PDA

View Full Version : سوال: مشکل با فایل EXE

Aloves
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 20:30 عصر
سلام من برنامه ای نوشتم و با پسوند EXE سیو کردم اما این برنامه (فقط رو سیستم خودم اجرا میشه)! در سیستم های دیگه با اجرا کردن فرم هایی ک ب دیتابیس وصل شدن و از Adodc و datagrid استفاده کردم مشکل داره.گاهی وقتا هم بعد از یه اخطار, datagrid خالی نشون میده.چاره چیه؟

soheila2012
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 20:56 عصر
مسیری که برای کانکت شدن به Ado میدین رو به صورت دستی وارد کنین و فایل دیتابیس رو هم داخل همون پوشه ی برنامه قرار بدین.
اگه میتونین از نرم افزار های دیگه برای ساخت ستاپ استفاده کنین.

Aloves
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 14:32 عصر
مسیری که برای کانکت شدن به Ado میدین رو به صورت دستی وارد کنین و فایل دیتابیس رو هم داخل همون پوشه ی برنامه قرار بدین.
اگه میتونین از نرم افزار های دیگه برای ساخت ستاپ استفاده کنین.
به صورت دستی؟یعنی باکدنویسی؟میشه بیستر راهنمایی کنید

m.4.r.m
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 15:13 عصر
شما اگه فایل Exe رو به کامپیوتری ببرید که ویژوال بیسیک نصب نشده باشد این خطا رو میده چون Ado در اون سیستم نیست یا باید سورس رو تبدیل به پکیج بکنید و ببرید رو سیستم طرف نصب کنید یا هم ویژوال بیسیک رو تو سیستم هدف نصب کرده باشید . یکی از اینا باید باشه و الا فایل اجرایی به تنهایی قادر به اجرا نیست .

Aloves
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 15:58 عصر
شما اگه فایل Exe رو به کامپیوتری ببرید که ویژوال بیسیک نصب نشده باشد این خطا رو میده چون Ado در اون سیستم نیست یا باید سورس رو تبدیل به پکیج بکنید و ببرید رو سیستم طرف نصب کنید یا هم ویژوال بیسیک رو تو سیستم هدف نصب کرده باشید . یکی از اینا باید باشه و الا فایل اجرایی به تنهایی قادر به اجرا نیست .
والا رو سیستم مورد نظر هم وی بی نصب کردم هم پکیج ساختم ولی بازم نشد!:متفکر:

m.4.r.m
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 23:26 عصر
یه جای کار شما ایراد داره کامپوننت هارو نصب و ریجیستر کردی ؟ سورس رو بزار اینجا برات اصلاح کنیم . اینطوری شاید درست نشه

R2du-soft
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 16:16 عصر
اینطوری که دوست عزیزمون Aloves (http://barnamenevis.org/member.php?287944-Aloves) توضیح میده احتمال زیاد برمیگرده به همون کمپوننت ها که شاید روی سیستم هایی که خطا میده نیست.

Aloves
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 06:44 صبح
با تشکر از همه دوستان.از برنامه setup factory استفاده کردم ،خودش تمام DLLها و فایل های مورد نیازو پیداکرد و مشکل حل شد.:لبخندساده:

alipoor2009
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 23:47 عصر
باید این کار رو بکنی
APP.path & "Data/me.mdb"
فقط فایل EXE باید تو پوشه اصلی باشه در ضمن DATA یک پوشه است که بانک داخلشه