View Full Version : مشکل بالا نیامدن سایت(وردپرس) در لوکال
b4rnam3nevis
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 00:25 صبح
سلام دوستان
من سایتم رو روی لوکال ساختم.و باید آپلودش کنم.اما مشکلم اینه که چند وقتیه که سایتم روی لوکال نشون داده نمیشه.وارد مدیریت هم نمیشه.اما وارد PhpMyAdminمیشه.من برای تست یه وردپرس دیگه کنار همین وردپرسم نصب کردم تا ببینم مشکل فقط از سایتمه یا نه؟ اما حتی اون وردپرس جدید هم نصب نمیشه.چیکار باید کرد؟ من کلی مطلب گذاشتم روی سایتم.یه نفر راهنمایی کنه
pary_daryayi
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 08:54 صبح
تو پایگاه داده , جدول option و postmeta (اگر اشتباه نکنم ) , url ها رو چک کنید . مسیر سایتتون اگر نادرست باشه از اونجا میتونید اصلاح کنید.
r4hgozar
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 09:25 صبح
خوب از چه پایگاه داده ای استفاده می کنین؟؟ از wamp server استفاده می کنین؟؟
اگه از wamp استفاده می کنین یه دیتابیس جدید بسازید. و بقیه رو پاک کنید
b4rnam3nevis
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 14:44 عصر
تو پایگاه داده , جدول option و postmeta (اگر اشتباه نکنم ) , url ها رو چک کنید . مسیر سایتتون اگر نادرست باشه از اونجا میتونید اصلاح کنید.
میشه دقیقا بگین باید کدوم فیلد رو دستکاری کزد؟
b4rnam3nevis
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 14:48 عصر
خوب از چه پایگاه داده ای استفاده می کنین؟؟ از wamp server استفاده می کنین؟؟
اگه از wamp استفاده می کنین یه دیتابیس جدید بسازید. و بقیه رو پاک کنید
بله از wamp server استفاده میکنم.اگه دیتابیس جدید بسازم دیتابیس قبلی رو چیکار کنم؟چطور ازش بک آپ بگیرم و به دیتابیس جدید وصل کنم؟
سعید کشاورز
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 14:59 عصر
دیتابیس رو انتخاب کن بعدش گزینه Export رو بزن...بعدش یه دیتابیس جدید که میسازی توی اون import کن
b4rnam3nevis
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 17:35 عصر
دیتابیس رو انتخاب کن بعدش گزینه Export رو بزن...بعدش یه دیتابیس جدید که میسازی توی اون import کن
از جوابتون ممنون.مسیر ذخیره ی پیش فرض دیتابیس کجاست؟موقع import ازم مسیر دیتابیس expoert شده رو میخواد.
یه سوال دیگه این که:اگه من یه وردپرس تازه نصب کنم و بعدش دیتابیسی که ساختم رو بهش import کنم تمام مطالب در وردپرس جدید ظاهر میشه؟ (منظورم اینه که تمام مطالب از قبیل عکس و متن در دیتابیس ذخیره میشه یا نه؟)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.