ورود

View Full Version : سوال: راهنمای در مورد نحوه login به سایت

NIMA_1981
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 01:36 صبح
سلام دوستان

میشه در مورد قسمت ورود به سایت هرکسی اگه اطلاعات یا تجربیاتی داره توضیح بده

کاری که خود من انجام دادم به این شکل است
1- کاربر بعد از زدن دکمه ورود به سایت کد ها جاوا اسکریپت اجرا میشه که بصورت اجاکس هست و میره یک وب سرویس که برای چک کردن کلمه عبور و نام کاربری هست فراخوانی میکنه اگه درست باشه یک مقداری بر میگردونه
حالا از این به بعد رو نمیدونم باید از چه روشی استفاده کنم از کوکی ها ی از سشن که امنیت داسته باشه و یک سوال دیگه هم داشتم این که وقتی مثلا کوکی ساخته شد البته ساخت کوکی من در قسمت code behind انجام میدم برای با اول که داره صفحه لود میشه و هنوز کوکی ها از بین نرفتن بهتره از کد ها حاوا اسکریپت برای چک کردن این موضوع استفاده کنم یا دوباره در قسمت code behind

حالا اگه کلا دوستان روش بهتری سراع دارند لطفا راهنمایی بفرمایید

با تشکر

mohammad kafiyan
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 09:51 صبح
این بستگی به تعداد بازدید کننده سایت شما داره مثلا یک سایت تجاری خیلی زیاد بازدید کننده داره که باعث بشه فشار زیادی را server تحمل کنه و ممکن باعث crash سیستم بشه خوب بهتره از کوکی استفاده کنی البته به شرطی که الگوریتمی برای رزم گذاری و رمز گشایی داشته باشی تا از لحاظ امنیت مشکل ساز نشه
ولی اصولا و اکثرا و مرسوم است که از همان session استفاده می کنند

NIMA_1981
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 10:49 صبح
ممنون از شما -
وقتی از کوکی استفاده میکنم این کوکی ها در ode behind ساخته بشه اما برای چک کردن در صفحات بعدی باید از جاوا اسکریپت استفاده کنم یا بهتره باز هم در code behind برسی بشه
یک سوال دیگه هم داشتم ایا استفاده از وب سرورها کار مناسبی است یا بعد ممکنه مشکل امنیتی ایجاد کنه

با تشکر

mohammad kafiyan
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 11:49 صبح
اگر اشتباه نکنم منظور شما webservice
بحث کار با jquery.ajax و webservice به دلیل اینکه شما به البته فکر کنم که به صورت querystring پارمترها دریافت می کنی بهتر که رمز نگاری هم صورت بگیره البته مطمئن نیستم
البته بهتره از webservice از http handlerکنی