View Full Version : سوال: وارد کردن فایل ها به VB6
nimar9
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 15:09 عصر
سلام من می خوام یه ستاپ با VB6 بنویسم و نمی خوام از برنامه ی دیگه ای استفاده کنم حتی از Package & Deployment Wizard تو وی بی هم نمی خوام استفاده کنم چون این فقط فایل ستاپ نیست . و هر کدوم از فایل ها یک جای کامپیوتر قرار می گیرند در ضمن با برنامه ی Package & Deployment Wizard خود وی بی کامند ها و ... مثل ویندوز 98 هست .
من همه چیش رو انجام دادم و ساختم یه قسمت که برای فایل هاست ماندم. من الان از دستور کپی استفاده می کنم و تمام فایل ها در یک فولدر گذاشتم و اینجوری خیلی زایست که فولدر کنار فایل ستاپ باشه.
می خوام تمام فایل ها رو وارد وی بی کنم و از کدی که اونارو کپی کنه استفاده کنم . آیا راهی هست. ممنون میشم اگر توضیح بدید.
اگر همچین راه حلی نسیت آموزش کار با install shield را بدهید تا بخونم یا ببینم تا یاد بگیرم. ممنون
m2011kh
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 15:28 عصر
میتونید فایل هارو به صورت باینری باز کنید و در خود فایل exe بنویسید و یا تو resourse قرار دید و موقع نصب اون فایل ها رو درون یک فایل جدید بنویسید و فایل اصلی رو بسازید.
برای Install Shield هم یه سرچ تو گوگل := نتیجه
موفق و سربلند باشید.
MMD
nimar9
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 16:52 عصر
یه سوال می تونم فایل هارو تو زیپ کنم بعد پسوورد بزارم در کنار فایلی که ساختم بعد وقتی بزنم نصب شه نرم افزار پسوورد رو بزنه و فایلها کپی بشند ؟ اگر میشه دستورش رو برام بنویسید بلد نیستم . ممنون
vbhamed
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 18:13 عصر
سلام
شما بهتره از نرم افزار قدرتمند Setup Factory استفاده كنيد
فايهلتون هم ميتونه هر جايي باشه
امكاناتش خيلي زياده بهتره ببينيد و ياد بگيريد
nimar9
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 18:42 عصر
سلام
شما بهتره از نرم افزار قدرتمند Setup Factory استفاده كنيد
فايهلتون هم ميتونه هر جايي باشه
امكاناتش خيلي زياده بهتره ببينيد و ياد بگيريد
سلام من یه چند تا از فایلام جوری هست که تو هر ویندوز یه جوره.
اگر تو ویندوز 7-8-ویستا بود آنوقت کپیشه تو : C:\ProgramData\Konami\Pro Evolution Soccer 2013\download
اگر تو ویندوز ایکس پی بود آنوقت کپیشه تو : C: Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 201 (http://www.yasdl.com/)3\download
هر برنامه ی ستاپ ساز هم که دیدم همچین چیزی نداشت آیا این برنامه این کارو می کنه ؟
vbhamed
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 03:32 صبح
سلام
ميتونيد با اين نرم افزار نوع ويندوز رو چك كنيد و با توجه به اون از مسير مشخص شده اطلاعات رو بخونيد
براي ساخت ستاپ تو اين نرم افزار ميشه برنامه نويسي هم كرد
nimar9
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 14:32 عصر
سلام
ميتونيد با اين نرم افزار نوع ويندوز رو چك كنيد و با توجه به اون از مسير مشخص شده اطلاعات رو بخونيد
براي ساخت ستاپ تو اين نرم افزار ميشه برنامه نويسي هم كرد
سلام مرسی آموزش کاربا برنامه رو دارید من خیلی کار کردم و تقریبن تمامیه قسمت هارو یاد گرفتم به جز یه قسمت که همین کد نویسی و دستوراتش رو بلد نیستم . که این کارو بکنم شما می تونید در این قسمت به من کمک کنید ؟
vbhamed
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 18:20 عصر
سلام
آموزش كه ندارم اما خودش يك راهنماي جامع و خوب داره، كليد F1 رو بزنيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.