ورود

View Full Version : عدم اتصال به بانک اطلاعاتی بعد از نصب MSDE 2000

hadisalahi2
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 17:51 عصر
با سلام به کلیه اساتید
من چند روزه دنبال نصب MSDE 2000 برای Setup برنامه خودم هستم و تا الان اینترنت رو زیر رو رو کردم
ولی متاسفانه چیز بدرد بخوری برای رفع مشکلم پیدا نکردم
کلیه مراحلی رو که انجام دادم رو برای دوستان میگم ، امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه
پیشاپیش از همه ممنون هستم

1- اول خواستم از install-shield 2009 استفاده کنم ولی بنا به دلایلی که اصلا نتونستم حل کنم بی خیالش شدم.

2- من MSDE 2000 رو دانلود کردم و موقع نصب پیغام زیر رو میداد

"A strong SA password is required for security reasons. Please use SAPWD switch to supply the same. Refer to the readme for more details. Setup will now exit"

3- بعد از گشتن توی اینترنت فهمیدم که باید توی فایل Setup.ini دو خط زیر رو وارد کنم.

[Options]
UID="Password"
SAPWD="Password"

4- من این طوری مقدار دهی کردم "Uid="SA و "SAPWD="123456789

5- بعد از این کار MSDE 2000 نصب شد . اما مشکل بعدی آغاز شد

6- موقعی که میخوام به صورت خیلی ساده به بانک Master وصل بشم پیغام خطای زیر رو میده

[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).] SQL Server does not exist or access denied.

7- دستور اتصال و یا همون کانکشن استرینگ رو هم به صورت زیر نوشم (در دلفی 2007)

ADOConnection1.Close;
ADOConnection1.ConnectionString:='Provider=SQLOLED B.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=master;Data Source=.';
ADOConnection1.Open();

واقعا دیگه خسته شدم
من فقط میخوام MSDE 2000 رو روی یک سیستم نصب کنم و بعد هم بتونم از طریق برنامم بهش کانکنت بشم و نیازی به نصب کامل SQl server نداشته باشم

اگه دوستان هر اطلاعاتی و یا هر روشی رو دارند که مشکل من رو حل میکنه واقعا ممنون میشم که راهنمایی کنند
یا حق

hadisalahi2
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 18:32 عصر
یه چیز دیگه هم پیدا کردم که برای نصب احتیاج به UserName , Password نداشته باشه
متن زیر رو به جای اون قبلی ها توی فایل Setup.ini قرار دادم که احتیاج به رمز نداشته باشه
ولی باز هم همچنان همون پیغام رو میده

[Options]
BLANKSAPWD=1

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 22:28 عصر
سلام
شما وقتی MSDE رو Extract میکنید یک فایل Readme داره که داخل اون کل دستورش رو توضیح داده.
طبق این لینک (http://www.codeproject.com/Articles/8788/Hands-on-how-to-configure-the-Microsoft-MSDE) پیش برید مشکلتون حل خواهد شد.
فقط فراموش نکنید حتما باید نوع Security رو تعیین کنید که در این لینک نیز توضیح داده .

hadisalahi2
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 11:49 صبح
ممنون آقای صادقیان
ولی این صفحه رو خودم قبلا دیده بودم
خیلی چیزا داره
من اینقدر نمیخوام پیچیده باشه
من فقط میخوام بعد از نصب MSDE بتونم به بانک اطلاعاتی کانکت بشم. همین
اگه خیلی مختصر و مفید برام توضیح بدید واقعا ممنون میشم
الان دقیقا یک هفته هستش که دنبال این مطلب هستم ولی هیچ چیز به رد بخوری دستگیرم نشده

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 22:06 عصر
شما با این دستور نصب کنید

Setup.exe SAPWD="123" INSTANCENAME="myinstance" SECURITYMODE=SQL

در اینجا رمز sa شما 123 هست و به جای InstanceName نامی که میخواهید نصب بشه رو بذارید. بعد از این که نصب تموم شد برای اتصال بهش باید از ComputerName\InstanceName استفاده کنید

hadisalahi2
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 11:53 صبح
با تشکر
من با قرار دادن BLANKSAPWD=1 در فایل Setup.ini
موفق به نصب شدم
آیا حتما باید پارامترهای زیر رو هم تنظیم کنم؟
SAPWD="123" INSTANCENAME="myinstance" SECURITYMODE=SQL

اگه تنظیم نکنم ممکنه چه اتفاقی بیفته؟

hadisalahi2
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 11:58 صبح
در ضمن نکته اصلی بعد از نصب ری استارت کردن سیستمه
این یک نکته ساده اما مهمه که من انجان نمیدادم و به همین دلیل اون پیغام رو دریافت میکردم
این رو گفتم که اگه کسی به این مشکل برخورد کرد ، مثل من سرگردان نشه.

آقای صادقیان ، اگه با InstallAware کار کردید، میشه بفرمایید چه طوری MSDE رو با اون نصب کنم
البته ببخشید که این سوال شاید ربطی به این تاپیک نداشته باشه
ولی چون مطمئنم خیلی ها مثل من این مشکل رو دارند ، این رو اینجا پرسیدم که اگه کسی نیاز داشت ، از این تاپیک نپره به تاپیک دیگه ای.

من با InstallShild فایل های MSDE 2000 رو دانلود کردم ولی چون خیلی نرم افزار شلوغیه نمیتونم باهاش راحت کار کنم
ولی InstallAware خیلی راحته و امکاناتش دم دسته .
این رو گفتمن چون قبلا شما توی یک تاپیک دیگه گفته بودید با این نرم افزار ستاپ میسازید

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
یا حق