ورود

View Full Version : بانک اطلاعاتی در ویژوال بیسیک



parsmedia
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 20:45 عصر
سلام دوستان
من میخوام یک برنامه بنویسم که اطلاعات مهمی رو در بانک اطلاعاتی با فرمت .mdb که با اکسس ایجاد کردم ذخیره کنه و کاربر این فایل mdbرو نبینه و به هیچ عنوان نتوه بهش دسترسی داشته باشه
دوستان من خیلی تازه کارم واسه همین میخوام از بانک اطلاعاتی اکسس استفاده کنم تو این برنامه؟آیا این نوع بانک اطلاعاتی خوبه ؟؟؟؟
با تشکر

m.4.r.m
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 23:21 عصر
فرقی نداره همشون خوبه بهترین راه برای انکه بتونی امنیت در پایگاه داده داشته باشی اینه که بیای اطلاعات رو به صورت کد در اکسس ذخیره کنی و در برنامه بازگشایی کنی و بخونی و الا پسورد و این حرفا سرع لو میره مثلا رشته رو با MDB یا هر الگوریتم کد گذاری که می تونی کد کن در فیلد های بانک ذخیره کن .

parsmedia
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 11:30 صبح
چه جوری میشه روی پایگاه داده رمز گذاشت

m.4.r.m
یک شنبه 12 خرداد 1392, 14:09 عصر
برای رمز گذاری روی پایگاه داده اکسس اولا از نسخه 2007 به بالا استفاده کنید که رمز هاش کاملا کد شده و تقریبا غیر قابل ریکاوری هستند . و نحوه رمز گذاری در اکسس به این لینک مراجعه نمائید .
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=562613