ورود

View Full Version : چطور می تونم ایمیلهایی که برای دامین من ارسال می شن به یاهو میلم فروارد بشن؟

idocsidocs
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 16:54 عصر
من چندتا سایت دارم که روزانه باید از طریق سی پنل به اونها سر بزنم، راهی هست که بتونم این ایمیلها رو به یاهو میلم فروارد کنم؟

mehbod.rayaneh
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 16:58 عصر
سلام
بلی! از سی پنل قسمت mail در پوشه forward میتونید ایمیلها را به 1 ایمیل دیگه بفرستید!

Tarragon
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 19:01 عصر
فکر کنم ایشون بصورت اتوماتیک بخوان این کارو بکنن.

aliblue
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 10:08 صبح
باز هم در کنترل پنل قسمتی برای تعیین کردن ایمیل برای forward به صورت اتوماتیک وجود داره.

idocsidocs
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 12:38 عصر
می دونم که سی پنل امکان forward کردن ایملها رو داره اما فرض کنید یه نفر به ایمیل وب سایت من ایمل بده ولی من با یاهومیل جوابش بدم، کمی غیرحرفه ای هست این کار.

آیا راهی هست که وقتی کسی به من ایمیل بده و فروارد بشه به یاهو، بعد از اینکه جواب دادم به آدرس ایمیل من توی سایت ارسال بشه و دوباره به آدرس فرستنده اول فروارد بشه!

کمی گیج کننده شد!

درکل می خوام از توی یاهو به ایملها جواب بدم و فرستنده آدرس یاهو رو نبینه.

moalla
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 13:22 عصر
میتونید توی سایت یه صفحه ارسال ایمیل برای خودتون درست کنید و با دستورات پی اچ پی ایمیل بفرستید که اونجا فرستنده رو هر کی دوست دارید میزنید. شما همون آدرس مدیریت رو بزنید

storm_saeed
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 13:46 عصر
می دونم که سی پنل امکان forward کردن ایملها رو داره اما فرض کنید یه نفر به ایمیل وب سایت من ایمل بده ولی من با یاهومیل جوابش بدم، کمی غیرحرفه ای هست این کار.

آیا راهی هست که وقتی کسی به من ایمیل بده و فروارد بشه به یاهو، بعد از اینکه جواب دادم به آدرس ایمیل من توی سایت ارسال بشه و دوباره به آدرس فرستنده اول فروارد بشه!

کمی گیج کننده شد!

درکل می خوام از توی یاهو به ایملها جواب بدم و فرستنده آدرس یاهو رو نبینه.

برای ام اس ان یادم بود باید میرفتی تو http://domains.live.com/ بعدکارای ثبت نامو میکردی و اطلاعات میل سرورو اینارو میدادی و درست میشد.