View Full Version : قفل کردن یک رکورد در بانک اطلاعاتی ClientDataSet
Mahmood_M
جمعه 12 اسفند 1384, 02:28 صبح
من از بانک اطلاعاتی ClientDataSet و DBGrid استفاده می کنم ،
حالا می خوام یک رکورد رو توی جدول قفل کنم ( یعنی نشون داده بشه ، اما هیچ کاری نشه روش کرد ، از همه مهم تر می خوام وقتی در بانک اطلاعاتی جستجو می کنیم اون رو پیدا نکنه و توی جدول مشخص نشه )، مثلا وقتی توی یه Edit یک متنی رو برای جستجو تایپ می کنیم ( هر فیلدی که باشه ) بانک اطلاعاتی، همه رکوردها رو بگرده به جز رکورد قفل شده ...
در ضمن اگه می شه این کار رو کرد، لطفا طرز آزاد کردنش رو هم بگید ممنون میشم.
توجه داشته باشید که : یک فیلد نه ، یک رکورد
آیا چنین چیزی امکان داره ؟ ( لطفا راهنماییم کنید ).
vcldeveloper
جمعه 12 اسفند 1384, 07:32 صبح
معلوم نیست چکار می خواید بکنید...می گید قفل کردن رکورد بعد می نویسید "توجه داشته باشید که : یک فیلد نه ، یک رکورد"...!!!
برای اینکه یک فیلد فقط خوندنی باشه از خاصیت ReadOnly استفاده کنید، برای مخفی کردن یک فیلد از خاصیت Visible اون فیلد استفاده کنید. اگر ClientDataSet به یک DataSetProvider متصل هست، می تونید خصوصیت pfHidden در مجموعه ProviderFlags را True کنید.
اگر می خواید یک رکورد خاص در نتایج یک جستجو نباشه، می تونید از دستورات SQL استفاده کنید، یا اگه از متد های جستجو در DataSet دلفی استفاده می کنید، در صورت رسیدن به رکورد خاص اون را نمایش ندید.
Mahmood_M
جمعه 12 اسفند 1384, 14:49 عصر
آقای کشاورز دست شما بابت جواب درد نکنه ولی فکر کنم منظورم واضه بود.
منظورم اینه که نمی خوام یک فیلد رو Read Only یا اینکه قفل کنم.
من می خوام یک رکورد از یک جدول رو غیر قابل دسترس کنم :
راستش در یک فرم غیر از از فرمی که جدول و بانک اطلاعاتی وجود داره یک Edit هست و یک دکمه وقتی توی Edit یه متنی رو می نویسیم و دکمه رو می زنیم، جستجو در بانک اطلاعاتی بر اساس متن درون Edit شروع می شه، اگه پیدا شد که پیغامی مبنی بر پیدا شدن مشخصات نشون داده می شه و اگه پیدا نشد پیغامی ظاهر می شه که وجود ندارد ...
حالا می خوام که جستجو در بانک اطلاعاتی درون همه رکورد ها به غیر از رکورد مورد نظر ( قفل شده ) باشه، یا اگه اون رکورد پیدا شد هم پیغامی ظاهر بشه که وجود ندارد یا یک پیغام مخصو به قفل شده ها ...
در ضمن ، چون این کار ( قفل کردن رکورد ) توسط کاربر و در زمان اجرا صورت می گیره نمی تونم یک رکورد مخصوص رو قفل یا غیر قابل دسترس کنم.
در ضمن من نمی خوام که اون رکورد رو پنهان کنم ومی خوام بعد از قفل شدن هم درون جدول باشه و بعد بتونم با زدن یک دکمه دوباره اون رو به صورت عادی در بیارم.
ولی به نظر خودم هم فکر نکنم چنین چیزی بشه
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
باز هم از راهنمایی شما ممنونم ...
Mahmood_M
جمعه 12 اسفند 1384, 15:26 عصر
آقای کشاورز از شما ممنونم
فهمیدم چه جوریه ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.