشکل داره و میگن باید تنظیماتی انجام بشه تا درست بشه.
بهرحال نمیدونید ما این چند وقته از بابت این سیستم چقدر علاف شدیم.
اصلا یه خطاهایی میده و بدجور گیر میده که هیچکس سردرنمیاره.
مثلا ما میخواستیم توضیحات به قرارداد اضافه کنیم، مدام پیام میداد که فیلدهای ستاره دار رو پر کنید، ولی هرچی دنبال فیلد ستاره دار بودیم نبود! یعنی اونا که ستاره دار بودن قبلا پر کرده بودیم. هرچی هم هرجور من باز تست کردم جواب نداد که نداد. هم روی ویندوز 7 و هم روی ویندوز XP.
اومدم اون قرارداد/رکورد رو کلا حذف کنم و یکی دیگه از اول درست کنم بازم پیام داد که نمیدونم اطلاعات وابستگی داره و نمیشه حذف کرد!!
کلا سیستمش خیلی آزار دهنده است.
واقعا بده که یک چنین سیستم مهمی که این همه کاربر عمومی داره اینطور آزاردهنده و مشکل داره.
بروبچ املاک همش شاکی هستن و میگن اینا رو کامپیوتری و اینترنتی کردن واسه ما فقط کلی دردسر درست کردن.
یعنی این سیستم داره اصلا کارایی کامپیوتر و اینترنت رو هم درنظر مردم خراب میکنه.
بهرحال یه نفر باید از بابت این سیستم افشاگری و شکایت عمومی میکرد.
بلکه یه فکری کردن به حالش!
شاید بدونید که سیستم ثبت قراردادها کامپیوتری و اینترنتی شده: http://iranamlaak.ir/
خب این سیستم میتونه مزایای مهمی داشته باشه مثل کمتر شدن ریسک کلاهبرداری، و همچنین بقیهء مزایایی که یک سیستم رایانه ای که خوب طراحی شده باشه داره.
ولی تا امروز این سیستم دمار از روزگار هممون درآورده.
اولا که فقط روی IE کار میکنه.
در فایرفاکس حتی لاگین هم نمیتونید بکنید (البته من با عوض کردن User agent تونستم وارد بشم ولی بهرحال بعدش چیزهای دیگری کار نمیکنه).
بعد ظاهرا روی ویندوز 7 هم مشکل داره و میگن باید تنظیماتی انجام بشه تا درست بشه.
بهرحال نمیدونید ما این چند وقته از بابت این سیستم چقدر علاف شدیم.
اصلا یه خطاهایی میده و بدجور گیر میده که هیچکس سردرنمیاره.
مثلا ما میخواستیم توضیحات به قرارداد اضافه کنیم، مدام پیام میداد که فیلدهای ستاره دار رو پر کنید، ولی هرچی دنبال فیلد ستاره دار بودیم نبود! یعنی اونا که ستاره دار بودن قبلا پر کرده بودیم. هرچی هم هرجور من باز تست کردم جواب نداد که نداد. هم روی ویندوز 7 و هم روی ویندوز XP.
اومدم اون قرارداد/رکورد رو کلا حذف کنم و یکی دیگه از اول درست کنم بازم پیام داد که نمیدونم اطلاعات وابستگی داره و نمیشه حذف کرد!!
کلا سیستمش خیلی آزار دهنده است.
واقعا بده که یک چنین سیستم مهمی که این همه کاربر عمومی داره اینطور آزاردهنده و مشکل داره.
بروبچ املاک همش شاکی هستن و میگن اینا رو کامپیوتری و اینترنتی کردن واسه ما فقط کلی دردسر درست کردن.
یعنی این سیستم داره اصلا کارایی کامپیوتر و اینترنت رو هم درنظر مردم خراب میکنه.
بهرحال یه نفر باید از بابت این سیستم افشاگری و شکایت عمومی میکرد.
بلکه یه فکری کردن به حالش!