PDA

View Full Version : Model/View QStyledItemDelegate چطور یک ادیتور برای جدولم بسازم

leonard
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 23:01 عصر
یک QTableView دارم که جدولی از یک دیتا بیس نشون میده که دارای یک کلید خارجی به جدول دوم هست
چون جدول دوم بزرگ هست(مثل لیست حسابهای دفتر کل یا لیست طرف حسابها) از ادیتورهای پایه مثل کمبو باکس و ... نمیتونم استفاده کنم و ههمینطور از dialog هم خوشم نمیاد
کاری که کردم این بوده که واسه ستونهای مورد نظرم از کلاس QStyledItemDelegate استفاده کردم و یه ادیتور واسه table view ساختم اما بعد از اینشو دیگه نمیدونم باید چه کار کنم یعنی مثلا با چه رخدادی ادیتورم بسته یشه یا حتی به چه شکلی باشه

حامد مصافی
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 15:28 عصر
چند بار سوالت رو خوندم اما متوجه منظورت نشدم! تصمیم داری چه کاری انجام بدی؟ یک نمایش master/slave میخوای بسازی؟

leonard
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 01:46 صبح
104364
این عکس از همکاران سیستمه من چیزی مشابه این میخوام که از دیالوگ باکس استفاده نکرده بلکه یه فریم زیر فیلد مورد نظر ایجاد کرده
البته مشکی با ایجاد این فریم ندارم بلکه
1- روش استانداردش چه هست؟
2- چه رویداد ها یی باید هندل بشه و با چه رویدادی ناپدید میشه و در کل چه ویژگی هایی داره
البته چیزی که من میخام یکمی هم پیشرفته تر هست
چون فریم مورد نظر 2تا تب داره که یکیش مثل عکس بالا و اون یکیش یه جدول درختی هست

leonard
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 23:04 عصر
ولی اینبار خوب توضیح دادم اما کسی نیست جواب بده :)

Hadiir.net
سه شنبه 05 شهریور 1392, 06:20 صبح
سلام من تازه به کیوت سوییچ کردم و ...
اما به نظرم مشکل شما مربوط به ایجاد فرم های پاپ آپ هستش. شما بایست یه فرم یا دیالوگ با یک گجت یا همون کنترل تب بار بسازی و سایر کارهاتو مهم مطابق میلت طراحی کنی و فقط موقع نمایش بصورت پاپ آپ هرجایی که لازمه نشونش بدی.

leonard
سه شنبه 05 شهریور 1392, 23:10 عصر
مرسی از توجهت
البته من قصدم این بود که بصورت پاپ آپ نباشه
و فرم مثل کمبو باکس باز بشه که به یه چیزهایی رسیدم
و چون برنامه من قراره اوپن سورس باشه بعدا بهش اشاره میکنم