PDA

View Full Version : گفتگو: نظر راجب به طراحی

mohammadali1375
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 16:00 عصر
سلام.
یک پروژه جدید رو شروع کردم که جدی دنبال کنم. طراحی رو شروع کردم . طراحی و کد نویسی صفحه اصلیش ( غیر از php که اصل کاره ) تموم شد ولی به نظرم خیلی سادست :متفکر: . میخاستم اگه میشه یه نگاه بندازید ببینید چی کار کنم بهتر میشه. فعلا سایتو تو یک سایت دیگم برا تست آپلود کردم : www.gprog.org/matnbaz

سعید کشاورز
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 16:46 عصر
خیلی خیلی خیلی جای کار داره..مهمترین ترین موردی توی طراحی قالب اوا لایه بندی صفحه هستش..اولش لایه بندی سایتت رو مشخص کن..بعدش روی هر لایه وقت بزار و یه چیز خوشگل درست کن...مثلا هدر سایت...یا منو ها..باکس مطالب و...

mehbod.rayaneh
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 17:00 عصر
سلام
با سعید خان موافقم ... خیلی خیلی خیلی جای کار داره ...

mohammadali1375
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 17:32 عصر
آره منم دقت میکنم واقعا جای کار داره :لبخند:
پس صبر کنید هدر و آخرین پروژه ها و اخبار و ... چند تا چیز دیگه رو اضافه کنم بعدا دوباره نظر بدید

سعید کشاورز
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 18:08 عصر
آره منم دقت میکنم واقعا جای کار داره :لبخند:
پس صبر کنید هدر و آخرین پروژه ها و اخبار و ... چند تا چیز دیگه رو اضافه کنم بعدا دوباره نظر بدید

ببین طراحی سایت به نظر من شبیه ساختمون سازی میمونه اولش نقشه کشی میکنن..حالا این نقشه کشی توی طراحی وب میشه لایه بندی..مثلا شما میای میگی هدر سایت بالا باشه..توی هدر سمت چپ جای لوگو..زیر هدر منو ها قرار میگیره و ...حالا وقتی اسکلت بندی سایت رو :لبخند:روی کاغذ پیاده کردی میای با html و css پیاده سازی میکنی...بعد از این کار شروع کن به استایل دادن...پس اگه مرحله به مرحله پیش بری کارت تمیز تر از آب در میاد

meisam3322
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 18:34 عصر
با سلام ،

دوست عزیز اینکه شبیه پروژه پایان ترمه. یادش بخیر ..!!!!! حیلی خیلی جای کار داره.

heidarymh73
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 01:34 صبح
به خودت سخت نگیر ولی فک کنم کلش 15 مین کار داشته باشه
ولی پیشنهادی که من بهت میکنم اینه که اول بسته به موضوع کارت یه تحلیلی بر روی کارت داشته باش که میخوای چی کار بکنی که طبق اون کارت رو پیش ببری که اگه این کارو کرده بودی به نظر من تکمیل تر بود.