View Full Version : نگاهی دوباره به وب سایت من
jalil_gh
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 20:37 عصر
در ادامه پست قبلیم و با توجه به نظرات مفید دوستان یه دمو از سایتم ساختم ممنوم میشم یه نگاهی بهش بندازین.
در ضمن اگه کسی میتونه این دمو رو رو گوشی (اندروید، سیمبیان ۳، ویندوز فون و ...) تست کنه کمک بزرگی به من کرده.
با تشکر.
دموی سایت (http://www.yadsaz.ir/demo/)
mehbod.rayaneh
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 22:54 عصر
سلام
ببیند من اولش ک وارد شدم خدایی نفهمیدم چیه!
کلی باهاش ور رفتم و هی کار کردم تا فهمیدم چی هست اصن! اگه درست فهمیدم باشم 1 چیزی تو مایه های g5 ه! ن؟
ب نظرم صفحه اولو کامل بکنید توضیحات و راهنمایی! بعد تو 1 صفحه دیگه اینو بذارید!
اینجوری آدم گیج نمیشه!
موفق باشید
mohammad kafiyan
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 23:49 عصر
دوست عزیز نمایش پیغام ها برای client چگونه event کلیدها را چک می کنی که کاربر مثلا بلی را زده یا خیر و برای نمایش پیغام طراحی گرافیکی اون به این صورت دیگ درسته
<div id='confirm' style="display:none;"> <h3>توجه</h3> <p></p> <button id="confirm_btnYes">بلی</button> <button id="confirm_btnNo">خیر</button> </div>
بیشتر توضیح بده چون می خوام برای وب سایتی پیاده سازی کنم
در ضمن صفحه هم ر refresh نمی شد از چه تکنولوژی ajax استفاده کردی؟؟؟
jalil_gh
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 00:53 صبح
در مورد رفرش نشدن صفحه باید بگم که کل صفحه با هم لود میشه و بسته به لینکی که کلیک میشه قسمتی از صفحه مخفی میشه و قسمت دیگه نمایش داده میشه.
در مورد سوال اول من از callback استفاده کردم
مثلا این فایل html مربوط به confirm
<div id='confirm' style="display:none;">
<h3>توجه</h3>
<p></p>
<button id="confirm_btnYes">بلی</button>
<button id="confirm_btnNo">خیر</button>
</div>
و این هم یک تابع برای نشان دادن confirm
MyConfirm = function (opts){
var options = $.extend({
title: "توجه",
confirm: function(){}// to be executed upon confirmation
cancel: function(){} // to be executed upon cancel
}, opts || {});
var confirm = $('#confirm');
confirm.find('h3').text(options.title);
confirm.find('p').text(options.message);
confirm.fadeIn(200);
$('#confirm_btnYes').off('click').one('click', function(){
options.confirm();
confirm.fadeOut(100);
});
$('#confirm_btnNo').off('click').one('click', function(){
options.cancel();
confirm.fadeOut(100);
});
};
حالا میتونی اینجوری از این تابع استفاده کنی
myConfirm({
title: 'some title',
confirm: function () {
// do these things if confirmed
},
cancel: function () {
// do these things if canceled
}
});
mohammad kafiyan
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 08:16 صبح
در مورد رفرش نشدن صفحه باید بگم که کل صفحه با هم لود میشه و بسته به لینکی که کلیک میشه قسمتی از صفحه مخفی میشه و قسمت دیگه نمایش داده میشه.
بیشتر توضیح بده ؟؟؟؟:متفکر:
دوست عزیز message استفاده می کنی و کدهاش را قرار دادی تابعی که برای نشان دادن پیغام را با jquery استفاده کردی ولی تابعی که داری مقدار دهی می کنی کجا قرار داره آیا این امکان داره که مثلا اگر کاربر روی دگمه مثلا بلی کلیک کرد این شرط چک کردن دگمه که کاربر کدام دگمه را کلیک کرده در برنامه مثلا c# بنویسم و عملیات روی اون انجام بدم در واقع می خوام از این تابع پیغام یک مقداری به درون برنامه پاس بدم
چگونه؟؟؟
jalil_gh
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 22:06 عصر
اگه درست متوجه شده باشم منظور شما چگونگی عملکرد دکمه های بلی و خیر تو قمست مرور لغاته.
وقتی دکمه آغاز زده میشه یک سری لغت با ajax لود میشه. بعد اولین لغت نمایش داده میشه. وقتی کلید بلی یا خیر زده میشه تغییراتی تو این لغت انجام میشه و لغت بعدی نمایش دهده میشه. این روند برای همه لغات تکرار میشه. وقتی لغات به پایان رسید با ajax به سرور ارسال میشه و تغییرات ثبت میشه.
ولی اگه شما بخایید بعد از هر کلیک روی بلی یا خیر این لغت ارسال بشه برای ثبت میتونید این کارو بکنید
$('#btn_yes').on('click', function () {
var wordId = getCurrentWordId();
// send the info for saving
$.ajax(
url: 'saveChanges',
type: 'post',
dataType: 'json',
data: {
'wordId': wordId,
'yesClicked': true
},
success: function () {},
error: function () {}
);
$.ajax({
url: 'getNewWord',
type: 'post',
dataType: 'json',
success: function () {
// show the word
},
error: function () {}
});
});
moalla
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 22:14 عصر
از ظاهر سایتتون حس کردم از فریم ورکی استفاده کردین اما خوب کدها رو که نگاه کردم ظاهرا همه رو خودتون نوشتید.
چرا از یه فریم ورک آماده استفاده نکردین مثل جیکوئری موبایل: http://view.jquerymobile.com/1.3.1/dist/demos/
کاملا رسپانسیو هم عمل میکنه و روی تمام پلتفرمها کامل و دقیق کار میکنه
jalil_gh
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 22:52 عصر
یه مدت از jQuery Mobile استفاده کردم ولی بعد تصمیم گرفتم خودم کدهاشو بنویسم چون.
۱. برای خیلی از موبایل هایی که دور و برم بودن سنگین بود. چون این پلتفرم کلی کار روی dom انجام میده و اونا رو تغییر میده و nodeهای جدیدی بهش اضافه میکنه و .... همچنین لود کردن و اجرا کردن یک فایل جاوااسکریپت دیگه کلی بار رو دوش cpu میزاره و زمان لود شدن رو بالا میبره و سایت رو کند میکنه.
۲. وقتی از یه فریم ورک استفاده میکنی مجبوری با قوانین اون فریم ورک کار کنی. از این کار زیاد خوشم نمیاد
۳. جیکوئری موبایل به طور پیش فرض از راست به چپ پشتیبانی نمیکنه. آدم خودش مجبوره بعضی از کدهای css رو تغییر بده که این هزینه نگهداری رو بالا میبره.
۴. جیکوئری موبایل برای یک سایتی که فقط برای موبایل باشه خوبه ولی اگه بخوایی سایتت رو جوری طراحی کنی که هم روی موبایل و هم روی دسکتاب به نحو مطلوبی نمایش داده بشه (به اصطلاح responsive) باشه، جی کوئری موبایل کم میاره
۵. دلم خواست:بامزه:
البته جیکوئری موبایل امکانات بی نظیری داره که نمیشه از اونا قافل شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.