View Full Version : سوال: یا سلام به دوستان برنامه نویس سوالی در مورد dosprn و dosbox دارم
فرزاد321
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 17:32 عصر
1- من یک برنامه حسابداری تحت داس دارم که در محیط ویندوز ایکس پی با استفاده از داس پرینت گزارشات خودم را دریافت و چاپ میکنم اما وقتی در محیط ویندوز سون با استفاده از داس باکس برنامه را اجرا میکنم هیچکدام از دستورات چاپ به برنامه داس پرینت منتقل نمیشود. آیا راهی هست که در ویندوز سون و زمان اجرای برنامه در داس باکس امکان ارسال گزارشات به داس پرینت برقرار شود ؟ اگر راهنمایی در این مورد وجود دارد بسیار خوشحال میشوم .
2- سوال دوم آیا در یک زمان میتوان دو برنامه را با داس باکس اجرا کنیم ؟ چون فقط یک فایل کانفیگ در داس باکس وجود دارد؟ چگونه ؟
قبلا از استادان کمال تشکر و امتنان دارم .
حیدرزاده
farhad_shiri_ex
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 08:00 صبح
برای سوال اول اگه 7 تون 32 بیتی باشه که نباید مشکلی باشه ولی اگه 64 باشه که کلا استفاده از پوسته داس منتفی باید به فکر تغییر Platform برنامه داسی تون باشید.البته یه راه حل وجود داره اونهم استفاده از نرم افزار بسیار قدرتمند شرکت SUN نرم افزار ماشین مجازی Virtual Mashine V-Mware هستش که خیلی جالب می تونید یک ماشین با هر سیستم عاملی حتی داس یا Win98-xp بسازید و در سیستم اصلی تون اجرا کنید برنامه هاتونم تو همون اجرا کنید دقیقا کاری که ما اینجا انجام می دهیم البته این نرم افزار رایگان نیست و برای استفاده از اون هم باید یه مدت مطالعه داشته باشید ولی اگه تو نت جستجو کنید یه شرکت هست که تو تهران هم برنامه اش داره هم آموزش استفاده .
سوال دوم که خوب من که تا حالا نتونستم تو داس باکس 2 تا برنامه رو اجرا کنم فکرم نمیکنم بشه چون همه خصوصیات داس داره بعید می دونم بشه.
rouzbeh_ziafati
شنبه 22 فروردین 1394, 10:16 صبح
سلام
من یه برنامه تحت داست دارم ، با برنامه dosprn تونستم درست چاپ بگیرم از برنامه ، اما چون فول اسکرین نبود ، از طریق برنامه dosbox برنامه رو فول اسکرین اجرا کردم ، اما موقع چاپ پیام چاپگر اماده نیست میده ، چه کار باید بکنم ؟
ونیدوزم 7 ، 32 بیتی است
zanganeh_amir
شنبه 27 تیر 1394, 22:51 عصر
سلام
من با مشکل آقا فرزاد مواجه شدم اگر دوستانی بجز راه حلی تغییر Platform با کمک از Virtual Mashine - VM را دارند خیلی خوشحال می شوم ارائه طریق نمایند. با تشکر
متن سوال :
من یک برنامه حسابداری تحت داس دارم که در محیط ویندوز ایکس پی با استفاده از داس پرینت گزارشات خودم را دریافت و چاپ میکنم اما وقتی در محیط ویندوز سون با استفاده از داس باکس برنامه را اجرا میکنم هیچکدام از دستورات چاپ به برنامه داس پرینت منتقل نمیشود. آیا راهی هست که در ویندوز سون و زمان اجرای برنامه در داس باکس امکان ارسال گزارشات به داس پرینت برقرار شود ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.