ورود

View Full Version : نحوه قرار دادن FK در دیگر جداول

Jamshid.Bastani
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 16:45 عصر
با سلام .
من یک جدول به نام InfoUsers دارم که در ان 3 کلید PK تعریف شده است. ( Id,Nationalcode,UserID )

سپس یک سری جداول دیگری دارم که باید با یکی از فیلد های جدول InfoUsers در ارتباط باشد.
مثلا EID# از جدول Email باید با ID از جدول InfoUsers در ارتباط باشد.
یا مثلا UNIID# از جدول Uni باید با ID از جدول InfoUsers در ارتباط باشد.

به همبن دلیل باید از FK استفاده کنم که چون دارای 3 کلید اصلی در جدول InfoUsers هستم امکان پذیر نیست و پیغام می دهد.

حال من این FK را باید چه جوری درست کنم تا با ID از جدول InfoUsers در ارتباط باشد ؟؟؟

ببخشید اگر کمی پیچیده و گنگ است.
با سپاس :قلب:

Jamshid.Bastani
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 14:53 عصر
خوب تصمیم گرفتم که خودم جواب سوال رو بدم. :بامزه:

شما اگر می خواهید که کلید اصلی داشته باشید می تونید سه کلید اصلی رو توی یک جدول جداگانه قرار بدهید و سپس برای اون جدول نیز یک کلید اصلی در نظر گرفته سپس، کلید اصلی نهایی را در دیگر جداول ذکر کنید.

مهدی هادیان2
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 15:19 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام

شما اگر می خواهید که کلید اصلی داشته باشید می تونید سه کلید اصلی رو توی یک جدول جداگانه قرار بدهید و سپس برای اون جدول نیز یک کلید اصلی در نظر گرفته سپس، کلید اصلی نهایی را در دیگر جداول ذکر کنید.
تصورم اینه که از حالت نرمال درمیاد.
روی حرفم فکر کنید: چرا از کلیدهای ترکیبی برای کلید اصلی استفاده میکنید. مگر نمیتونید از یک کلید به عنوان کلید اصلی استفاده کنید و مثلا به صورت اتونامبر پر بشه.
موفق باشید.

Jamshid.Bastani
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 17:34 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام

تصورم اینه که از حالت نرمال درمیاد.
روی حرفم فکر کنید: چرا از کلیدهای ترکیبی برای کلید اصلی استفاده میکنید. مگر نمیتونید از یک کلید به عنوان کلید اصلی استفاده کنید و مثلا به صورت اتونامبر پر بشه.
موفق باشید.

سلام.
چرا شدنش که میشه. اما خوب من میخواستم مثلا کد ملی تکراری نباشه. شناسه کاربری که شخص وارد میکنه تکراری نباشه. به همین خاطر می خواستم از 2 کلید اصلی استفاده کنم.

حال این راه حلی بود که به ذهنم رسید و فکر کنم که جواب میده اما حالا با یک سری معایب شاید ( مثلا از حالت نرمال خارج می شود )

شما نیز موفق باشید.

مهدی هادیان2
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 05:13 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام

اما خوب من میخواستم مثلا کد ملی تکراری نباشه. شناسه کاربری که شخص وارد میکنه تکراری نباشه. به همین خاطر می خواستم از 2 کلید اصلی استفاده کنم.
معمولا برای این موارد میشه در برنامه قبل از درج چک کنید که مواردی که فرمودید تکراری نباشد.
موفق باشید.

zerocool151
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 03:29 صبح
اینکه از کلیدی غیر از کلید افزایشی استفاده بشه خیلی کار بهتریه