View Full Version : چاپ
nasimnastaran
پنج شنبه 11 اسفند 1384, 18:02 عصر
با سلام !
من می خواستم اطلاعات یک رکورد که من می تونم با استفاده از دکمه های prior و next به رکورد های قبلی و بعدی بروم ، فقط اطلاعات همان رکورد که در صفحه نمایش می دهد را چاپ کنم . به عنوان مثال اگر من در رکورد شماره 4 هستم اطلاعات رکورد شماره 4 فقط چاپ بشه .
( با استفاده از crystal report ) .
لطفا راهنمائی ام کنید .
با تشکر
meh_secure
پنج شنبه 11 اسفند 1384, 23:26 عصر
دوست عزیز با اینکه عنوان تاپیکتون نامناسبه و گفتن به اینا جواب ندیم ولی من یادآوری می کنم.
شما باید از گروه بندی استفاده کنید و وقتی که روی گروه دوبار کلیک کردید در اونجا اطلاعات مربوط به همان گروه نمایش داده بشه. در واقع شما می تونید گروه بندی رو بر اساس فیلدی انجام بدید که نتیجه اش همون رکوردها میشه(مثلا autonumber) یعنی برای هر رکورد یک گروه ایجاد میشه.در نتیجه اگه چاپ کنید فقط همون رکورد چاپ میشه. اگر گنگ توضیح دادم بفرمایید.
nasimnastaran
جمعه 12 اسفند 1384, 14:07 عصر
دوست عزیز با اینکه عنوان تاپیکتون نامناسبه و گفتن به اینا جواب ندیم ولی من یادآوری می کنم
من عذر می خواهم ، حقیقتش به هنگام پست متوجه این اشتباه شدم . بهر حال می خواستم بگم اگه میشه یه مثال ( توی سی شارپ) در این مورد بزنید بزنید ممنون میشم .
meh_secure
جمعه 12 اسفند 1384, 15:16 عصر
شرمنده #C کار نکردم.
nasimnastaran
جمعه 12 اسفند 1384, 16:35 عصر
شما باید از گروه بندی استفاده کنید و وقتی که روی گروه دوبار کلیک کردید در اونجا اطلاعات مربوط به همان گروه نمایش داده بشه
میشه در این باره کمی بیشتر توضیح دهید . چون اجبارا CrystalReportViewer را باید روی فرم دیگر ( مثلا فرم دوم ) قرار دهم ، در صورتی که اطلاعات من روی فرم اول هستند .
با تشکر
meh_secure
جمعه 12 اسفند 1384, 22:41 عصر
توضیح من بستگی به این داره که شما چقدر با کریستال کار کردید. شما یه کم توضیح بدید.
nasimnastaran
شنبه 13 اسفند 1384, 15:06 عصر
البته من زیاد با Crystal Report کار نکردم . مثلا من نمی دانم صفحه کریستال را چگونه میشه به اندازه دلخواه ( مثلا حالت Landsacape ) که در حالت عادی Portraite است را تنظیم کنم .
ضمنا به هر نحو بود من توانستم از فرم گزارش دلخواه را بگیرم ( با استفاده از RecordSelectionFormula ) . ولی خواستم در مورد گروه بندی که شما عنوان کردید ، اطلاعاتی بگیرم . ممنون میشم اگر در این مورد توضیح دهید .
------------------------------------------------------------------------------------------
Always do you best,what you plant you will harvest later
meh_secure
یک شنبه 14 اسفند 1384, 01:41 صبح
فرض کنید جدولی داریم که اطلاعات افراد یک شرکت در اون ثبت میشه.
نوع استخدام این افراد به رسمی - پیمانی و ... تقسیم میشه.
حالا تو گزارش شما می تونی بگی که بیا گروه بندی رو براساس فیلد استخدام برای من انجام بده.
موقعی که این کار انجام میشه شما بر روی هر گروه که کلیک کنید اطلاعات مربوط به آن گروه به شما نمایش داده خواهد شد. در رابطه با سوال شما: حالا فرض کن که اگه گروه بندی بر اساس فیلد id انجام بشه برای هرکس یک گروه ایجاد میشه و با کلیک بر روی اون میتونید اطلاعات مربوط به (فقط) آن گروه را مشاهده کنید.
meh_secure
یک شنبه 14 اسفند 1384, 23:58 عصر
خواهش می کنم. سوال داشتید بپرسید تا سطح همه بالاتر بره.(شاید سوال شما سوال من باشه) اما در انتخاب عناوین و همچنین رعایت قوانین کوشا باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.