View Full Version : سوال: بارکد خوان
hamidhws
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 14:31 عصر
سلام دوستان.
من قراره با سیلورلایت یه سایت طراحی کنم و همچنین باید از سیستم بارکد خوان هم توش استفاده کنم . من تا بحال تجربه کار به بارکد خوان رو نداشتم و حتی نمیدونم میشه اینکارو با همون سیلورلایت انجام بدم یا مجبورم برای این قسمت یک ویندوز اپلیکیشن طراحی کنم؟
hamidhws
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 15:16 عصر
من یکم جستجو کردم , چیزی که فهمیدم اینه که وقتی بارکد خوان رو روی بارکد میگیریم یه رشته برمیگردونه (در واقع در هرجا فوکوس باشه مثل یه تکست باکس یا حتی نوت پد یا ...). خوب تا اینجاش یعنی مثل این میمونه که کاربر با صفحه کلید یه متنی رو وارد میکنه پس باید بشه اونو مستقیما توی سیلورلایت هم استفاده کرد درسته؟فقط یه سوال پیش میاد. اگه اینایی که گفتم درست باشه پس اگه در زمان خواندن بارکد بوسیله بارکد خوان ,کاربر روی تکست مورد نظر فوکوس نکرده بود تکلیف چیه!؟
Arash_janusV3
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 17:54 عصر
من یکم جستجو کردم , چیزی که فهمیدم اینه که وقتی بارکد خوان رو روی بارکد میگیریم یه رشته برمیگردونه (در واقع در هرجا فوکوس باشه مثل یه تکست باکس یا حتی نوت پد یا ...). خوب تا اینجاش یعنی مثل این میمونه که کاربر با صفحه کلید یه متنی رو وارد میکنه پس باید بشه اونو مستقیما توی سیلورلایت هم استفاده کرد درسته؟فقط یه سوال پیش میاد. اگه اینایی که گفتم درست باشه پس اگه در زمان خواندن بارکد بوسیله بارکد خوان ,کاربر روی تکست مورد نظر فوکوس نکرده بود تکلیف چیه!؟
با کدنویسی باید انجام بدید
هر لحظه که عددی غیر از وارد کردن کیبورد و یا copy & paste صورت پذیرفت اون رشته را به عنوان بارکد در نظر بگیرید
و فوکوس بارکد را فعال کنید
البته توصیه می کنم یک دستگاه بارکد خوان هم به طور امانت تهیه کنید و خودتون هم تست کنید تا موارد احتمالی را بازنگری کنید
hamidhws
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 19:05 عصر
ممنون دوست عزیز. لطفا یه مدل بهم معرفی کنید . اگه هم سایتی برای فروش میشناسید لطفا معرفی کنید
hamidhws
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 21:36 عصر
ممنون میشم یکی از دوستان یه مدل بهم معرفی کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.