PDA

View Full Version : مبتدی: درخواست کمک فوری

masoudferydoni
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 11:41 صبح
با سلام من مدیر پشتیبانی دیتا بیس یه سازمان دولتی ام ،به راه انداختن یه وب سرویس احتیاج دارم که دو تا پارا متر ورودی بگیره اصلاعاتی رو از یه سری جداول با query بر اساس اون پارا متر ها در بیاره و بصورت xml از طریق وب سرویس برگردونه
ممنون میشم کسی کمکم کنه
دیتا بیس r2_sql 2008
,vs2010
به سورس .net احتیاج دارم

k1csharpdeveloper
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 02:45 صبح
سلام شما برای انجام این کار یک پروژه جدید ازنوع asp.net empty webapplication اضافه کن و روی soloution پروژت رایت کلیک کن و بزن add new item و سپس web Service رو انتخاب کن و سپس مجدد addnewitem رو بزن و یک ado.net entity data model اضافه کن و حالا شما باید یک Model از دیتابیست generate کنی و با linq یک کوئری بهش بزنی من نمونه این مثال رو برات قرار میدم فقط خاطرت باشه که اگه بخوای میتونی توسط وب سرویس همه کار بکنی فقط تنها ضعف وب سرویس که بعد ها با اومدن wcf جبران شد استفاده از session ها و لاگین در وب سرویست هستش
فقط توجه کن که حتما تابع هایی که توی وب سرویس مینویسی باید [web method] باشن تا از محیط بیرون بشه دسترسی داشت بهش بدون اینکه add refrence کنی فقط باید وب سرویس رو از طریق آدرسی که داره معرفی کنی که کامل توی مثالی که درست کردم نشون دادم

حجم پروژه چون زیاد بود و متاسفانه آقای کرامتی هم کم لطفی میکنن و اجازه آپلود فایل بیش از 400kb نمیدن و در هر نوشته هم 5 تا بیشتر نمیشه پس توی 3 تا پست میگذارم چون 12 پارت هستش

k1csharpdeveloper
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 03:11 صبح
ادامه مثال وب سرویس

k1csharpdeveloper
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 03:23 صبح
قسمت سوم از وب سرویس

vira1368
یک شنبه 12 خرداد 1392, 23:01 عصر
سلام
قسمت 6 فایل ها وجود نداره میشه لطفا این قسمت هم روی پست بذارید؟
خیلی ممنون