View Full Version : گرفتن افراد با رتبه بیشترین
علی اکبر
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 22:15 عصر
دوستان سلام
دو تابل داریم یکی اطلاعات باشگاه که درون اون چندین باشگاه ثبت شده ودر یک تابل لیست چندین شرکت کننده که هر کدام یک باشگاه دارند در تابل دوم برای هرکدام امتیازی ثبت شده می خواهیم برای هرباشگاه نفری که بیشتری امتیاز کسب کرده استخراج کنیم تلاش کردم با کد زیر انجام بدم ولی نشد
select bashgah.*,list.* from bashgah left join list on bashgah.id=list.codbashgah where list.emtiaz=(select max(emtiaz) from list where list.codbashgah=bashgah.id)
ممنون می شوم کمک کنید
با تشکر
tooraj_azizi_1035
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 12:55 عصر
باید از Rank استفاده کنی:
SELECT ID, [Description], RANK() OVER(PARTITION BY StyleID ORDER BY ID) as 'Rank'
FROM SubStyle
علی اکبر
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 09:22 صبح
محمد سلیم آبادی
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 11:36 صبح
می خواهیم برای هرباشگاه نفری که بیشتری امتیاز کسب کرده استخراج کنیم تلاش کردم با کد زیر انجام بدم ولی نشد
کوئری که نوشتین به نظر درست میاد. الان دقیقا مشکل کجاست؟ خروجی کوئری که نوشتین با اون چیزی که میخواهین چه تفاوتی داره. میتونید خروجی کوئری را با خروجی مورد نظر ارسال کنید؟
علی اکبر
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 22:05 عصر
کوئری که نوشتین به نظر درست میاد. الان دقیقا مشکل کجاست؟ خروجی کوئری که نوشتین با اون چیزی که میخواهین چه تفاوتی داره. میتونید خروجی کوئری را با خروجی مورد نظر ارسال کنید؟
where list.emtiaz=(select max(emtiaz) from list where list.codbashgah=bashgah.id
این قسمت خطا می گیرد واصلا خروجی ندارد
محمد سلیم آبادی
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 10:59 صبح
چه پیغام خطایی صادر میشه؟
fakhravari
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 11:17 صبح
با سلام
داش سلیم در مورد این رنکینگ
چرا شماره های رنگینگ به ترتیب نیست یعنی 1 پریده 3 و ..
محمد سلیم آبادی
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 11:27 صبح
با سلام
داش سلیم در مورد این رنکینگ
چرا شماره های رنگینگ به ترتیب نیست یعنی 1 پریده 3 و ..
انتظار داشتین چه جور باشه؟ فکر میکنم منظور dens_rank بوده باشه. اون را امتحان کن و ببین همان نتیجه ای تولید میشه که انتظارشو داری
hossein_h62
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 11:41 صبح
سلام
معمولا در Rank ممکن هست گپ بوجود بیاد که بدلیل دیتا و تعیین پارتیشن و ترتیب بندی هست که شما تعریف میکنید، اگر می خواین به این شکل نباشه میتونید از تابع DENSE_RANK استفاده کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.