ورود

View Full Version : انتخاب یک فریم 3*4 از تصویر دوربین وب کم با کمپوننت ImageEn

ariobarzan
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 13:49 عصر
با سلام
من میخوام از یک تصور درحال پخش (دوربین وب کم) که با کامپوننت ImageEn به برنامه وصله ، یک فریم عکس پرسنلی 4*3 بگیرم .
چطور این فریم 4*3 را روی تصویر در حال پخش ایجاد کنم؟
چطور عکس بگیرم از این فریم؟

Felony
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 14:24 عصر
در مورد کلاس TCanvas و متد CopyRect اون تحقیق کنید .

ariobarzan
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 22:16 عصر
با سلام
کمپوننت های ImageEn این خاصیت Canvas رو نداره که.
من با این دستور ، selcet روی تصویر رو فعال کردم و کاربر میتونه یه کادر انتخاب کنه .
ImageEnView1.MouseInteract:=[miselect];
حالا نمی دونم که این Selection رو چه جوری از تصویر جدا کنم.

Felony
جمعه 27 اردیبهشت 1392, 23:25 عصر
شما در موردی که من گفتم تحقیق کردی ؟!
چه ربطی داره که ImageEN این خصیصه رو نداره ، من گفتم در مورد کلاس TCanvas تحقیق کن ، مثلا میتونی توسط Canvas در کلاس TBitmap تصویر مورد نظر رو از منطقه ای خاص در صفحه تهیه کنی .

خود ImageEN هم تا جایی که یادمه یه همچین مواردی داشت ولی خیلی وقته باهاش کار نکردم و اسم متدهاش یادم نیست .

ariobarzan
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 22:07 عصر
ضمن تشکر از توجه جنابعالی
من با کمپوننت imagEn با وب کم به نرم افزار وصل هستم و برنامه هم یک برنامه صدور کارت پرسنلی هست و من میخوام از تصویر در حال پخش در حالتی که شخص جلوی دوربین هست یک عکس 4*3 از اون بگیرم و قصد ندارم که اول یه عکس کامل تهیه کنم و بعد یک کادر 4*3 از اون جدا کنم . چون کاربر اینجوری می خواد.
اکثر نرم افزار های صدور کارت که تو بازار هست ای خاصیت رو داره یعنی کاربر تصویر کامل دوربین رو رو مانیتور داره ولی یک کادر 4*3 لغزان هم روی تصویر Live دیده میشه . کاربر این کادر رو با ماوس جابجا میکنه تا جای مطلوب و بعد هم عکس می گیره . حالا این کاربر گرامی هم کلید کرده همین رو می خواد . چیزی هم که من لازم دارم صرفا مربوط به کمپوننت ImageEn هست .

یوسف زالی
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 05:35 صبح
فکر می کنی اون کادر برای چی داره نمایش داده می شه؟ برای همین CopyRect

Felony
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 06:46 صبح
حالا من هر چی به شما میگم ، شما حرف خودت رو بزن ، اون کادر رو با همون Canvas یا یک شئ میشه روی تصویر ایجاد کرد ، برای کپی هم به همون CopyRect نیاز دارید ، لطفا یه جستجو بکنید بعد بگید این نیست و اون نیست ، عجب داستانی داریم اینجا ....

نیازی به ادامه این بحث نمیبینم .