View Full Version : نظرتان راجع به قالب ( قران آنلاین )
refugee
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 13:22 عصر
سلام دوستان , یه طرح همگانی ختم قران است . این طرح رو با کمی ویرایشات دوستم نجیب بهرامی درست کردن ... بنده میخواهم کد نویسی کنم .
نظرتان رو بدین , اگه جاهایی مشکل داره , قبل کد نویسی درستش کنیم . تشکر
* بیشتر بچه ها گفته بودن که قسمت فوتر خیلی ساده است . کسی اگه طرحی داره برا این قسمت بیان کنه .
http://up.afghaniyan.com/images/riedherax47xxjbyb5eh.jpg
mehbod.rayaneh
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 13:29 عصر
سلام
ب نظر من بسیار زیباست!
موفق باشید :)
Maryam_1368
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 14:07 عصر
سلام زیباست..به نظرم میتونید برای فوتر هم از تذهیب استفاده کنید
r4hgozar
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 14:07 عصر
به نظر من هم که کاملا جالب و کاربردیه
heidarymh73
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 16:41 عصر
دوست عزیز این یه عکس هست پیاده سازی شده؟
بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 16:53 عصر
سلام . اما این طرح حجمش بالاست و سرعت بارگذاریش خیلی پایینه . فوتر رو هم تذهیب بذار تا دیگه بالا نیاد خیال راحت ...
یه نماد از تذهیب برای همچین طرحی کافیه ، سرعت بارگذاری برای این پروژه اهمیت داره ، اون تذهیب بسم الله الرحمن الرحیم ، به همراه ختم قرآن مجید ، به عنوان یه عکس برای این صفحه خوبه و مابقی باید با قابلیت های css پیاده سازی بشه .
ravand
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 17:20 عصر
منم با آقا بهزاد موافقم حجمش خیلی زیاد میشه .
colors
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 18:06 عصر
از نظر طراحی و مرتبط بودن با موضوع قرانی, خوبه, ولی فقط نباید به فکر زیبایی طرح بود! مخصوصا اینکه برای طراح ی مث طرح شما کل سایت رو باعکس قالب بندی کنید, اینطوری کاربری که محدودیت های اینترنتی داره نمیتونه به راحتی از سایت استفاده کنه و حتی بعضی از کاربرها لود تصاویر رو غیر فعال میکنن که در این صورت سایت شما چیزی برای نمایش نداره!
یا باید سایت رو کمی سنتی کرد. منظورم از سنتی اینه که باید کمی سایت رو با قالب های رایج سوق بدین, یعنی کمی از تجربیاتی که کاربرهای وبگرد دارن رو شما استفاده نکردین.
خلاصه اشکلات طرحتون خیلی زیاده, به فکر طرح بهتری باشین
refugee
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 19:11 عصر
دوست عزیز این یه عکس هست پیاده سازی شده؟
خیر , نوشتم هنوز کد نویسی نشده ...
سلام . اما این طرح حجمش بالاست و سرعت بارگذاریش خیلی پایینه . فوتر رو هم تذهیب بذار تا دیگه بالا نیاد خیال راحت ...
یه نماد از تذهیب برای همچین طرحی کافیه ، سرعت بارگذاری برای این پروژه اهمیت داره ، اون تذهیب بسم الله الرحمن الرحیم ، به همراه ختم قرآن مجید ، به عنوان یه عکس برای این صفحه خوبه و مابقی باید با قابلیت های css پیاده سازی بشه .
خب این طرح یه عکس است , در جریان هستید که برای کد نویسی باید اسلایس شود عکس ...
اما در هر صورت طرح اسلیمی چون کامل قرار میگیرد بازم حجمش میاد پائین ... ( حق با شما است )
از نظر طراحی و مرتبط بودن با موضوع قرانی, خوبه, ولی فقط نباید به فکر زیبایی طرح بود! مخصوصا اینکه برای طراح ی مث طرح شما کل سایت رو باعکس قالب بندی کنید, اینطوری کاربری که محدودیت های اینترنتی داره نمیتونه به راحتی از سایت استفاده کنه و حتی بعضی از کاربرها لود تصاویر رو غیر فعال میکنن که در این صورت سایت شما چیزی برای نمایش نداره!
یا باید سایت رو کمی سنتی کرد. منظورم از سنتی اینه که باید کمی سایت رو با قالب های رایج سوق بدین, یعنی کمی از تجربیاتی که کاربرهای وبگرد دارن رو شما استفاده نکردین.
خلاصه اشکلات طرحتون خیلی زیاده, به فکر طرح بهتری باشین
نمیشه گفت بیشتر کاربران نمایش رو غیر فعال میکنند ... ( امروزه دیگه مثل قدیم دیال آپی نیست ... )
تشکر از همه دوستان سعی میکنم تغییرات ایجاد کنم .
colors
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 19:39 عصر
نمیشه گفت بیشتر کاربران نمایش رو غیر فعال میکنند ... ( امروزه دیگه مثل قدیم دیال آپی نیست ... )
1% هم, 1 درصده. شما باید به فکر همه باشید. جدا از این بحث, موتورهای جستجو و روبات هارو چکار میکنید؟ چه متنی رو بخونن؟ چه محتویاتی رو ایندکس کنن؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.