ورود

View Full Version : وضعیت خنده دار بخش اخبار

FastCode
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 22:50 عصر
از روزی که امکان پاسخگویی رو برداشتید هر کسی فکر میکنه هر چیزی خبره میاد میزاره اینجا.دیگه شورش رو در آوردن.
الان خبر اول یک شرکت که معلوم نیست کی هست و پشتیبانی یک پروژه کدباز رو به عهده گرفته که عمه ی من هم که ۶۰ سالشه بلده پشتیبانی کنه.
یا خبرهایی که برای چند سال پیشه.یا معرفی لپتاپ و گوشی.
یعنی اینها نمیدونن یه چیزی هست توی همه ی شهر ها به اسم خیابون؟که توش یه چیزی داره به اسم مغازه.که توی بعضیهاشون لپتاپ هست.
هر کسی بخواد بخره میره همونجا نگاه میکنه و میخره.
واقعا این چه وضعیه؟خودتون اعصابتون خورد نمیشه؟
یا امکان پاسخگویی رو باز کنید یا کلا بخش اخبار رو ببندید.
به جاش یک لینک بزارید به theregister سنگینتره.

GENERAL IRAJ
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 14:39 عصر
سلام دوست عزیز ، فکر کنم یکی از همون کسایی هستم که شما انتقاد کردید ، معمولاً بخش "تازه های دنیای کامپیوترو فن آوری اطلاعات" (البته به نظر من ) خیلی کم بیننده و سرده. من تو ایمیلم خبرهای آی تی و... زیاد میاد
معمولاً اونهایی رو که می بینم به درد بخورن یا به نوعی جنبه ی اطلاع رسانی و آموزش دارن تو این بخش می ذارم.
من انسان انتقاد پذیری هستم و از انتقاد شما تشکر می کنم و امیدوارم اعضا و کاربران سایت در بخشهای "تازه های دنیای کامپیوترو فن آوری اطلاعات" و تالار " گفتگوی عمومی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات " بر خلاف انتظارم که خیلی ساکته مشارکت بیشتری داشته باشند . :تشویق:

cjNet
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 00:39 صبح
سلام .
از زمانی که امکان پاسخ گویی و اظهار نظر در مورد اخبار برداشته شده ، کلا این تالار با وجود بازدید خوب اعضا سایت تبدیل به یک فضا بی روح شده ... @

( تفاوت بخش اخبار فناوری سایت برنامه نویس ، با منابع خبری دیگه باید در این باشه که ما بتونیم نقطه نظر و پیش بینی جامعه متخصص در این زمینه رو بدونیم و گرنه خیلی از این اخبار رو میشه به راحتی تو اینترنت پیدا کرد ( به نظرم با توجه به هویت سایت ، در اینجا نظر از خود خبر هم میتونه مهم تر باشه ... )) .