PDA

View Full Version : شبکهء اختصاصی بنگاه املاک با Thin client و اینها!!

eshpilen
شنبه 28 اردیبهشت 1392, 23:47 عصر
این مدیر مشاور املاک که چند وقته براش کارهایی انجام میدم میخواد از این سیستمهایی که همسایشون نصب کرده نصب کنه.
حالا من دارم تحقیق میکنم که چیه و چطوریه و مزایا و معایب و هزینه و ایناش چیه.
من نگاه کردم مال اون همسایشون از این Thin client ها بود.
هر ترمینال (ایستگاه کاری) یک چیزی داشت شاید اندازهء مودم ADSL یا کمی بزرگتر.
بعدم خب یه سرور مرکزی داره دیگه.
تاجاییکه میدونم، در اینطور سیستمها درواقع کلاینت ها PC نیستن و صرفا ترمینال هایی با توان پردازشی محدود هستن برای ارتباط با سرور مرکزی.
احتمالا در ادارات دولتی هم نمونه هاش رو دیدید تاحالا.

حالا طرف میگفت مزیت این سیستم اینه که کارمندان نمیتونن باهاش کار دیگری مثل اینترنت رفتن و فیلم و بازی کردن و اینا انجام بدن!
ولی بنظر منکه اینطور هم جالب نیست اصلا، یوقت نیاز کاری پیش میاد و اینطور سیستمها که خیلی محدود هستن انعطاف و قابلیت برای نیازهای پیشبینی نشده یا خارج از چهارچوب تئوریک مطلق گرایانه رو ندارن.

حالا از این حرفا بگذریم، میخواستم بدونم اطلاعات یا تجربه ای راجع به این سیستمها و نحوهء شبکه کردن اونا دارید و همچنین درمورد هزینش و اینها یا نه.

اون طرف که واسه یه شبکه شاید با نهایت 8 تا کلاینت بالای چند میلیون هزینه کرده بود. نمیدونم ولی مثل اینکه میگفت حتی بالای 10 میلیون! فکر کنم یه 18 میلیون شنیدم حتی :لبخند:

hraeissi
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 07:07 صبح
سلام

دقیقاً برخی از مواردی که فرمودید درست است

هزینه هر دستگاه آنها بسته به نوع قابلیتها و پروسسورشون یه زمانی قبل از گرانی ها از 200 شروع می شد تا قیمتهای بالا

این سیستم ها به نظرم الان برای اینگونه مشاغل خیلی می صرفه تا اینکه سیستم خریداری کنند
برخی از این مدل ها به این صورت است که از طریق کابل شبکه به یک کارت که بر روی سرور نصب است متصل می شوند و برای هر دستگاه توسط برنامه مخصوص آن یک Profile بر روی سرور ساخته می شود و می توانند از منابع سیستم استفاده کنند
برخی از مدل ها هم میتوانند در بستر شبکه به برنامه سرور خود که درون سرور متصل است وصل شوند
شرکتهای زیادی هستند که این سیستم را ارائه می کنند برخی از انها به قدری قدرتمند است که 3d هم میتوانند کار کنند البته به سرور هم بستگی دارد

در کل برای این مغازه خوب است

davood59
یک شنبه 05 خرداد 1392, 07:58 صبح
با سلام؛
هر چند که گفته آقای رئیسی با توجه به تجربیاتشون ممکنه از من بهتر باشه ولی بنظر من در این کار چند تا ایراد هم داریم؛
از جمله اینکه این دستگاهها به سادگی قابلیت ارتقاء رو ندارن(شاید اصلا نداشته باشن) و شاید ممکنه فردا بخوان به نحوی از یک کلاینت در جای دیگه ای که شبکه نیست استفاده کنن؛ اونوقت دیگه این دستگاه قابلیت انجام چنین کاری رو نداره.
همچنین با توجه به اینکه هاردی در این دستگاه موجود نیست بنظرتون آیا یک ضعف نیست این موضوع؟(هر چند که همه اطلاعات در دستگاه سرور ذخیره میشن).
راستش رو بخواین من هم حدود شش یا هفت سال پیش که میخواستم برای شرکتمون دستگاه تهیه کنم ؛ پیشنهادی در همین زمینه داشتم؛ اون زمان کمتر از 200هزارتومن بود ولی ترجیح دادم از کامپیوتر معمولی استفاده کنم و پشیمون هم نیستم.

eshpilen
سه شنبه 07 خرداد 1392, 23:23 عصر
امروز مسئولش اومد راه اندازی کرد و آموزش داد.
البته قبلش هم توی اینترنت یخورده راجع بهش خوندم فهمیده بودم که چیز پیچیده ای نیست.

یه نرم افزاری واسه املاک روی سرور نصب است بنام «پروفایل».
ظاهر نرم افزارش که گول زنک بود، ولی بعدش که باهاش کمی کار کردیم بنظرم باگ و نقص و ضعف هایی داره که ضایعش کردن.
مثلا چند مورد که خودم وارد کردم واسه رهن و اجاره اونوقت سرچ میکردی و گزینهء رهن و اجاره رو میزدی اصلا نمیاورد! نمیدونم چرا! ولی گزینهء رهن و اجاره رو نمیزدی و مثلا از طریق متراژ یا اسم مالک سرچ میکردی میاورد.

بعد این مثلا اکانت جداگانه ساخته برای ویندوز سرور که مشاورها ازش استفاده کنن و مثلا باید نتونن کار دیگری بکنن. توی منوی استارتشون فقط همون برنامهء پروفایل هست و چند مورد دیگه مثل ماشین حساب و نقشه، ولی من کلید ویندوز+R رو زدم که کادر Run باز شده و از اونجا هم که دیگه راه بقیهء سیستم برات باز میشه!! مثلا میزنی c:‎ و به درایوها و فایلها و برنامه هاشون دسترسی پیدا میکنی. به همین راحتی!
آخه این چجور امنیتیه!!

اکانتشون هم اکانت ادمینه حداقل محدود شده نیست.

سرورش هم بنظر نمیاد زیاد قوی باشه.
پردازنده AMD با سرعت 2.8 و رم 2 گیگ.

Thin client هاش هم اندازهء یک مودم ADSL کابلی هستن. یعنی واقعا کوچیکن.
یه سری مثلا توی اداره تامین اجتماعی دیده بودم از اینا بزرگتر بودن.
شایدم اینا جدیدتر باشن و کوچکتر شدن!

راستی روی سرور ویندوز XP نصبه.

یه برنامهء نقشه هم توی منوی استارت هست منتها وقتی اجرا میکنی پیام خطا میده مبنی بر اینکه مقدار RAM برای اجرای برنامش کافی نیست (برنامش با جاوا هست ظاهرا). نمیدونم خرابه یا اینکه سرور ضعیفه.

davood59
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 07:39 صبح
سلام؛

امروز مسئولش اومد راه اندازی کرد و آموزش داد.میخواست خودتون هم حسابی دقت کنین که اگه مشکلی برای یک کدومش پیش اومد؛ نیازمند اینکه بهش زنگ بزنید تا بیاد نباشه؛ مراحل سخته یا نه؟ کانفیگش خیلی با کلاینتهای معمولی متفاوته یا فقط یه IP میدن و کار تمومه؟
ضمنا هر کدومش رو چقدر خریدید؟

مثلا چند مورد که خودم وارد کردم واسه رهن و اجاره اونوقت سرچ میکردی و گزینهء رهن و اجاره رو میزدی اصلا نمیاورد! نمیدونم چرا! ولی گزینهء رهن و اجاره رو نمیزدی و مثلا از طریق متراژ یا اسم مالک سرچ میکردی میاورد.گاها شده با خودت فکر کنی بعضیها واقعا چه اعتماد به نفس خوبی دارن؟ و بنظرم اینقدر کاذب هم شاید خوب نباشه؛ آخه آدم وقتی یک کاری می کنه باید خوب انجامش بده دیگه وگرنه من هم میتونم با آزمون و خطا برم جلو و به مشتری چیزی بفروشم؛ ولی درست نیست اینجوری.

مثلا چند مورد که خودم وارد کردم واسه رهن و اجاره اونوقت سرچ میکردی و گزینهء رهن و اجاره رو میزدی اصلا نمیاورد! نمیدونم چرا! ولی گزینهء رهن و اجاره رو نمیزدی و مثلا از طریق متراژ یا اسم مالک سرچ میکردی میاورد.:تشویق::تشویق::تشویق:: تشویق::تشویق::تشویق:

یه برنامهء نقشه هم توی منوی استارت هست منتها وقتی اجرا میکنی پیام خطا میده مبنی بر اینکه مقدار RAM برای اجرای برنامش کافی نیست (برنامش با جاوا هست ظاهرا). نمیدونم خرابه یا اینکه سرور ضعیفه.خب برای اینکه مطمئن شی؛ یه کارت گرافیک یا یه RAM دیگه اضافه کن؛ هنوز که اولشه این کار رو بکن که بتونی این امکان رو در صورت وجود ازشون بگیری. ممکنه بعدش زیربار نرن.