ورود

View Full Version : سوال: دروپال - دیزاین فیکس شده برای صفحهء اصلی

eshpilen
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 14:13 عصر
من دارم با دروپال یه سایت درست میکنم. البته فعلا آزمایشیه.

الان توی صفحهء اصلی میشه محتوا اضافه کرد، ولی بصورت مقاله درج میشه که مثلا بالاش عنوانش رو میزنه و «ارسال شده توسط admin در تاریخ ...» و گزینهء «مشاهده بیشتر» رو هم زیرش میزنه و در انتها هم یک خط میکشه.

من میخوام واسه صفحهء اصلی یه دیزان و محتوای فیکس شده بذارم. قرار نیست به حالت مقاله و وبلاگ باشه.

میخواستم بدونم بنظر شما این کار به چه روشی انجام بشه درسته/بهتره؟

الان میتونم مثلا مستقیما سورس فایلی رو که پستها رو در صفحهء اول نمایش میده دستکاری کنم، ولی گفتم شاید روش درستی نباشه و شاید یه روش استاندارد خودش برای این کار داشته باشه.

colors
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 14:53 عصر
من دارم با دروپال یه سایت درست میکنم. البته فعلا آزمایشیه.

الان توی صفحهء اصلی میشه محتوا اضافه کرد، ولی بصورت مقاله درج میشه که مثلا بالاش عنوانش رو میزنه و «ارسال شده توسط admin در تاریخ ...» و گزینهء «مشاهده بیشتر» رو هم زیرش میزنه و در انتها هم یک خط میکشه.

من میخوام واسه صفحهء اصلی یه دیزان و محتوای فیکس شده بذارم. قرار نیست به حالت مقاله و وبلاگ باشه.

میخواستم بدونم بنظر شما این کار به چه روشی انجام بشه درسته/بهتره؟

الان میتونم مثلا مستقیما سورس فایلی رو که پستها رو در صفحهء اول نمایش میده دستکاری کنم، ولی گفتم شاید روش درستی نباشه و شاید یه روش استاندارد خودش برای این کار داشته باشه.

سلام آقای امنیت از این طرفا! :لبخند:
دروپال تا حالا تحلیل نکردم ولی فکر کنم پست های ارسال شده تو بانک فیلدی برای قابلیت ویرایش یا حذف دارن که با غیر فعال کردنشون میشه اون پست رو به عنوان محتویات ثابت قرار داد که نیازی به ویرایش خود CMS نباشه, البته در صورتی که محتویات ثابت شما چیزی فراتر از یه پست هست, همون بهتره که خود CMS رو ویرایش کنی. الان همه اونای که با وردپرس سایت میزنن دقیقا میان خود CMS رو ویرایش میکنن.

eshpilen
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 07:34 صبح
آره بنظرم جوابش رو پیدا کردم.
یکیش اینه که میشه یه فایل با اسم خاصی (اسم دقیقش رو چون یادم نیست ننوشتم) رو در دایرکتوری تم ایجاد کرد، و اون فایل برای صفحهء اصلی استفاده خواهد شد.
یکی دیگه هم اینکه فایل page.tpl.php رو ویرایش کنیم (و در این فایل با ‎$is_front هم میتونیم چک کنیم که صفحهء اصلی داره نمایش داده میشه یا نه)، که من از این روش استفاده کردم چون دیدم از این نظر که redundancy ایجاد نمیکنه بهتره.