PDA

View Full Version : آیا برنامه نویسی کاری است شاق و سخت؟؟؟؟؟

matrix-program
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 19:22 عصر
سلام بر همه دوستان و اساتید محترم
می خواستم بدونم من htmlوc#وvbوکمی اندروید بلدم +بازی سازی (unity) در سطحی بین متوسط -پیشرفته
والا این از روز اولی که برنامه نویسی یاد گرفتم تو ذهنمه که"برنامه نویسی کار شاق و سختیه .آیا من علم کامپیوتر را در حد پیشرفته فرا گرفتم یامعمولی"
ممنون میشم به این سوال من جواب بدید

hessam2003
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 19:34 عصر
سلام.
دوست عزیز از برنامه نویسی منظورتون چه نوع برنامه نویسی است برنامه نویسی ژنتیک ، شی گرا ، دیتابیس ، بازی سازی ، حسابداری و.......
اگه منظورتون برنامه نویسی شی گرا و یا بانک اطلاعاتی است که نه واقعا کار شاقی نیست و در سایر شرکت ها برنامه نویس به دید یک Body worker دیده میشود نه به دید یک Heurise worker.

علی متقی پور
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 00:27 صبح
برنامه م.یسی کار شاقی نیست ولی تعدد و گسنردگی تکنولوژی های مورد استفاده یادگیری اونو سخت و زمانبر کرده

eshpilen
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 09:58 صبح
برنامه نویس شدن کار شاقی است.
البته بطور کلی میگم و منظورم یک برنامه نویسی است که روی تمام پروژه هایی که در حیطهء عمومی ممکنه کاربرد داشته باشن بتونه کار کنه.

وگرنه خود برنامه نوشتن ممکنه یک برنامهء ساده ای باشه، خب ساده است!

یعنی باید دید چه برنامه ای.
برنامه با برنامه فرق میکنه.
برنامه نویسی حیطه های مختلفی داره.
رنامه ها و الگوریتم هایی هستن که نیاز به ریاضیات پیشرفته دارن، الگوریتم های پیچیده دارن، نیاز به اطلاعات گسترده دارن، نیاز به تخصص در زمینهء امنیت و رمزنگاری دارن.
برنامه هم داریم که هر بچه ای میتونه بنویسه.
به ظاهر و میزان مفید بودنش هم نیست.
ممکنه یک برنامه ظاهرش حرفه ای و پیچیده بنظر بیاد؛ به این نیست!
ممکنه یه برنامه هزار خط هم نباشه و فقط رابط خط فرمان داشته باشه و یکسری عملیات محدودی رو انجام بده، اما ده ها برابر اون برنامهء پرزرق و برق نیاز به سواد و فکر و مهارت داشته باشه.
البته منظور از سواد لزوما حجم اطلاعات فرد به تنهایی نیست، بلکه سطح و پیچیدگی اونا هم هست.
یک نفر ممکنه چیزهای زیادی بدونه، اما اون چیزها چیزهای پیچیده ای نباشن و هرکسی بتونه براحتی یاد بگیره (فقط باید مقداری وقت صرف کنه و زحمت بکشه و قدرت حافظهء کافی داشته باشه). بعضیا حافظشون قویه و اطلاعات زیادی دارن، اما قدرت تحلیل و حل مسئلهء قوی ای ندارن. البته خیلی از نیازها رو میشه با همون اطلاعات و کدنویسی و برنامه نویسی کلیشه ای انجام داد، ولی مسلما نه همه موارد رو.
بنده الگوریتم هایی دیدم که خودشون 50 خط هم نمیشن، ولی تئوری های گسترده و پیچیده ای پشتشونه که هرکسی به راحتی نمیتونه بفهمه؛ حتی برنامه نویسان حرفه ای. معمولا کسی هم نمیاد بگه من نمیفهمم! بعضیا که اصلا نمیفهمن که نمیفهمن و شاید اصلا نمیدونن منظور از فهمیدن چیه!! بعضیا هم که هرچی رو که قادر به تحلیل و درکش نیستن میگن به کار برنامه نویسی مربوط نمیشه و ما میتونیم در این موارد از کدها و کتابخانه های آماده استفاده کنیم! البته حرف این افراد تاحدی و در خیلی جاها مصداق داره، ولی بازهم نمیشه بعنوان کلی و مطلق اون رو پذیرفت؛ خیلی موارد هم اینطور نیست، یا حداقلش با درک و احاطه داشتن کار میتونه خیلی فراتر و مطمئن تر بشه.

اگر منظور از برنامه نویسی برنامه های کلیشه ای مثل برنامه های دیتابیسی باشه، بله اونقدرها هم کار شاقی نیست.

eshpilen
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 11:55 صبح
دقت کنید گفتم برنامه نویس شدن کار سختیه، نه برنامه نویسی.
البته برنامه نویسی هم بجای خودش سخته و آدم خودش رو میخواد، ولی معمولا برنامه نویس واقعی در جریان کار خودش لذت هم داره و حال میکنه.

حساب کنید مثل یک کسی که چندین سال میره دنبال هنر رزمی و نهایتا مدارج لازم رو طی میکنه و استاد میشه.
تا بخوای استاد بشی سختی و فشار زیادی داره و زمان میبره، ولی بعدش نتیجش ارزشش رو داره.