View Full Version : سوال: سوال در مورد صفحه بندی سایت
patmat2
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 17:04 عصر
سلام دوستان گرامی. می خواستم ببینم چطور میشه سایت هایی مثه سایت های آهنگ و فیلم و .. که یه پست جدید به سایتشون اضافه می کنند پست های قبلی یکی میره پایین . و آخرین پست میره تو صفحه بعد. همه پست ها هم از یک قالب یکسان استفاده می کنند. ممنون میشم.
سعید کشاورز
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 20:33 عصر
اینجور که معلومه برنامه نویس نیستی..بهترین گزینه برای شما cms هستش...
میتونی با جوملا یا وردپرس همچین سایت هایی رو پیاده سازی کنی..
patmat2
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 20:46 عصر
اینجور که معلومه برنامه نویس نیستی..بهترین گزینه برای شما cms هستش...
میتونی با جوملا یا وردپرس همچین سایت هایی رو پیاده سازی کنی..
نه داداشی. برنامه نویس نیستم. ولی برنامه نویسا رو دوست دارم. بوخودا.
من یه سوال پرسیدم جوابش این نبود. شما که برنامه نویسی چرا نمی گی. دوست من .
سعید کشاورز
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 21:25 عصر
نه داداشی. برنامه نویس نیستم. ولی برنامه نویسا رو دوست دارم. بوخودا.
من یه سوال پرسیدم جوابش این نبود. شما که برنامه نویسی چرا نمی گی. دوست من .
منم برنامه نویس نیستم مثه خودتم...ولی این سوالت که پرسیدی شما باید برنامه نویسی بلد باشی..واسه همین بهت گفتم برو سراغ CMS ...من خودم از cms استفاده میکنم...یه سرچ بزن..
www.joomina.ir
www.wp-persian.com
patmat2
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 21:46 عصر
ببین دادا. من می خوام ببینم شما که این مشکل رو ندراری چطو میشه که نداری. بگو ما هم مشکلمون حل شه. ثواب داره .به خدا.
سعید کشاورز
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 22:33 عصر
ببین دادا. من می خوام ببینم شما که این مشکل رو ندراری چطو میشه که نداری. بگو ما هم مشکلمون حل شه. ثواب داره .به خدا.
خوب یه توضیح بده ببینم سایت رو با چی ساختی؟
patmat2
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 23:19 عصر
ببین دوست من . سایتی که من درست کردم در واقع یک سایتی مثه سایت هایی که دانلود فیلم و آهنگ میذارن. بهتره یه نیگاه به این سایت کنی.http://www.moviecenter20.org/
ببین من می خوام بدونم چطور میشه وقتی که یه پست به سایت اضافه میشه پست های که قبلاً تو سایت بودند یکی میرن پایین تر . و آخرین پست صفحه اول میره صفحه دوم . همین طور ادامه داره. نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟؟؟
qartalonline
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 23:21 عصر
شما از چه زبان برنامه نویسی استفاده میکنید؟
patmat2
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 23:25 عصر
شما از چه زبان برنامه نویسی استفاده میکنید؟
PHP اگه کمکم کنید ممنون میشم.
یا میشه این طور گفت . چطور میشه اطلاعات داخل دیتابیس رو تو یه قالب یکسان تو قسمت content سایت قرار دادو هر موقع که یه چیز جدید به دیتابیس سایت اضافه میشه خود به خود اون مطلب یا حالا هر چیزی ، تو صفحه اصلی سایت اضافه بشه.
qartalonline
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 23:43 عصر
باید به دیتابیس وصل بشید و سپس اطلاعات رو چاپ کنید.
patmat2
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 23:55 عصر
باید به دیتابیس وصل بشید و سپس اطلاعات رو چاپ کنید.
فکر کنم منظورمو خوب نرسوندم. منم می دونم باید به دیتابیس وصل شم. منظور من اینه که تو یه قالب یکسان برای هر پست و هم این که صفحه بندی سایت. یعنی هر پست اضافه میشه پست های قبلی سایت یکی میره پایین تر.
qartalonline
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 00:01 صبح
با استفاده از حلقه میتونید اینکار انجام بدید . اگه کدی نوشتید بزارید اینجا تا کمکتون کنیم.
بهزاد علی محمدزاده
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 00:08 صبح
سلام . قالب رو با css تنظیم می کنن . فرض کن اطلاعاتی رو که از دیتابیس خوندی با یه حلقه نمایش میدی .
for($i = 0; $i <= 3; $i++){
echo "<div class='content'>";
.
.
.
echo "</div>";
}
خروجی :
<div class='content'>...</div>
اونوقت content که یه کلاس css هست و در فایل css تنظیم می کنن . مثلا وسط چین باشه ، رنگ بندی ، فونت و ... در این مثال توی صفحه سه تا div داری با سه محتوی و یه قالب . در مورد اضافه شدن پست ها وقتی دستور sql می نویسی که پست ها رو از دیتابیس بخونه ، با دستور order مرتب می کنی . اینجوری جدیدترین مطلب بالا قرار می گیره .
woeful
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 00:09 صبح
سلام
دوست عزیز من توصیه میکنم یه کتاب آموزش PHP برای خودتون تهیه کنید.
برای این مشکلی هم که داری راه حلش خیلی سادس . فرضا کد زیر رو ببین :
<?php
if(!connectToDatabase())
{
echo '<h1><font color="red">مشکل در اتصال به بانک اطلاعاتی</font></h1>';
exit;
}
$query = 'select * from yourTBL;';
if(!($result = mysql_query($query)))
{
echo '<h1><font color="red">مشکل در اتصال به بانک اطلاعاتی</font></h1>';
exit;
}
$num = mysql_num_rows($result); // $num تعداد رکورد هایی که از دیتابیس بارگزاری شده
if($num == 0)
{
return '<div><h1><font color="red" style="font-size:25px;">اطلاعاتی یافت نشد</font></h1></div>';
}
$returnCode = '<div>';
for($i=0; $i<$num; $i++)
{
$row = mysql_fetch_array($result);
$title = $row['title']; // title نام ستون در جدول
$creator = $row['creator'];//creator نام ستون دیگری در جدول
$returnCode .= "title = $title <br> creator = $creator<br>";
}
$returnCode .= '</div>';
echo $returnCode;
?>
فک میکنم واضح باشه فقط تابع connectToDatabase() یک تابع که در اون به دیتابیس وصل میشم
موفق باشی
Woeful
patmat2
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 00:13 صبح
سلام . قالب رو با css تنظیم می کنن . فرض کن اطلاعاتی رو که از دیتابیس خوندی با یه حلقه نمایش میدی .
for($i = 0; $i <= 3; $i++){
echo "<div class='content'>";
.
.
.
echo "</div>";
}
اونوقت content که یه کلاس css هست و در فایل css تنظیم می کنن . مثلا وسط چین باشه ، رنگ بندی ، فونت و ... اونوقت توی صفحه سه تا div داری با سه محتوی و یه قالب . در مورد اضافه شدن پست ها وقتی دستور sql می نویسی که پست ها رو از دیتابیس بخونه ، با دستور order مرتب می کنی . اینجوری جدیدترین مطلب بالا قرار می گیره .
ممنون عزیز . دستت درد نکنه. حدس میزدم شاید از حلقه ها استفاده کنه. ولی یه بار از استادمون سوال کردم که این کار با حلقه ها انجام میشه. گفتش نه. منم موندم . حالا که شما گفتید مطمئن شدم. دستتون درد نکنه. اگه باز هم مشکلی پیش اومد همین جا سوال می کنم. بازم ممنون
patmat2
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 14:15 عصر
ممنون از همه. فقط یه سوال دیگه. مثلا من تعداد رکورد هایی که باید تو هر صفحه نمایش داده بشه رو گذاشتم مثلاً 3 رکورد.
حالا وقتی که تو دیتابیس بیشتر از 3 تارکورد وجود داشته و بخوام اونارو تو صفحه دوم از همون لینک خاص ببرم باید چیکار کنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.