ورود

View Full Version : آیا نوشته ها کد شده؟

behzadkhatari
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 14:01 عصر
با سلام خدمت اساتید محترم. من یک بانک فاکس تحت داس دارم که اونو به ویندوز تبدیل کردم. اما اطلاعات رو به این صورت نمایش میده
insert into T5993586.DBF values ("0080671","م","Sص
t 5)^8غ 2پ oغ y 1ب t ق V ق' Z ^ [¹ج7\1آ¸\ Q =:ستگہ h _ U .1غ >","DSظ³ذSـ×/H
ZQص:هض ظ. j جج Y$غز½عخ أي ـ J غ¼!2ب ب7ه¼F،ثج ضذDخSTق ;Xع E ہ¸5 J ه7؟} E ل fK غ","دمحم","123","Sشضق Q6ضح!|µ°ؤق F ^خردآ i ثث ¸س' E ي ? F ضا ر±ژغ رحشز3غ ف Rf ~عثل =","مشهد","1382/","","","","","","1","Sـا يsا¸7  eح 'Uدut*ذ/µإغ سگ م ت zجش ر»9ئغ6إهذaبiµ» Z & j 0ظ V ه3گژ= Z ه $ OK تگذث آ7آ q ص:ف4`","S aر U 5 D 90{ J سe3گ ذ´ U جپ طتج J ض س qsT دد`پ خ D ص1وؤ Y `° S ق ت","3","3","19:27:13","92/02/18");

بعضی فیلدها درسته اما بعضی ها انگار کد شده. کسی میتونه کمکم کنه. این موضوع خیلی مهمه ممنون از شما

gh_khajehzade
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 15:19 عصر
با چي به ويندوز تبديل كردي؟چند تا از ركوردهاي تحت dos رو بفرستي بهتره!

behzadkhatari
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 17:49 عصر
این یک رکورد از بانک داسه

gh_khajehzade
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 07:35 صبح
چون تو محيط dos هم خوانا نيست احتمال زياد كد شده است.

farhad_shiri_ex
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 08:22 صبح
اگر به برنامه ای که با این DBF کار میکنه دسترسی دارید بهترین زمانی که می توانید بانک Decode شده رو زمانی بردارید که با برنامه فوق باز هستش مطئنا برای استفاده Decode کرده برای اینکه بتونید فایل باز شده داس رو هم تو ویندوز بردارید باید شاخه برنامه فوق را Share کنید بعد از یک Clinte دیگه تو ویندوز یه Shortcut بزنید به برنامه بعد در ویندوز بانک فوق را در حالی که برنامه باز هستش کپی نمائید البته در صورتی که برنامه رکورد به رکورد Decode نکرده باشه.

behzadkhatari
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 10:25 صبح
رمانی که برنامه باز باشه بانک فایل ها رو قفل میکنه و دیگه نمیتونم کپی کنمش. آیا راهی هست بتونم سورس کد برنامه شو در بیارم

http://www.kiaksar.com/daf8x.zip

farhad_shiri_ex
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 12:05 عصر
معلومه که قفل میشه برای اینکه کامپایلر زمانی که یک بانک تو یه ناحیه کاری باز باشه اتوماتیک قفلش میکنه گفتم از طریق شبکه با وصل شدن به سروری که برنامه بر روی آن نصب است میتوانید بعد از اجرای برنامه در Clinte زمانی که برنامه اجرا شده است به محیط ویندوز برگردید و از شاخه اطلاعاتی که برنامه داره استفاده میکنه یک Zip Folder درست کنید مطمئن باشید ویندوز تمامی بانکها رو چه باز باشن چه نباشن کپی میکنه درون شاخه زیپ شده
در مورد سوالتون هم باید بگم راه که همیشه هست خواهد بود ولی از نظر وجدانی و اخلاقی راهی نیست و نخواهد بود به هر حال یه دلیلی بوده که اینکارو کردن

EBRAHIM_BANIHOSEINI
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 06:31 صبح
این نرم افزار متعلق به دفاتر اسناد رسمیه. من یه شش ماهی دنبال دی کد کردنش بودم. آخرش هم عطاش رو به لقاش بخشیدم. هنوز یادش میافتم دچار استرس میشم.