View Full Version : نحوه به روز رسانی برنامه و دیتابیس آن
فاطی.جدا
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 14:36 عصر
سلام
نرم افزاری دارم که بانک اون در حال تکمیل شدن هست و ما باید قبل از تکمیل شدن داده های دیتابیس اون رو تو نمایشگاهی عرضه بکنیم.
سوال من این هست که چطور میتونم تو نرم افزار قسمتی رو قرار بدم که بعد از کانکت شدن به اینترنت تشخیص بده بانک و فایل اجرایی برنامه نیاز به آپدیت دارن یا نه.
البته فایل اجرایی رو تقریبا میدونم.اما در مورد بانک هیچ ایده ای به ذهنم نمیرسه.اگه میشه راهنماییم کنید
arman_Delta2002
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 21:04 عصر
من این کار ور انجام دادم تا حدودی
به صورتی که یه مینی برنامه نوشیتم میاد از بانکم یک اسکریپت تهیه میکنه به صورتی که حتی تمام فیلد هایی رو هم که اگه نداره ایجاد کنه
بعد اون اسکریپت رو میدم به گیرنده اگه بانکش جدید نبود کاستی هاش رو ایجاد میکنه
فایل اجرایی هم که دانلود و ریپلیس میشه
با این برنامه اسکریپت ها رو ایجاد میکنم که خودم نوشتم اگه نیاز داشتین بگین که بگردم سورسش رو بهتون بدم فکر کنم برای هر بانک اس کیو ال جواب بده
یک فولدر کنار فایل اجرایی ایجاد میکنه و اسکریپت ها رو اوجا ایجاد میکنه
104418
فاطی.جدا
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 17:36 عصر
ممنون از پاسخ شما .ولی تا جایی که من متوجه شدم این روش فقط تغییرات ساختاری دیتابیس رو بررسی میکنه.مساله ای که هست اینه که من تغییرات محتوایی دیتابیس رو هم نیاز دارم
arman_Delta2002
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 09:34 صبح
این کارشما گر برای یک تیبل خیلی بزرگ باشه غیر معقول است یعنی شما مثلا باید چک کنین که فلان فیلد توش احسان هست اگه نبود احسان رو ایجاد کنه
اگر منظور شما خالی بودن اون فیلد یعنی نال هست که موجب خطا در برنامه میشه تو همین مینی برنامه میتونین تمام فیلد ها و رکورد هایی رو که اگه نال هست رو انتخاب و مقادیر پیشفرض بدین
بازم دقیق منظورتون رو متوجه نشدم .
فاطی.جدا
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 12:34 عصر
ببینید من یک دیتابیس دارم که یه سری جدول داره و هر جدول شامل یه سری فیلد.تقریبا اطلاعات سایر جدول هام ثابت هست اما دو تا جدول هست که احتمالا مدام تغییر بکنه و بهش اطلاعات اضافه بشه.من راه حلی رو میخوام که برنامه کاربر وقتی کانکت میشه به سرور تشخیص بده که که دیتابیس خودش با دیتابیس اصلی تفاوت داره.بعد از تشخیص بهینه ترین راه حل رو که کمترین زمان و حجم رو هم استفاده کنه لازم دارم تا تغییرات روی دیتابیس کاربر اعمال بشه
فاطی.جدا
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 12:56 عصر
نیاز من به این مساله خیلی فوری هست.
arman_Delta2002
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 12:05 عصر
این کاری که شما میخواین ممکنه زمان بر باشه ولی خوبیش اینه که با یک دستور اینست به همراه یک دستور سلکت (اس کیو ال ) عملیه
شما باید در بخش اس کیو ال این سوال رو مطرح کنین و کمک بخواین که 2 جدول هم سان با تعداد ردیف های مفاوت داریم میخواهمی مقادیری که در جدول 1 است را اگر در جدول 2 نبود ایجاد کند . در کل به بحث ترنس اس کیو ال مربوط است این کار شما
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.