View Full Version : سوال در مورد آپلود فایل
gazereng
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 10:52 صبح
سلام.چطور می تونم از طریق ویژال بیسیک+یک فایل php ، یک فایل از رو سیستمم در هاست اپلود کنم؟
مستقیم رو هاست می خوام اپلود کنم نه از طریق ftp
m2011kh
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 12:26 عصر
دوست من فایل هایی که مستیقیم روی هاست آپلود میشن هم از سرویس Ftp استفاده میکنن.
راه دیگه ای وجود نداره.اون راه های فرعی هم به صرفه نیستن
موفق و سربلند باشید.
gazereng
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 12:35 عصر
پس اگه لطف کنید سورس اپلود فایل در FTP از طریق وینساک بزارین خیلی خوب میشه،ادرس فایل که باید آپلود کنه: E:\test.rar
سورس خیلی ساده فقط یک button داشته باشه که وقتی روش کلیک کنیم اپلود کنه،یوزرنیم+پسورد+ادرس هم داخل خود سورس وارد میکنم نیازی به تکست باکس نیست.
ممنون.
setroyd
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 13:20 عصر
نمونه زیادی هست شما یه سرچ بزن ولی اکثرا کار نمیکنه !
gazereng
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 13:24 عصر
7 نمونه سورس خودم دارم که کار نمیکنن اگه خواستین تا بزارمشون،اگه میشه سورسی بزارین که کار کنه
setroyd
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 14:21 عصر
من خودم یه مدت دنبالش بودم برو دنبال سورس های خارجی شاید پیدا کنی یه سر به planetsourcecode بزن
vbhamed
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 08:37 صبح
سلام
مي توني از كامپوننت Xceed ftp library استفاده كني
meys34
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 12:33 عصر
php فکر کنم بهتره....
قبلا یکی از دوستان از روش FTP استفاده کرده بود.... در عرض 2 سوت سایتشو هک کردن...
البته خدا خیرش بده اونی که هک کرده بود از بچه های سایت بود و چیزی رو خراب نکرده بود...
در اصل این دوستمون با دستکاری کردن فایل exe برنامه توسط FTP یه فایل PHP آپلود کرده بود و تموم... هر کاری می خواست تو هاست طرف می کرد...
اگر می خواین بگردم اون تاپیک رو پیدا کنم....
تو این سایت روش خوب و ساده ای برای آپلود به روش PHP آموزش داده...
php_file_upload (http://www.w3schools.com/php/php_file_upload.asp)
باز هم اگر توضیحاتی در مورد قسمت VB خواستی در خدمتیم...
gazereng
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 13:44 عصر
من فقط می خوام یک فایل فشرده زیر 10 کیلوبایتی از طریق ویژال بیسیک آپلود کنم واسمم فرقی نداره داخل چه سایتی اپلود میشه فقط لینک دانلود داشته باشه
m2011kh
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 15:17 عصر
آقای Mays34 اونی که شما میگین.PHP روش نیست،زبان برنامه نویسیه.
اون لینکی هم که دادید آموزش اپلود فایل با زبان برنامه نویسی php بود که اون هم از سرویس ftp استفاده میکنه.در کل برای اپلود فایل هیچ راهی جز استفاده از ftp نیست.
در ضمن دوستمون سوالشون رو در انجمن VB6 مطرح کردند،نه php.لطفا اگه راهنمایی تون مرتبط با VB6 هست مطرح کنید.
پیشنهاد آقا حامد رو تأیید میکنم از کامپوننت Xceed ftp library استفاده کنید.
موفق و سربلند باشید.
m2011kh
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 15:23 عصر
چون باید در برنامه پسورد Ftp هاست رو قرار داد با باز کردن سورس برنامه میشه اون رو به دست آورد.برای جلو گیری از این کار میتونید رمز هاست رو رمز نگاری کنید و به صورت باینری در خود فایل exe ذخیره کنید و برنامه رمز رو از بخونه و از رمز در بیاره و استفاده کنه.
ار برنامه های انکریپت کننده فایل exe هم استفاده کنید تا الگوریتم خارج کردن رمز از کد لو نره.
موفق و سربلند باشید.
program2vb
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 23:39 عصر
php فکر کنم بهتره....
قبلا یکی از دوستان از روش FTP استفاده کرده بود.... در عرض 2 سوت سایتشو هک کردن...
البته خدا خیرش بده اونی که هک کرده بود از بچه های سایت بود و چیزی رو خراب نکرده بود...
در اصل این دوستمون با دستکاری کردن فایل exe برنامه توسط FTP یه فایل PHP آپلود کرده بود و تموم... هر کاری می خواست تو هاست طرف می کرد...
اگر می خواین بگردم اون تاپیک رو پیدا کنم....
تو این سایت روش خوب و ساده ای برای آپلود به روش PHP آموزش داده...
php_file_upload (http://www.w3schools.com/php/php_file_upload.asp)
باز هم اگر توضیحاتی در مورد قسمت VB خواستی در خدمتیم...
سلام خدمت شما دوست عزیز اونی که میگید هکش کرده بودن من هستم .. منم خودم میدونستم برنامه باگ داره اون سایت هم الکی بود و هاست مجانی بود فقط جهت اینکه یه برنامه آپلود بنویسیم .... اونی هم که هک کرده بود دوستمون و عزیزمون هست ..... اینا مهم نیست مهم اینه که روش پیدا کنیم نه شکست بخوریم ...... اون سایت هم که شما دادین هیچ ربطی به ویبی نداره مربوط میشه به آموزش طراحی و برنامه نویسی صفحات وب .....
و اما جواب شما دوست عزیز ........
شما دوست عزیز میتونین از چند روش استفاده کنین ...
1. همین روش اف تی پی
2. روش استفاده از فایل پی اچ پی و استفاده از فرم در داخل سایت برای ارسال مقدار ها به سایت .....
که روش اول تا الان با شکست رو برو شده و من هم وقت نکردم روش کار کنم .......
ولی روش دوم : نسبا به بقیه روش ها امنیت بیشتری داره ......
موفق و پیروز باشید در پناه خدا ..... یا علی
gazereng
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 12:44 عصر
سلام بابت کمکتون ممنون،اگه میشه در مورد روش دوم بیشتر توضیح بدین
SlowCode
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 16:15 عصر
سلام
روش دوم به vb ربطی نداره باید php بلد باشی.
طبق آموزشی که دوستمون تو پست هشتم لینکش رو گذاشته آپلود فایل رو یاد بگیر. تو نت هم نمونه کدهای زیادی هست.
فقط یه نکته بگم، همونطوری که سایت دوستمون program2vb (http://barnamenevis.org/member.php?135922-program2vb) به خاطر مسائل امنیتی هک شد(آپلود شل) سایت شما هم میتونه راحت هک بشه.
شما باید از mime_type استفاده کنی و فرمت های خاصی رو قبول کنی(هیچوقت html.php,htm رو قبول نکن) بعد تو سرور هم باید نوع فرمت ها رو چک کنی.
حالا کد نوشته شده رو میریزی توی سایتت و با مرورگر بازش میکنی.
البته این مسائل به این بخش مربوط نیست و بهتره ادامه بحث تو بخش مرتبط انجام بشه.
gazereng
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 21:30 عصر
مشکلی با PHP ندارم حالا چطور باید از طریق ویژال با این فایل php ارتباط برقرار کنم؟ از طریق سوکت نویسی رو هر سایتی تست کردم جواب نداد
gazereng
جمعه 03 خرداد 1392, 16:44 عصر
سورس کد زیر پیدا کردم اما نمیدونم بدرد می خوره یا نه
http://www.Planet-Source-Code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=55649&lngWId=1
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.