PDA

View Full Version : سوال: jquery یا java script

IMANAZADI
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 16:00 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام یکی از زبان های اسکریپتی وب رو یاد بگیرم حالا موندم java script رو یاد بگیرم یا jquery ؟
فرق این دو زبان در چی هست
یادگیری کدوم آسون تر و کاربردی تره
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

pcseven
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 16:05 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام یکی از زبان های اسکریپتی وب رو یاد بگیرم حالا موندم java script رو یاد بگیرم یا jquery ؟
فرق این دو زبان در چی هست
یادگیری کدوم آسون تر و کاربردی تره
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز
JQuery یک زبان اسکریپتی نیست، بلکه یک کتابخانه جاوا اسکریپت است که انجام عملیاتی که در جاوا اسکریپت نیاز به کد نویسی زیاد دارد را ساده تر و همچنین بهینه نموده است.
برای یادگیری JQuery لازم است مختصر آشنایی با ساختار JavaScript و DOM داشته باشید.

moalla
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 16:05 عصر
اینجا (http://quicklearn.ir/?q=taxonomy/term/31)رو نگاه کنید.
تو فایل آموزشی اول تفاوتهاشون رو گفتم.
خلاصه دوباره بگم: اونی که همه بروزرهای میشناسن javascript اما با اندکی تغییرات. ممکنه یه دستور مثلا توی IE به خوبی ساپورت نشه. جی کوئری میاد این مشکلات تطبیق با بروزرهای مختلف رو حل میکنه و ثانیا خیلی چیزها رو اضافه میکنه و ثالثا راحت تره و منابع بیشتری برای یادگیری داره و در اخر اینکه خیلی پلاگینها براش نوشته شده
به نظرم میشه بدون دانستن javascript جی کوئری رو یاد گرفت و در واقع جایگزین هم هستن . شخصا اول جی کوئری رو یادگرفتم و بعد جاوا اسکریپت رو یادگرفتم

e_a_23
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 22:40 عصر
آیا نیازی هست که بعد از یادگرفتن JQuery سراغ یادگیری JavaScript بریم؟

Mohsen.
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 22:59 عصر
JavaScript رو حتما باید یاد بگیرید. در این زمان JavaScript به نظر من به زبانی تبدیل شده که هر طراح وبی باید اون رو یاد داشته باشه. البته یاد داشتن داریم تا یاد داشتن.

esmaeilbf
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 10:51 صبح
در اینده اگر خواستید به سمت فریمورک های دیگه برید قطعا باید جاوا اسکریپت بدونید مثلا node.js که یک فریمورک براساس موتور جاوااسکریپتی کروم هست و میتونید از جاوا اسکریپت برای برنامه نویسی سمت سرور استفاده کنید!!!

IMANAZADI
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 11:46 صبح
مگه جی کوئری کاملتر نیست و کدها رو کمتر نکرده پس چرا نیاز به یادگیری جاوااسکریپت می باشه ؟

mahmoodhacker
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 11:52 صبح
باید javascript رو بلد باشی !! چون زبان مادر هستش و اگر برنامه نویسی بلد باشی طی 3-4 ساعت اگه جاهایی که فرق میکنه مثل DOM &BOMیا همون شی گرایی مرورگری و داکیومنتی رو که با بقیه فرق میکنه رو یاد بگیری حله!!!
درسته که دستورات کمتر شده اما در اصلش تغییری ایجاد نشده!!1

moalla
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 12:46 عصر
بر اساس سوال شما یه آموزش اینجا (http://quicklearn.ir/?q=node/37)ساختم که میتونید ببینید
اگه آقا محمود ناراحت نشن من نظر مخالفی دارم و به نظرم هیچ لزومی نداره که جاوااسکریپت رو طرف یاد بگیره
میتونید از همون ابتدا جی کوئری رو یادبگیرید و از فرداش تکنیکهاش رو پیاده کنید.
بله اگه خواستید یه حرفه ای باشید بهتره جاوا اسکریپت رو هم بلد باشید
اما خوب
اولا بهتره فعلا یه مبتدی خوب باشید تا یه حرفه ای
ثانیا وقتی جی کوئری رو یادگرفتید با یه نگاه به جاوااسکریپت از پس کدهاش برمیاید

جاوا اسکریپت ضروریه اما به این معنی که وقتی شما جی کوئری مینویسید در واقع نوشته های شما به جاوا اسکریپت تبدیل میشه تا مرورگر بفهمه شما چی نوشتی. پس شما جاوا اسکریپت نوشتی به زبان ساده شده جی کوئری. اون فایل جی کوئری که ضمیمه میکنید کار ترجمه رو انجام میده