ورود

View Full Version : آیا نوشتن یک برنامه مدیریت فروشگاه با VB6 و Access خطرناکه ؟

e.darvish
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 13:27 عصر
سلام دوستان
من واسه مغازم می خوام یه نرم افزار مدیریت فروشگاه بسازم (فروش لوازم جانبی کامپیوتر ، موبایل و لپ تاپ) . آیا ساخت همچین برنامه ای با vb6 و اکسس خطرنامه ؟ منظورم تخریب فایل اکسسه . بعدا ممکنه به مشکل بخورم ؟

SlowCode
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 13:41 عصر
سلام
اکسس یه ایراداتی داره که ممکنه گاهی اوقات اذیتت کنه ولی واسه این مورد میتونی ازش استفاده کنی، چون برنامه کوچکی محسوب میشه.
در مورد پاک شدن فایل هم باید ازش نسخه پشتیبان تهیه کنی تا هر وقت که خواستی restore کنی.
البته فرق زیادی بین کار کردن با اکسس و SQL وجود نداره. روش کار یکسانه، شما با اکسس کار کن اگه جواب نگرفتی برو سمت اس کیو ال.

e.darvish
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 14:27 عصر
ما دو تا شریکیم واسه مون خیلی مهمه که این کار زودتر انجام شه . من یه چیزایی خوندم که دیتابیس crrupt میشه و از این داستانا ! در ضمن اگه این برنامه با vb6 + access نوشته شه تو همه ویندوزها قابل اجراست ؟ اگر از ADO استفاده کنم واسه پکیج کردن برنامه مشکل ساز نمیشه ؟ اینکه بخوام این نرم افزار رو تو ویندوز 7 نصب کنم . (برنامه در محیط ویندوز 7 در حال ساخته)

مرسی از پاسخ تون

m.4.r.m
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 14:55 عصر
نه داداش هیچ مشکلی نداری ، هیچ هم خطرناک نیست اتفاقا بهترین کار ممکن همین کاره که می تونی بکنی sql شاید اذیتت کنه تو نشناختن نام سرور و خیلی ایراد های کوچیک دیگه اما اکسس بهترین گزینه است برای این نرم افزار کوچیک شروع کن به نوشتن موفق باشی

e.darvish
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 16:19 عصر
m.4.r.m عزیز دمت گرم

MohammadGh2011
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 18:00 عصر
سلام عليکم

اگه شما درست عمل کنيد،هيچ مشکلي پيش نمياد،مهم ترين چيز اينه که برنامه درست نوشته بشه و همونطور که بهش اشاره شد از ديتابيست نسخه پشتيبان تهيه کني.

موفق باشيد

ra0661
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 23:27 عصر
هیچ مشکلی پیش نمیاد اگخ واقعن پروگرمر باشی میتونی با بهینه سازی براحتی ردیف کنی مراحل رو

vbhamed
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 21:58 عصر
سلام

خيالت راحت مشكلي پيش نمياد
فقط سعي كن تا جاي ممكن هر موقع به ديتابيس نياز نداري اونو ببندي چون ممكنه اگر در حين استفاده از ديتابيس سيستم ريست بشه فايل خراب بشه
براي جداول موقت مثل جدول گزارشات و ... هم از يك ديتابيس ديگه استفاده كن نه فايل اصلي تا هم ديتابيست بزرگ نشه و هم دائم باز نباشه
پشتيبان گيري از ديتابيس قبل از اجراي برنامه و بعد از اون و قبل از كارهاي مهم هم يادت نره

rbagherih
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 19:19 عصر
سلام
در مواقعی که عملیات زیادی روی بانک های اکسس انجام می گسره خراب میشن تازه هر چه قدر حجم بانک بالاتر بره مشکل بیشتر میشه البته تا 2 گیگ ظرفیت بانک اکسس هست ولی از اس کیو ال سرور استفاده کن چون کاملاً حرفه ای هست به لحاظ سرعت فوق العاده است .
ضمناً هر جایی که مشکل داشتی اطلاع بده خوشحال میشم کمکت کنم