ورود

View Full Version : تغییر دامین سایت

saliary
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 12:21 عصر
سلام
من میخواستم نام دامینم رو عوض کنم
باید چیکار کنم که سایت قاطی نکنه
از طرف هاستینگ کاراش رو کردم
اما الان به محض اینکه دامین قدیمی رو از سیپنل برمیدارم قاطی میکنه
نام دامین قدیم :www.shkindia.ir
نام دامین جدید : www.splendor.ir

mehbod.rayaneh
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 15:33 عصر
سلام
شما الان دامین جدیدو رو دامین قدیم پارک کردید!
برا این ک بتونید دامین قدیمو بردارید باید اول dns1,2 را توی پنل دامینتون روی dnsهای هاست تنظیم کنید و بعد توی سیپنل هم ، دامین جدید را وارد کنید! (فک کنم باید 1 تیکت به هاستینگ بزنید! دست شما نیست)
بعد هم تا حداکثر 72 ساعت بعد دامنه جدید ست میشه! دامین .ir حدود 1 روز طول میکشه تا ست بشه!

saliary
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 15:37 عصر
سلام
شما الان دامین جدیدو رو دامین قدیم پارک کردید!
برا این ک بتونید دامین قدیمو بردارید باید اول dns1,2 را توی پنل دامینتون روی dnsهای هاست تنظیم کنید و بعد توی سیپنل هم ، دامین جدید را وارد کنید! (فک کنم باید 1 تیکت به هاستینگ بزنید! دست شما نیست)
بعد هم تا حداکثر 72 ساعت بعد دامنه جدید ست میشه! دامین .ir حدود 1 روز طول میکشه تا ست بشه!

کلیه کارها از طرف هاستینگ انجام شده
یعنی شما الان با دامین جدید میتونید وارد بشید اما صفحات سایت از دامین قدیم ادرس میگیره
و وقتی دامین قدیم رو از پارک در میارم کلا سایت دیگه صفحاتش باز نمیشه

mehbod.rayaneh
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 15:53 عصر
ببینید! شما الان دامین جدید را روی دامین قدیم پارک کردید!
Parked Domain یعنی شما با استفاده از دامین جدید محتویاتی ک روی دامین قدیم نمایش داده میشه را میبینید! پس وقتی دامین قدیم را از دسترس خارج میکنید هر 2 دامین از کار می افته!!!
شما باید به هاستینگ تیکت «تغییر دامین» بزنید و بگید کلا میخواید دامینتون از www.shkindia.ir به www.splendor.ir تغییر کنه!
(http://www.splendor.ir)

vistacali
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 16:00 عصر
میدونید مشکل از کجا هست، وقتی داشتید cmsرو بارگزاری میکردیدد ادرس رو دامین اولی دادید ولی الان میایید دامین دوم رو ست میکنید بخاطر همین قاطی میکنه یه باید برید و از توی تنظیمات یه خورده دست کاری انجام بدید یادم هست وردپرس که اینطور بود توماتو هم فکر کنم همین طور است یعنی قانونااا باید همه سیستم های مدیریت محتوا اینطور باشن

saliary
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 19:42 عصر
میدونید مشکل از کجا هست، وقتی داشتید cmsرو بارگزاری میکردیدد ادرس رو دامین اولی دادید ولی الان میایید دامین دوم رو ست میکنید بخاطر همین قاطی میکنه یه باید برید و از توی تنظیمات یه خورده دست کاری انجام بدید یادم هست وردپرس که اینطور بود توماتو هم فکر کنم همین طور است یعنی قانونااا باید همه سیستم های مدیریت محتوا اینطور باشن

دقیقا درسته
ولی نمیدونم دقیقا باید کجا برم و چیکار کنم یکی گفت تو فایل کانفیگیور باید هرچی دامین قدیم رو میبینی اسمشو به دامین جدید تبدیل کنی
اینکارو کردم درستم شد
اما یه سری مشکل تو سایت ایجاد شد
1.صفحات سایت وقتی shkindia رو برمیدارم بازم میپره البته این دامین الان پارک شده هستش و دامین اصلی اسپلندور
الان دقیقا باید چیکار کنم که مشکلی پیش نیاد؟

vistacali
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 20:04 عصر
دقیقا درسته
ولی نمیدونم دقیقا باید کجا برم و چیکار کنم یکی گفت تو فایل کانفیگیور باید هرچی دامین قدیم رو میبینی اسمشو به دامین جدید تبدیل کنی
اینکارو کردم درستم شد
اما یه سری مشکل تو سایت ایجاد شد
1.صفحات سایت وقتی shkindia رو برمیدارم بازم میپره البته این دامین الان پارک شده هستش و دامین اصلی اسپلندور
الان دقیقا باید چیکار کنم که مشکلی پیش نیاد؟

این مشکل رو باید از تو دیتا بیس حل کنی برو دیتا بیس رو باز کن خونه ها شو چک کن و ادرس های قدیمی رو با با ادرس دامین جدیدت جایگزین (دقت کن از دیتابیس بک اپ بگیری اول ، بعدا فقط ادرس رو عوض کن کل لینک رو عوض نکنی)من من خودم یکبار این مشکل برام پیش اومد فقط همین راه رو پیدا کردم شاید راه دیگه ای هم وجود داشته باشه ولی من اطلاع ندارم متاسفانه :ناراحت:

sina32
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 21:44 عصر
دوست عزیز، سعی کنین اول از داخل پنل مدیریت CMS این تغییرات رو انجام بدید، اینطوری بهتره... چون بستگی به CMS داره، این تنظیمات رو ممکنه علاوه بر دیتابیس ممکنه داخل فایل های مختلفی (مثلا فایل کانفیگ) ذخیره کرده باشه!
احتمالا این تغییرات از داخل پنل مدیریت CMS در دسترس هست، بخش تنظیمات کل سایت.

saliary
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 22:41 عصر
دوست عزیز، سعی کنین اول از داخل پنل مدیریت CMS این تغییرات رو انجام بدید، اینطوری بهتره... چون بستگی به CMS داره، این تنظیمات رو ممکنه علاوه بر دیتابیس ممکنه داخل فایل های مختلفی (مثلا فایل کانفیگ) ذخیره کرده باشه!
احتمالا این تغییرات از داخل پنل مدیریت CMS در دسترس هست، بخش تنظیمات کل سایت.
عذر میخوام
منظورتون از سی ام اس دقیقا کجاس؟
ممکنه استپ بای استپ راهنمایی کنید؟
با تشکر

sina32
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 23:29 عصر
عذر میخوام
منظورتون از سی ام اس دقیقا کجاس؟
ممکنه استپ بای استپ راهنمایی کنید؟
با تشکر

منظورم از CMS همون توماتوکارتی هست که برای فروشگاهتون نصب کردین. بخش مدیریت هر CMS اصولا یه قسمت واسه پیکربندی سایت داره که میشه آدرس دامین رو عوض کرد.
توماتو رو نصب ندارم که قدم به قدم واستون توضیح بدم... ولی اگه بگردین پیداش میکنین
دمو هم توی سایتش ندیدم که توی منوهاش بگردم!

saliary
شنبه 28 اردیبهشت 1392, 19:25 عصر
سلام
مشکل من برای جابه جایی دامین حل شد
یه مشکل تازه به وجود اومده
میخوام تو گوگل وبمستر به گوگل حالی کنم که دامین عوض شده
لطفا کامل توضیح بدید ببینم چیکار باید بکنم
پیشاپیش متشکرم

sina32
شنبه 28 اردیبهشت 1392, 23:38 عصر
سلام
مشکل من برای جابه جایی دامین حل شد