View Full Version : داشتن یه وب سایتی که تبلیغات میگیره میتونه درآمد زا باشه؟
elena
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 20:23 عصر
سلام به همه دوستان،آیا داشتن یه وب سایتی که تبلیغ میگیره میتونه درآمد زا باشه؟ و متوسط درآمدش چقدره؟میتونم متفاوته ولی خواستم بدونم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن:لبخندساده:ممنون
FastCode
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 00:29 صبح
یکی از دوستان من یک سری وبسایت زنجیره ای دانلود فیلم و سریال داشت که از هر کدومشون تا ۸۰ تومن در ماه در میآورد(فقط تبلیغات/عضویت هم داشت که کسی زیاد عضو نمیشد.) که نصفش هزینه سرور میشد.البته هر کدومشون روزی تا ۵ هزار تا بازدید unique داشت.الان وبسایت ها رو جمع کرده.
elena
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 11:33 صبح
با این حساب فکرکنم خرید اینترنتی هنوز تو کشورمون جا نیافتاده:متفکر:
saied_hacker
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 17:16 عصر
سوال رو جور دیگه ای هم میشه پرسید :)
چگونه از اینترنت کسب در امد کنیم ( در ایران ) ؟
elena
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 11:36 صبح
سوال رو جور دیگه ای هم میشه پرسید :)
چگونه از اینترنت کسب در امد کنیم ( در ایران ) ؟به نظرم سوالو جواب میداین بهتر بود تا سوال جدیدی طرح کنید:چشمک:این سوال شما با سوال من فرق میکنه:لبخندساده:
بهزاد علی محمدزاده
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 18:24 عصر
سلام . شما موضوعی رو که می خواید روش فعالیت انجام بدین ، باید رصدش کنید . من یه نمونه رو نشونتون میدم :
ما رو یه موضوع در دانشگاه کار کردیم ، شبیه به یه جامعه مجازی برای فیلم و سینمای کشور . پروفایل هنرمندان و فیلم ها ، بخش ویکی و ... من توی یه ارائه نشون دادم که چطور میشه فهمید ،آیا این پروژه رو می تونیم اجرایی کنیم ؟
چند تا اسلاید هست ، که سر کلاس ارائه دادم براتون میذارم . توضیح هم اینکه : در بخش فیلم ، عموم وب سایت ها دانلود فیلم و یا اخبار سینما هستند . و پروژه ایی مثل imdb.com رو در ایران میشه گفت نداریم یا به این صورت نیست .
اما در حوزه موبایل اسلاید رو ببینید که چه رقبای جدی در اینترنت حضور دارند . این یه نمونه از تحلیل رقبا هست .
لینک دانلود (http://uplod.ir/mjfv4ihxacdx/__________________________________________________ _____________________.pdf.htm)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.