View Full Version : سوال: انتخاب رکورد های تکراری از دو جدول
moghadam1372
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 07:24 صبح
با سلام
با چه کوئری می شود رکورد های تکراری ازدو جدول در اکسس را پشت سرهم یا در یک جدول دیگر نمایش داد ؟؟؟؟؟
m.4.r.m
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 15:15 عصر
با دستور Group By در SQL می تونی این کار رو به راحتی انجام بدی ولی این دستور فیلد های تکراری رو یکی کرده و اگر مقادیر مثل میانگین و جمع و ... داشته باشه با هم جمع خواهد کرد این فقط برای یک جدول بود برای دو جدول با دستور زیر می تونی به شرط اینکه کلید های اصلی و خارجی تو هر دو جدول وجود داشته باشد .
Adodc1.RecordSource=" Select *.Table1,*.Table2 From Table1,Table2 Where Id.Tabel1 = Id.Table2"
Adodc1.Refresh
moghadam1372
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 18:56 عصر
با دستور Group By در SQL می تونی این کار رو به راحتی انجام بدی ولی این دستور فیلد های تکراری رو یکی کرده و اگر مقادیر مثل میانگین و جمع و ... داشته باشه با هم جمع خواهد کرد این فقط برای یک جدول بود برای دو جدول با دستور زیر می تونی به شرط اینکه کلید های اصلی و خارجی تو هر دو جدول وجود داشته باشد .
Adodc1.RecordSource=" Select *.Table1,*.Table2 From Table1,Table2 Where Id.Tabel1 = Id.Table2"
Adodc1.Refresh
با تشکر فراوان من کد شمارا با جداول خودم به این طریق اصلاح کردم
"Select *.amval,*.stelak From amval,stelak Where coda.amval= coda.stelak And coda="& field1.Text=
ولی جواب نداد واین ارور را می دهد
Error 5000 : Error in processing report.
[ Extended Info:Syntax error (missing operator) in query expression '*.amval'.]
لازم بذکراست جداول من یکی amvalویک دیگر stelak و من میخواهم که این کوئری را در اکتیو ریپورت استفاده کنم
m.4.r.m
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 23:23 عصر
فیلد coda از نوع عددی است یا رشته ای ؟
moghadam1372
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 23:54 عصر
فیلد coda از نوع عددی است یا رشته ای ؟
فیلد کد از نوع عددی است
niko2008
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 14:53 عصر
با تشکر فراوان من کد شمارا با جداول خودم به این طریق اصلاح کردم
"Select *.amval,*.stelak From amval,stelak Where coda.amval= coda.stelak And coda="& field1.Text=
ولی جواب نداد واین ارور را می دهد
Error 5000 : Error in processing report.
[ Extended Info:Syntax error (missing operator) in query expression '*.amval'.]
لازم بذکراست جداول من یکی amvalویک دیگر stelak و من میخواهم که این کوئری را در اکتیو ریپورت استفاده کنم
coda="& field1.Text
منطورتان از code کدام جدولتونه؟
moghadam1372
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 18:51 عصر
coda="& field1.Text
منطورتان از code کدام جدولتونه؟
با تشکر
یک جدول بنام amvalکه فیلدی بنام coda دارد البته فیلد زیاد دارد که یکی به این نام است
جدول دیگر به نام stelak که این هم فیلدی بنام cod a دارد
فیلدهای هر دو جدول هم نام ومثل هم می باشد
حالا گزارشی می خواهم که هرکدی که در text1.text نوشته شد هرچه رکورد که همنام text1.text در جداول amval ,stelak بود زیر هم نمایش بدهد .
مثلادر جداوال amval ,stelak فیلدهای با این نام ها داریم :
coda , name ,pcs,mablagh = amval
coda,name,pcs,mablagh = stelak
در گزارش :
رکورد 1= coda,name,pcs,mablagh از amval
رکورد 2= coda,name,pcs,mablagh از stelak
الی اخر
یعنی هر اموال یکبار در جدول اموال تعریف می شود و استهلاکهای ان درسال های مختلف در جدول استهلاک حالا هر دو جدول را باهم ادغام کرده البته رکوردهای درخواستی coda ورکوردها را زیرهم نمایش بدهد
m.4.r.m
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 23:52 عصر
در دستور Select *.Table1 به جای ستاره ها تمام فیلد هارو تک تک اشاره کنید شاید مشکلتون حل شد اینطوری
Select Code.Tabel1,Name.Tabel1,.... , Code.Table2,Name.Table2,... From Table1,Table2,....
moghadam1372
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 16:55 عصر
در دستور Select *.Table1 به جای ستاره ها تمام فیلد هارو تک تک اشاره کنید شاید مشکلتون حل شد اینطوری
Select Code.Tabel1,Name.Tabel1,.... , Code.Table2,Name.Table2,... From Table1,Table2,....
باز هم نشد
m.4.r.m
یک شنبه 12 خرداد 1392, 14:22 عصر
از دستور Union استفاده کن بین دو جدول حتما به نتیجه می رسی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.