View Full Version : سوال: کد لود شدن چند تا عکس وسط صفحه
vahide amp
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 10:37 صبح
سلام دوستان
من یه سایت با htmlساختم. حالا میخوام وقتی رو یکی از گزینه های منو کلیک می کنم یه صفحه باز بشه و یه چند تا عکس رو بیاره. هر بار با گزینه های منو عکس های متفاوتی رو بیاره. خواهش میکنم راهنماییم کنین.
khanlo.javid
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 08:58 صبح
سلام دوست عزیز
اگه میخوایید حرفه ای کار کنید باید از جی کوئری استفاده کنید در غیر اینصورت اگه میخوایید ساده باشه و داخل یه صفحه خواص با کلیک روی هر منو عکس خواصی باز بشه و داینامیک باشه من بهتون پیشنهاد میکنم با استفاده از phpو mysql و تکنیک query string این طرح رو پیاده سازی کنید.
موفق باشید.
vahide amp
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 10:26 صبح
سلام دوست عزیز
اگه میخوایید حرفه ای کار کنید باید از جی کوئری استفاده کنید در غیر اینصورت اگه میخوایید ساده باشه و داخل یه صفحه خواص با کلیک روی هر منو عکس خواصی باز بشه و داینامیک باشه من بهتون پیشنهاد میکنم با استفاده از phpو mysql و تکنیک query string این طرح رو پیاده سازی کنید.
موفق باشید.
دوست عزیز من هیچ کدوم اینا رو بلد نیستم.اگه نمونه ای یا راهنمایی بدین ممنون میشم.
سعید کشاورز
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 12:35 عصر
البته فکر کنم میتونی از گالری های آماده jquery هم استفاده کنی
heidarymh73
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 14:49 عصر
دوست عزیز باید از برنامه های سمت سرور استفاده کنید
البته همین طور که دوستمون هم گفتند (pro_man) یه سرچ بکنید به انگلیسی توی گوگل چیز های خوبی پیدا میشه
اگرم دوست داشتید میتونید تو تالار php همین سایت این سوال رو مطرح کنید
vahide amp
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 09:47 صبح
میشه از fancybox استفاده کنم؟ ولی نمیدونم کتابخانه jqurey رو از کجا بردارم و کجا بزنم. من رو سیستمم فقط visual stadio دارم.
به این سایت یر بزنید ببینید کسی سر در میاره http://www.fancybox.net. من یه چیزی می خوام شبیه این:http://jsfiddle.net/uZCC6/
vahide amp
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 12:23 عصر
من مشکلم رو با visual light box حل کردم.www.visuallightbox.com. بهترین نرم افزار برای تولید گالری عکس.
moalla
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 13:36 عصر
حالا اگه موقتا مشکلتون با این حل میشه که هیچ و الا حتما خودتون همه چیز رو بنویسین. پلاگین های جی کوئری هم استفاده نکردین باز بهتره
این برنامه ها یک عالمه کد به شما میدن که هم سنگینن و هم خیلی سخته توش تغییرات بدین و به اصطلاح تو کدهاش گم میشین و نکته اخر اینکه با اجزای صفحات سایت شما خیلی سخت تطبیق پیدا میکنن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.